Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 598
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
# 466

Бяло сърце - аз бих казала още чисто ...Two Hearts

# 467
# 468

Мислех днес само да ви чета,защото сте ми толкова сладки,но не се стърпях и се отбиваме  в късния след обяд с Текин.И той доста се чуди дали да надникне, но аз го агитирах дълго.Обидено е момчето,че само за Йомер говорите.

# 469

Комисар Йомер  -  най-прекрасните очи, ксито познавам.

# 470
  • Пловдив

E, хайде Енгин тогава - след Текин, преди Йомер. От премиерата на филма....
....................
На първото гифче, нещо му оправят на Енгин - оня клекналия встрани до него - микрофони вероятно

# 471

МАРТИЧКАTwo Hearts
Скрит текст:

заради твоето разкрасително нещо, което намерих, докато ти си джиткала... виж какво се принудих да си купя за утре:  Grinning

# 472
Здравейте ,момичета! Hug
Любов ,знаем как целува Енгин ,но се надявам дамата да не е лепила тапети с лепило С200 Joy Joy Joy

# 473
Здравейте ,момичета! Hug
Любов ,знаем как целува Енгин ,но се надявам дамата да не е лепила тапети с лепило С200 Joy Joy Joy

newsm51
Ех, Дочи, успя да ме разсмееш днес... Аз викам, сценаристките да си напишат сценария, пък режисьорът да го остави Енгин да си прави каквото си знае...Тогава ще съм сигурна, че няма да ни разочарова...Късмет на Туба, дано устиска...На екрана де...
ПП. Мисля, че той ще я разтопи...

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 18:17 от loveofmine

# 474

За вас момичета - с любов ! txtloves

Скрит текст:

МАРТИЧКАTwo Hearts
Скрит текст:

заради твоето разкрасително нещо, което намерих, докато ти си джиткала... виж какво се принудих да си купя за утре:  Grinning

newsm09 newsm09 newsm09

# 475
  • Пловдив
Здравейте ,момичета! Hug

Сравнението е убийствено.
.....................
http://vimeo.com/88327865
newsm51

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 18:19 от mariana51

# 476

Ето кадри с подготовка на Енгин за различни сцени.Често се питам как ги закрепват,сигурно са безжични микрофончета (много съм боса в тази област),но често ми прави впечатление,че в областта на корема има уплътнение (39 серия при ареста).Имат си някакви тайни.

# 477
Любов ,според мен  режисьор и сценарист  ,каквото и да напишат и изискват ,ако имат две  безплодни дръвчета-плод няма да видят. Hug
Със сигурност Енгин ще си прави каквото знае и умее,но дано Туба да си е направила ремонта в къщи Joy Joy
Марианка,уби ме с този клип  :bouquet
За пръв път гледам  клип в който има лоша игра и чувственност, предадена ми емоционално и завладяващо!

# 478
  • Пловдив

Да оправим възела.... с любов.... докато чакаме. Какво - каквото ни покажат.

# 479
 Hug Hug Hug

mariana51 мерси за интересната снимка    smile3525

Помните ли? Малко преди заминаването за Лондон...

Някой сеща ли се, коя е русата дама, която се снима с ЕА?
Майче беше турска певица  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт