Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 427
  • 713
  •   1
Отговори
# 30
Денси, последният сутиен е много много добър Peace можеш ли да ми пратиш линк към него, че не се ориентирам.. аз не съм ги чувала лиска  Blush, в БГ няма, така ли?

Аз също като вас чакам, но заплата  Mr. Green
Този ли?
Лиска се продава в България и е по-евтино от сайтовете.
Ето сайт.

# 31
  • някъде под слънцето...
densi   bouquet
6те ги потърся из тука6ните магазини, за6тото не знам как 6те е с размера, понякога са разли4ни.

goddess
yаmamay
 Имат коприна без подплънки и банели от този вид
Скрит текст:

ето един от миналогоди6ната колекция за булки,
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 23:39 от sl

# 32
Оха много са готини. Аз такива не съм виждала, ще намина през магазина.

# 33
Ох, ще потърся, но  и на  сатенен от този вид бих се зарадвала. Сигурна ли си, че е без банели този , че това ми е най - важно?
.

goddess
yumamay
 Имат коприна без подплънки и банели от този вид
Скрит текст:
Ох

ето един от миналогоди6ната колекция за булки,
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 22:45 от goddess

# 34
  • някъде под слънцето...
Да имат хубави не6та  аз съм ффен на подплънките и банелите,

За мое 6тастие  в  есенно зимната колекция на интимиссими  пуснаха над 20 вида копринени комплекти-Всъ6тност  има6е само 3 разли4ни кройки,  останалото бяха акценти и цветове.Но за пролетно лятната  няма нови  модели в коприна
примерно
Скрит текст:

Това са двата основни модела,  другото е игра с акцентите и цветовете
goddess
6те проверя следва6тия път като ходя в магазина.
Те са  Basic колекцията, и аз си ги взех в другия вариант пу6 уп с банели и подплънки
Ако не държи6 на коприна все 6те се открие не6то без подплънки и банели

тези вси4ки са без банели

http://es.intimissimi.com/thumbnail/mujer/sujetadores/sujetadore … 3/c/4873/5312.uts
http://www.etam.es/lenceria/la-coleccion/sujetadores/sin-aros.html

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 22:54 от sl

# 35
Етам имаме в България и то с много магазини. Другия бранд обаче не съм го виждала.
Годес, при Скини няма ли без банел?

# 36
  • някъде под слънцето...
Etam  напоследък не използват коприна, пуснаха само  но6тници .В есенно зимната им колекция има6е една или две лимитки с коприна, но не бяха в мой стил.
Intimissimi са италиански, под 6апката на Calcedonia.Те напоследък  доста използват коприната.Голяма 4аст от но6тниците им и някои от халатите им съ6то са копринени.Но пролетно лятната им колекция няма ни6то ново , извадили са коприните, които  скриха по време на намаленията
Yаmamay ги открих  през отпуската миналото лятоОт есентаа ве4е отвориха два магазина и тук.При тях по скоро има попадения, но  като цяло все о6те  не са на нивото  Етам и Интимиссими.
А за 4орапи със или без силикон най добри от изброените са Етам,  и  като разнообразие
http://www.hunkemoller.com/es/accesorios/moda-para-las-piernas.html
Поне едно хубаво не6то да имат, за6тото  до сега ми е стра6но трудно да си харесам друго от тях
останалите имат много беден асортимент

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 23:40 от sl

# 37
Денси, имат Скини, но само памучни и кофти кройки, поне на мен не ми пасват. И дантела харесвам, стига да е хубава и да не дразни, да е мека.
Sl, провери, ако се сетиш, точно Basic колекция гледам.  Praynig
Видях и някои хубави модели при Интимисими, но утре ще прегледам основно, че сега през телефона е голям зор

# 38
  • някъде под слънцето...
Ок, утре 6те се обадя да питам в магазина... Grinning
Нали са мои хора Simple Smile

# 39
  • Варна
Имам нужда от нови балеринки  Naughty
Идвам да ви следяяя

# 40
  • Пловдив
Такъв тип сутиен с дантела

# 41
Привет, извинявам се за не много уместния въпрос, но писах в темата за консултациите и не получих отговор, та да попитам и тук....

мъжа ми издирва такъв модел дънки Левис,
как се казва този модел ?

http://s7d9.scene7.com/is/image/sheplers/010A76_GR_p1?hei=575&am … ;size=470.0,575.0

Предварително благодаря на всички, които ще ми обърнат внимание...

# 42
За да не е гол запис последните ми 3 сутиена са от фешъндейс и са страшни попадения. И аз харесвам неподплатени, последния е тип корсет с 5-6см по-надолу от обикновен. Марките са SAAPH и Affinitas. Ще потърся снимки в нета.

# 43
  • Belgium
Корсетите им са убиец, като единия с дебелите тюлени презрамки се носи под сако и струват по 160 лв и то от най-високия клас. Камъните сваровски по бельото са фабрично направени с дантела и имат гаранция. Whistling

Говори ми, говори ми  Whistling
Директно си го представих корсета с вталенито ми черно сако тип фрак и бели скини дънки + боти с ток  Heart Eyes

# 44
Днес направих голям пазар. Хванах случайно някакви намаления в Riffle и  излязох оттам с 3 чифта различни модели дънки, няколко блузи и една чанта на Кларкс. Отделно си взех с -20 лв. дънки бойфренд от H&M  и една блузка дълга от Marc&S.

Общи условия

Активация на акаунт