Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 400
  • 713
  •   1
Отговори
# 45
Аз чакам тези красоти , но не смея да им се зарадвам още , че са от Китай и не знам какво ще пристигне  Laughing Laughing

# 46
  • Там, където ме обичат
Търся рокли официални за мен и дъщеря ми и се надявам тук да попадна на добри идеи.
Мерси за темата.   bouquet  bouquet  bouquet

# 47
Денси, мерси, точно този Peace

# 48
Търся рокли официални за мен и дъщеря ми и се надявам тук да попадна на добри идеи.
Мерси за темата.   bouquet  bouquet  bouquet
В Peek&C коктейлните рокли. Невероятно добри са. Продават се няколко модела с по още едни гърди! Mr. Green Whistling Има и изчистени разбира се.
Вече Карън Милън, но там цените са жестоки.

# 49
  • Там, където ме обичат
densi ,  bouquet
Лиска ме  плени,  и направо завиждам опитах да поръ4ам но за6то ми на4ислява ддс?
На примерна поръ4ка за 75 евро крайната сума набъбна на 110.
.....Умирам за копринено бельо, ноо за жалост малко марки правят  копринени колекции и за това не мога да им устоя.
sl, Недей да тъгуваш, нали има момичета, които пътуват в твоя посока.  Peace

Денси, скоро не съм ходила в ПК, вярно, че имаше попадения, а преди време съм попадала и на добри намаления.
За Карен Милън не искам и да чуя, направо започва да ми прескача сърцето.

Скрит текст:
Лу, корсета и ботите ОК, ама защо ти е това сако?  Wink

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 18:44 от foxysilver

# 50
Аз чакам тези красоти , но не смея да им се зарадвам още , че са от Китай и не знам какво ще пристигне  Laughing Laughing

И аз чакам същите - бяха ги върнали от митницата, сега ще опитат да ги минат 2 път и ако не стане ще ми върнат парите, но ме е яд  Tired

# 51
  • някъде
Момичета,откъде поръчвате тези красоти?

# 52
  • Belgium

И аз чакам същите - бяха ги върнали от митницата, сега ще опитат да ги минат 2 път и ако не стане ще ми върнат парите, но ме е яд  Tired

Не искам да ви разочаровам, но се различават доста от оригинала.

foxysilver, аз рабира се ще препоръчам Карен Милън, имат добри намаления. Освен ако роклята не ти трябва за конкретна дата. На намаление съм взимала тяхна рокля само за 130 лв  Heart Eyes
Друг вариант е Асос, там има много добри попадения, включително и дизайнерски. Но си е онлайн поръчка и няма как да мериш, ако държиш на това.
Хубави рокли има и във Volume I, но обикновено нямат номерация.

П.П. Сакото е, за да мога да ходя по улицата все пак Simple Smile Само с корсет не става. Като знам какви коментари отнасям като тръгна с чорапогащника с котетата, ако изляза по корсета ще стане страшно

# 53

Не искам да ви разочаровам, но се различават доста от оригинала.

И аз бях почти сигурна , че няма да са същите , ама все пак ги поръчах (винаги могат да минат за подарък  Laughing ) - като дойдат ще споделя Simple Smile

# 54
  • Варна
Някой има ли впечатления за качеството на обувките Sara Pen?

# 55
  • Пловдив
Някой има ли впечатления за качеството на обувките Sara Pen?

На някои модели подметките са ужасно твърди и съответно причиняват дискомфорт на ходилото. Според мен са им нереално завишени цените...

# 56
  • София
Един неочакван подарък  Heart Eyes, модела е с едни шевове отпред, но не намирам точната снимка. Същата рокля, но с шевове...  ooooh!.

# 57
  • Варна
Десиссслава, благодаря !

----------------------------------

Очаквам тази гривна

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 18:24 от missNoir

# 58
топ
Скрит текст:
топ 2
Скрит текст:
и от серията на Yamamy I love Y
Скрит текст:
Скрит текст:
само че розов
Скрит текст:
Скрит текст:
sl,аз имам този сутиен от булчинската колекция,купих си го миналата година,обаче без презрамки  изобщо не ми  стои добре,а аз си го купих да мога да го нася без.Тези които си показала ми изглеждат много по-добре Simple Smile

# 59
  • някъде под слънцето...
sorriso:) 4естито  bouquet
Миналогоди6ната бул4инска колекция бе6е от коприна, но не гладка,  взех си  пу6 уп,

.Бриджитката ми се видя малко странна  без подплънки (a може и да е имало малки. но 4а6ките тояха меки.)и я пропуснах.Тазигоди6ната колекция не е от коприна но  има бродерия и кристали. Пу6 уп а не6то не ми хареса, но пък бриджитката е разко6на с добри подплънки и 4а6ките стоят твърди, с тази дантела отзад.Стои  много  красиво с и без прзрамки.

Марката има  добри попадения, но но   има какво о6те да се иска от  тях.
Сега 4акам второто издание на бул4инската на Интимиссими,  само, 4е о6те не е зареден по магазините и он лайн.

http://www.youtube.com/watch?v=Q3atimjVMFA&feature=youtu.be
белият сутиен  които се появява първи в клипа.Следва6тият съ6то не е ло6, но  наживо сивее и стои като цвят 100 пранета Mr. Green
О цялата пролетна колекция само този, които 4акам не е пристигнал по на6ите 6ирини.Дрес кода ни е много строг риза в бял или светло пастелен цвят, за това имам слабост към бул4инските колекции.Макар, 4е дъ6теря ми ве4но протестира, 4е съм омъжена, а те били за булки  Joy.
На времето, когато бях булка, няма6е толкова красоти, поне в България но все пак в Пловдив открих  магазин за италианско бельо.Бодито(дантела без презрамки) и 4орапите(по онова време се намираха само със силикон дантела 20 см) ми  струваха  горе долу колкото роклята Blush
Оба4е пък вси4ки видяха 4орапите..
На излизане от църквата ЛМ ме взема на ръце и запо4ва да слиза по стълбите, в този момент духва вятър, които ми ка4ва роклята заедно с кринолина на главата  Joy Joy Joy.
Докато  ЛМ ми оправи роклята народа изпопада от смях, даже е и документирано Simple Smile, само дето не го пратихме за най сме6ните видеоклипове Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 мар 2014, 19:20 от sl

Общи условия

Активация на акаунт