Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 592
  • 727
  •   1
Отговори
# 360

Видях, че всичко е от А до Я, щом и Текин е сложен. Танюша явно визира Комисар Йомер,
но още му е рано.

И Йомер е "подхванат" - имам вече два  newsm03

Нека да започне сериала по АТВ канала ... о-хо ще правим момичета, ще правим ... и клипове, и колажи ... и още неща  newsm53

Ти само гледай да се внедриш в отдела и като сянка след комисаря. А се е озърнал за нещо - ти да му го  подадеш. И гледай да се сприятелиш с комисарката Пелин - тя ще ти казва всичко и без да я питаш ... Grinning Grinning Grinning

# 361

КОМЕТ,  Hug  и   bouquet!

МАРТИЧКА, знам, че клипа е от 12.10.2013 г., но хубавото си е хубаво - никога не омръзва! Two Hearts

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 19:19 от Tanusha_

# 362

Текин ни дава знак - внимавайте какво говорите.

# 363
# 364

И Йомер е "подхванат" - имам вече два  newsm03

Нека да започне сериала по АТВ канала ... о-хо ще правим момичета, ще правим ... и клипове, и колажи ... и още неща  newsm53

Ти само гледай да се внедриш в отдела и като сянка след комисаря. А се е озърнал за нещо - ти да му го  подадеш. И гледай да се сприятелиш с комисарката Пелин - тя ще ти казва всичко и без да я питаш ... Grinning Grinning Grinning

[/quote]

Спокойно. Установих контакт с Пелин и от нея получих ново превозно средство. Даже таен агент ми е спуснала. Виж как се движим в пакет . Добре ли изглеждаме?

# 365

И, рожденичката отново... Grinning

# 366
# 367
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,виртуални дружки.Явно са ни обхванали притесненията от предстоящата премиера.Мариана,Love,благодаря за преводите,за да сме и ние в час.  bouquetБарисеа,както винаги,постът ти е интересен и свеж и мненията ни се покриват. HugМарта,Тануша smile3503 newsm03,толкова сте жизнерадосттни,че е заразително.Момичета,да бъдем оптимисти и да вярваме,че сериалът ще буде страхотен и ще събере вниманието на огромна аудитория.Сега ви оставям,и отивам да поработя,а покъсни доби отново ще ви чета.Няма излизане от тук,мислено ще съм с вас.Обичам ви,нищо че не ме познавате txtloves newsm76 Two Hearts

# 368

МИЛЕ,  Hug и БУЛУТ се присъедини...  Simple Smile Joy

# 369
Здравейте,виртуални дружки.Явно са ни обхванали притесненията от предстоящата премиера.Мариана,Love,благодаря за преводите,за да сме и ние в час.  bouquetБарисеа, както винаги,постът ти е интересен и свеж и мненията ни се покриват. HugМарта,Тануша smile3503 newsm03,толкова сте жизнерадостни,че е заразително.Момичета,да бъдем оптимисти и да вярваме,че сериалът ще бъде страхотен и ще събере вниманието на огромна аудитория.Сега ви оставям,и отивам да поработя,а по късни доби отново ще ви чета.Няма излизане от тук,мислено ще съм с вас.Обичам ви,нищо че не ме познавате txtloves newsm76 Two Hearts

НУШЕ,  Hug здравей! Познаваме, не познаваме, по-важното е да се обичаме!   Two Hearts  
   Пожелавам работата ти да е приятна!
  bouquet

# 370

Искахте Йомер - ето ви го  newsm03

И като бонус към него - Енгин !  txtloves

Миле откъде взе тези чисти кадри  от "ВКЕМ" - Текин е направо разкошен.

Точно след този кадър има друг където прави една много смешна физиономия ...

При мен снимките са направо размазани / от сваленото копие /

# 371

Уааауууу... Grinning

# 372

Започвам да "дебна" за трейлър - ако не друго поне една фотка да направя.

Нушка - лека работа !

Тануша - наистина е Уааууу! Обаче тази комисарка какво прави и тя там  newsm78

Много беше въодушевена /актрисата/ от ролята си, затова подозирам, че май Пелин ще го раздава влюбена  в комисаря newsm78 

# 373

Отново Керим. Марта,от Фейса естествено,аз не умея да боравя с други канали,трябва да ме научиш на ушенце.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт