Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 643
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте  wavey и честит празник!  bg

Скрит текст:
Честит национален празник, българи!

# 76
  • Пловдив
http://televizyongazetesi.com/dondu-dolasti-dizideki-rol-yine-tu … unu-buldu_6_82249

Статия от днес за Туба. Нищо ново, но пише, че веднага е приела ролята в новото дизи след "20 минути". Да, ама - не. Ние знаем колко дълго чакахме, коя актриса ще изпълнява главната роля в "Мръсни пари и любов". Тя отрече, щеше да си почива, после кого ли не спрягаха - сега веднага приела. Нищо де ..... Журналистите понякога просто си пишат....
Скрит текст:
Güzel yıldız diziyle ilgili teklifi hemen kabul etmediğini söyleyerek ”20 dakika’dan hemen sonra bu proje geldi.

# 77
   Здравейте и от мен в този хубав ден! Честит празник! bg
   Благодаря за превода на интересната статия. Hug Имах нужда от известно време, за да отбележа "своите" акценти в нея. Хайде и аз да кажа нещо.
   Първо, ето ви отново школата на театъра. Hands Thumbsup Актьор, минал през тази школа, предлага най-качественото. По принцип. Поне досега изключения не съм срещала. Не че е невъзможно да няма. Но явно модният подиум не е достатъчен. Stuck Out Tongue Winking Eye
   Второ, отрицателните герои. Казват, че да играеш "лошия" било неблагодарна работа. По-трудно е, а получаваш по-малко "лайкове". В същото време истинските актьори много обичат тези образи. Енго също най-много си обича Мустафа-та. Благодаря на Марта и Комет, които ни припомниха "лошите" от КВФ. Още докато гледах сериала, си казах: "Кастът е в десятката!" thumbsup Имах усещането, че всеки играе себе си. Лошите също. Ердоан, Селим, Вурал, Мюнир, Решат, Мустафа, Мукадес - "намразих" всеки от тях по своему. И аз като Комет - най-много Мустафа. И Мука. Може би поради факта, че техните образи трябваше да защитават Ф., да облекчават страданията й by default, а те ги увеличаваха. Останалите си бяха "открити врагове" и тяхното положение беше "честно". С две думи, да бъдеш "лош", когато не си лош, си е изкуство. Надявам се и тук да видим "хубави лоши", още повече мафиотската и полицейската нишка предполагат такива контрастни образи.
   И още нещо - обичам, когато лошите не са изцяло лоши. Хареса ми това в КВФ - показването на "човечната" страна на Ердоан, Вурал и компания. Както и на "тъмната"страна на Фатмето, на Керим, на аблата и т.н. Защото и в живота е така.
   Пак ще споделя с вас една своя мечта - да видя Енго като наистина "лош", ама много лош! newsm61 Защото "лошият" Мустафа ни накара да го обичаме. Интересно ми е дали е способен със същата лекота, с която ни кара да го обичаме, може да ни накара да го намразим. Ето, това ми е интересно. newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 14:38 от barisea

# 78

Комет  Two Hearts Барисеа  Two Hearts

Комет, твърдо вярвам, че ще бъдем отново омагьосани от играта на Енгин в новото дизи. Вярвам и на професионализма на Туба. Пак ще "стоим" по нощите и ще си говорим ...

И  мислех да напиша преди малко нещо, но  го "прочетох" в поста на Барисеа.

Аз не съм очаквала  някакво "разбиране"  от лошите Яшаран, очаквах такова от семейството на Ф. - йенгето, годеника и бъдещите за нея  майка и баща.

Интересно обаче, че тя на тях прости - до последно си бяха майка Халиде и татко Емин, до последно си плака за Мусьо и му съчувстваше, а пък поведението и към йенгето така и не го разбрах. Въпреки всичките лоши неща които тя и беше сторила - дори искаше да продължи да живее с нея / когато правеха ремонта на новата къща - беше определила стаи за нея ?! /.

# 79
Скрит текст:

Комет  Two Hearts Барисеа  Two Hearts

Комет, твърдо вярвам, че ще бъдем отново омагьосани от играта на Енгин в новото дизи. Вярвам и на професионализма на Туба. Пак ще "стоим" по нощите и ще си говорим ...

И  мислех да напиша преди малко нещо, но  го "прочетох" в поста на Барисеа.

Аз не съм очаквала  някакво "разбиране"  от лошите Яшаран, очаквах такова от семейството на Ф. - йенгето, годеника и бъдещите за нея  майка и баща.

Интересно обаче, че тя на тях прости - до последно си бяха майка Халиде и татко Емин, до последно си плака за Мусьо и му съчувстваше, а пък поведението и към йенгето така и не го разбрах. Въпреки всичките лоши неща които тя и беше сторила - дори искаше да продължи да живее с нея / когато правеха ремонта на новата къща - беше определила стаи за нея ?! /.

[/b][/color]
Ох, Марта, не повдигай отново болната тема! newsm17 Направо кипвам като се сетя. smile3511 Толкова я дъвкахме темата за прошката, че стана досадно, но аз така и не можах да й "простя" на Фатмето точно това, което ти казваш. Абсолютно си права - прости на куцо и сакато, но не и на този, който буквално си даде живота за нея. Ама нейсе. Да не чоплим стари рани. Искрено се надявам тези две сценаристки да не са така садистично настроени към образа на Енго, както бяха онези двете. И други да страдат по него. smile3534

# 80
# 81

Марта,
    Вдъхновението  е отново на лице. Прекрасно.          

# 82
Включвам се в разговора ви,момичета,но при мен усещанията не са същите. Мустафа не ми се коментира,трудно произнасям името му и като персонаж и като личност. Друго искам да споделя.Не зная защо,дали поради отпечатъка,който са оставили в съзнанието ми или поради излъчването,с което ги е дарил Господ, но аз не мога да си представя Ташанер,Есра и Мюнюр (пиша имената едно към гьотере,за да не се ровя,но вие сте ми умнички и ме разбирате),да играят нещо различно.Мюнюр-винаги играе гадняр.Есра си я представям винаги като разгонена тетка. Отначало реших за себе си,че има талант,но след стотното гледане на филма забелязвах само олигофренското и чоплене на ноктите и разтърсването на бюстието и. Ташанер ,убийте ме, не го виждам лудо влюбен,чувствителен и страдащ.Дори когато искаше да покаже някакви истински чувства в КВФ,не му повярвах,а той се напъваше да ме увери.

За мен истинския талант не позволява на зрителя да припознава предишния му герой в настоящия.Това съм го видяла само при един турски актьор и това е Енгин, но аз съм обременена и пристрастна.

# 83

До коя буква стигнахме ...   кой каза "Е"  newsm03

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 15:35 от Марта_49

# 84

Спокойно Милка,

Не се само ти. Всички сме обременени и пристрастни, иначе какво търсим тук?
     Това, което виждаме и чувстваме си е само наше усещане. Както забелязваш има и такива, които ни се чудят на акъла, но ние сме доволни и не желаем да подменяме с друг този, на когото сме
 почитателки и се възхищаваме.
     Удовлетворява ни позицията в която се намираме и не желаем чувствата да ни напускат.
      Който не ни харесва ....... проблема е негов.  Мисля, че ние сме добре и на никого не пречим.

# 85
  • Пловдив

http://wap.gazetevatan.com/Columnists/Article?ID=614176

Ойа Доан е написала нещо за Енгин:
"Ще гледаме Енгин Акюрек!
Той бе победител от конкурса "Звездите на Турция. След това се снима в "Брак с чужденец". Няма съмнение, той е един от най-добрите актьори на турската телевизия, останал в съзнанието ни с образа на Мустафа. В сериала "Ако бях облак", написан от Мерал Окай, Мустафа, болен от епилепсия е влюбен в дъщерята на чичо си. Спомнете си за всичко което направи в името на любовта.... Поради причини/трудности /?/, сериалът продължи 29 серии.
След това гледахме Енгин Акюрек в "Каква е вината на Фатмагюл?". Сега идва "Мръсни пари и любов". Излъчването на сериала е отложен за 12 март. Акюрек е актьор с много висок потенциал. Надяваме се в поредицата "Мръсни пари и любов", с неговия опит, да се насладим на новия герой......."

.............................
Това разбрах....

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 15:49 от mariana51

# 86
Включвам се в разговора ви,момичета,но при мен усещанията не са същите. Мустафа не ми се коментира,трудно произнасям името му и като персонаж и като личност. Друго искам да споделя.Не зная защо,дали поради отпечатъка,който са оставили в съзнанието ми или поради излъчването,с което ги е дарил Господ, но аз не мога да си представя Ташанер,Есра и Мюнюр (пиша имената едно към гьотере,за да не се ровя,но вие сте ми умнички и ме разбирате),да играят нещо различно.Мюнюр-винаги играе гадняр.Есра си я представям винаги като разгонена тетка. Отначало реших за себе си,че има талант,но след стотното гледане на филма забелязвах само олигофренското и чоплене на ноктите и разтърсването на бюстието и. Ташанер ,убийте ме, не го виждам лудо влюбен,чувствителен и страдащ.Дори когато искаше да покаже някакви истински чувства в КВФ,не му повярвах,а той се напъваше да ме увери.
Скрит текст:
За мен истинския талант не позволява на зрителя да припознава предишния му герой в настоящия.Това съм го видяла само при един турски актьор и това е Енгин, но аз съм обременена и пристрастна.
Ох, днеска наистина съм на всяка манджа мерудия. doh Ама не мога да се стърпя да не се намеся и тука. Макар че, доста ги премятахме тези истини.
   Права си, Милка, за мен си абсолютно права. thumbsup Аз затова казах, че кастът е бил много добър - защото всеки май играеше себе си. Това си е майсторлък от страна на режисьора да усети всеки актьор за какво става. А тези си имат амплоа, май. На Есра това й беше първата роля, затова не можех да кажа нищо. Справи се великолепно с гнусния си образ, но аз лично не разбрах защо - защото е близначка с Мука, или защото е адски добра в превъплъщенията. Затова си казах, че ще изчакам следващата й роля, за да си съставя окончателно мнение. Сега разбрах, че вече играела в друг сериал. Смятам да изгледам 2-3 серии от чисто любопитство и в името на честността. Но четох отзиви, че ролята й в него много наподобява Мука. Жалко! Влезе ли в тая канавка, край.
   Ама не си ли малко жестока към Каан? Peace Не могъл да те убеди, че е влюбен... Ами толкова може! Пък и образът му не предполагаше кой знае каква чувствителност.  От изнасилвачите той беше най-гадният, с най-унищожена съвест. Каква чувствителност да очакваш от него? За мен си беше убедителен Ердоан. А дали може да бъде нещо друго също толкова убедително... виж, това времето ще покаже.
   Но само Енго може да бъде смешният любовчия Кадир, маниакът-любовник Мустафа, нежният влюбен Керим и облакът Тек. И всеки да е себе си, без нищо от останалите. И сега ще бъде непознатият все още за нас Йомер - но пак влюбен по своему. Права си - само той го може. coolcool Засега.
   Май и аз съм пристрастна... newsm78

Току-що видях коментара на Ойа. Нищо велико не казва. Само затвърждава учудването ми - защо образът на Керим е така покрит с гъста мъгла от критиката и медиите в Турция? Преди попитах някой да обясни защо се явявал в противоречие с Корана, но досега никой нищо не казва. Явно никой не е запознат.  newsm78

# 87

Нови снимки на Туба от Фейса... Другата неделя ще има интервю с нея във в-к "Сабах"

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 16:00 от loveofmine

# 88

Аз съм още на буква "Е" ...

# 89

И това пано говори само "Това съм аз Енгин,но винаги различен с всеки свой образ - убедителен и достоверен"

Общи условия

Активация на акаунт