Нови придобивки в гардероба - 37

• 82 460
  • 713
  •   1
Отговори
# 555
Да се разпиша с последните неща  Crazy

пола 1

пола 2пак

клин

риза

дълга риза

пижамка

аксесоари за коса

1

2

3

4

Жълтата пола е страхотна. От къде е? Не се справям да я открия никъде!  Heart Eyes

# 556
  • Belgium
Фокси, аз бих ти препоръчала да погледнеш в Guess, както и в Sportina (особено роклите на Michael Kors), както и в MDL магазините, там има хубави неща на Armani, Max Mara и Marella  Laughing

Едит: Мило, червената пола е разкош, аз и на другото място ти го казах Simple Smile

# 557
  • Там, където ме обичат
Фокси, аз бих ти препоръчала да погледнеш в Guess, както и в Sportina (особено роклите на Michael Kors), както и в MDL магазините, там има хубави неща на Armani, Max Mara и Marella  Laughing

Едит: Мило, червената пола е разкош, аз и на другото място ти го казах Simple Smile
Благодаря за идеите.
Не знаех, че в Спортина се предлага Майкъл Корс.
Имат ли магазин в Парадайз?
MDL какво е?

# 558
  • Sofia
   MDL май имат магазин в Сердика, поправете ме, ако греша.

В Sportina съм виждала страхотни кецове на Michael Kors. Heart Eyes

# 559
Tia_e пижамката е супер,от къде си я взе...

# 560
  • някъде под слънцето...
Копринена лудост
Скрит текст:

Подобен модел в много  приятен кралов цвят, но о6те не са го ка4или на сайта, 6том се появи 6те го постна.

# 561
Tia_e, двете поли много ми харесаха, заедно с пижамката, а аксесоарите за коса, са толкова сладурски. Heart Eyes

Sl, нямаш спиране. Laughing Heart Eyes

# 562
goddess, благодаря  Heart Eyes Аксесоарите за коса са ми последната мания Mr. Green ... за отрицателно време се сдобих със завидно количество  Crazy

6u6ulina,  New Yorker  е пижамката Peace

lveto, полата е Pull&Bear  Peace

МилоHug

# 563
  • Варна
Tia_e, а първата пола откъде е! Жестока е!

# 564
Скрит текст:
сандали
Tia_e много хубави придобивки  Heart Eyes

# 565
  • Там, където ме обичат
Да споделя, че нищо не си купих от магазина на Сандро Фероне,
не защото не ги харесах, но тези дрехи на тези цени ми идват скъпички.

И за да не е без хич, забърсах тази
рокля

# 566
foxysilver , много е сладка, и аз я забърсах същата. Mr. Green Зара напоследък са ми на първо място, може да е доста разпространена марка, и не толкова скъпарска, но почти всичко там ми е по вкуса.

Тиа_е страхотни покупки! Пижамката я гледах преди няколко дни в мол Пловдив и не си я купих, сега съжалявам. Laughing

И да ви попитам, понеже искам тези сандалки на H&M някой виждал ли ги е в някой от магазините им, в Пловдив и Варна ги няма. Crossing Arms

# 567
Може ли някоя от вас да ми предложи (онлайн за предпочитане) откъде мога да се сдобия с тази рокля или подобна?
Скрит текст:

Знам само, че е от Варна, но притежателката не дава повече инфо...  ooooh! Сакън някой да не си купи като нейната рокля  Laughing

# 568
# 569
  • някъде
Балеринската блузка е муцка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт