Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 634
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

От мен с любов....
Скрит текст:

# 511

Hug Здравейте прекрасни и честит празник!

# 512

Вече се е подготвил любимецът ни... Simple Smile

# 513
  • Пловдив

Ако знае как го чакаме.... веднага ще ни прати нова снимка.

# 514

Погледнах резултатите в бокс офиса за изминалата седмица. ВКЕМ продължава да е в челната десятка, въпреки конкуренцията с филми на популярен турски комедиен актьор.

2014 İlk 10 Film (03 Ocak - 06 Mart)
     Film                                             Dağıtımcı    Kopya    Hafta    Toplam Seyirci
1    Recep İvedik 4                     Tiglon            338            2            4.693.955
2    Eyyvah Eyvah 3                     UIP                    325            5            3.250.888
3    Düğün Dernek                             UIP                    229            13            2.597.498
4    Patron Mutlu Son İstiyor             UIP                    264            9            1.293.225
5    Karlar Ülkesi                             UIP                    188            7            1.100.906
6    bi küçük Eylül meselesi             Warner Bros.    192            3                651.407

# 515
Здравейте мили мои момичета.Честит празник.Желая на всяка от вас много любов,щастие,късмет и сбъдване на всички мечти.Продължавайте да бъдете винаги усмихнати както в този специален ден.Обичайте и бъдете обичани.МАРТИЧКА,благодаря за специалния подарък.На всички именници честито.Весело изкарване на празника.      

# 516
Честит празник,мили момичета. Бъдете здрави и жизнени.Запазете още дълго жената в себе си,въпреки че животът ни принуждава да бъдем понякога мъжки момичета.

# 517
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,скъпи момичета.Само влизам да се запиша с поздрав,че обикновено е много късно.Да ви е честит 8 март жени,майки момичета,съпруги.Пожелавам ви един прекрасен ден,изпълнен с много усмивки,празнично настроение и обич!Аз също ви обичам!!! newsm51 smile3525 Two Hearts (Тук беше мястото на едно цвете от Енгин,ама кат съм неграмотна.....няма) hahaha

# 518

Момичета, радвам се, че розите ви харесаха ...  newsm03

НО ... те не бяха съвсем от мен ... знаете, че както си лежа на диванчето в хола нощес, "джиткам" си   с дистанционното насам-натам и телефона ми звъни - хем международно, хем празнично, хем познато полицейски ми звъни ... Вдигам ... комисар Демир - Йомер / нали знаете, че той от време-на време ми се обажда във връзка със сериала /... Приготвил бил една кошница с рози за българските си  фенки, но понеже усилено снимал в  „Kara Para Aşk” ... ме помоли да ви ги разпратя ...   love001

За доказателство - ето цялата кошница с рози ...  newsm53

# 519
  • Пловдив

Погледнах резултатите в бокс офиса за изминалата седмица. ВКЕМ продължава да е в челната десятка, въпреки конкуренцията с филми на популярен турски комедиен актьор.

2014 İlk 10 Film (03 Ocak - 06 Mart)
     Film                                             Dağıtımcı    Kopya    Hafta    Toplam Seyirci
1    Recep İvedik 4                     Tiglon            338            2            4.693.955
2    Eyyvah Eyvah 3                     UIP                    325            5            3.250.888
3    Düğün Dernek                             UIP                    229            13            2.597.498
4    Patron Mutlu Son İstiyor             UIP                    264            9            1.293.225
5    Karlar Ülkesi                             UIP                    188            7            1.100.906
6    bi küçük Eylül meselesi             Warner Bros.    192            3                651.407

Да направя уточнение за класацията:
Филмът е на 3-та позиция за изминалата седмица и на 6-та от началото на годината до сега:
от 3 януари 2014 - до 6 март 2014. Другите филми са на екран много по-рано, а нашия от 14 февруари.

# 520
  • София
Здравейте!  wavey

Мили момичета,  мои виртуални познати и приятелки,  честит празник!

Марта, прекрасна изненада. Благодаря ти!

# 521
Здравейте момичета!  bouquet

Честит празник 8-и март! Бъдете и силни и нежни, обичайте и бъдете обичани! Heart Eyes Весел празник! newsm68 newsm68 Heart Eyes

Марта Hug благодаря за клипа и розите, чудесна изненада за празника!  bouquet

Благодаря за преведения откъс от МСП! newsm51 newsm51

# 522

Здравейте МОМИЧЕТА!!!

В този празничен за нас ден ви пожелавам да бъдете обгрижвани от всички хора,
които са около вас!!!
  Grinning ПОПРАВКА: Пожеланието ми важи за всеки БОЖИ ДЕНGrinning

Скрит текст:

Честит празник

Прекрасен ден! Празнува днес жената -
съпруга, майка, свидна дъщеря...
Красива е... с усмивка на устата,
днес някак по-различен е света...

Очите и блестят със странен блясък,
по-шумна е, по-силна, по-жена...
След себе си оставя отпечатък -
във стъпките и никнаха цветя!

Красиви рози - нежни и бодливи...
Омайващи... със чуден аромат!
Досущ като жените ни красиви,
които правят хубав този свят!

Днес празник е! Поклон и направете.
Жената днес е с вдигната глава...
Прекрасно, нежно, екзотично цвете,
създал я Бог да носи красота!

автор Таня Илиева

# 523

Мустафа Булут - някои го откриха едва сега ...   newsm03

И отново в тон с днешния празничен ден - един клип правен с много любов / това е моя  втори клип - тъкмо се бях научила да ги правя /
Two Hearts

# 524
  • Пловдив

Толкова различен във всеки от героите си.... Походка, визия, чувства....

Общи условия

Активация на акаунт