Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 255

• 55 564
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
 newsm51
Аз пък все повече и повече се чудя на комшиите. Започват снимки на сериал, за който очакват рекорден рейтинг, без да са си осигурили водещата актриса. Хм…Извинявайте, ама такова нещо май за първи път чувам. И ме е яд. Това говори за пълна липса на професионализъм. Кастинг, сценарий, игра…”лошата” химия може да дойде и от трите. Пример за това е хитовият сериал „Досиетата Х”, където непоносимостта между Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън си личи от километър.
Подборът наистина се прави по типаж, но понякога отнема месеци. И видът на актьора не е най-важен. Става въпрос за талант, за химията между актьорите, за това дали ще им се разширяват зениците, когато се гледат, защото при добрите актьори е точно така и ние тогава вярваме в чувствата им, не ни оставят безразлични. „Нас”, третият участник в действието на екрана…
Е, най-добрата химия се получава, когато двамата актьори са си двойка и в живота. Спомнете си Мики Рурк и Каре Отис в „Дива орхидея”. Рурк твърди, че секс сцените били истински… Е, де такъв късмет?!!
Но пък каква химия имаше между Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман в „Касабланка” без да са си близки и в живота!
За какво друго става въпрос? Да,  за енергията, която потича към камерата, за желанието за ролята, дали даден актьор се вписва в изискванията. Няма химия, когато двама актьори просто „работят” заедно. Тогава говорим за занаят, изпълняват си ролите, но всеки поотделно.
Затова актьорите първо се „пробват” как стоят заедно. Ако актьор и актриса при кастинга нажежат стаята, това е удар в десятката. Оставам с впечатлението, че комшиите не се интересуват дали двойката ще си пасне, приемат го априори, прегърнали са идеята на феновете, но  са си имали резервни варианти, в случай, че Туба не се съгласи. Накрая явно са й направили оферта, която тя просто не е могла да откаже.
Вече не вярвам и на твърдението на сценаристките, че са си представяли Енгин и Туба, докато са пишели сценария. Е, хубаво де, ама ако бяха други? Значи всичко се прави в крачка… Който се съгласи. Лошо, много лошо…
Горкият Енгин Акюрек… а и ние…дето тръгнахме с такава голяма кошница...  
Извинявайте, ако ви досадих...

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 15:09 от loveofmine

# 646
   Честно казано, Марица, не ме интересува кой знае колко. smile3507 Щото почнем ли да фантазираме за възможните обрати и бъркотии на сюжета, все някъде ще сбъркаме.
   Аз, например, си мислех дали пък засуканата баба Небахат няма да повтори простотията от ЗП и да хвърли око на севгилито на щерка си? smile3555 Е, тогава вече ще се ядосам! Но не вярвам да повторят една и съща хватка. newsm78
   Или пък влюбената комисарка дали няма да пъди богаташките около скъпия колега с всички позволени и непозволени средства? Laughing
   Ама... bize ne? hahaha - както се казва. Важното е Енгин да държи всички в поза "мирно", богаташките да отговарят само със "слушам" и толкова. Другото е... бош вер. smile3503

Ееее, barisea  Hugколчем си раздрушаш клавитурата
 - толкоз пъти ми открадваш от мислите! Здрава да си!

Peace, явно се намираме!!!!!!

Ооо има и други постове!! отивам да Ви чета!!

# 647
newsm51
Аз пък все повече и повече се чудя на комшиите. Започват снимки на сериал, за който очакват рекорден рейтинг, без да са си осигурили водещата актриса. Хм…Извинявайте, ама такова нещо май за първи път чувам. И ме е яд. Това говори за пълна липса на професионализъм. Кастинг, сценарий, игра…”лошата” химия може да дойде и от трите. Пример за това е хитовият сериал „Досиетата Х”, където непоносимостта между Дейвид Духовни и Джилиан Андерсън си личи от километър.
Подборът наистина се прави по типаж, но понякога отнема месеци. И видът на актьора не е най-важен. Става въпрос за талант, за химията между актьорите, за това дали ще им се разширяват зениците, когато се гледат, защото при добрите актьори е точно така и ние тогава вярваме в чувствата им, не ни оставят безразлични. „Нас”, третият участник в действието на екрана…
Е, най-добрата химия се получава, когато двамата актьори са си двойка и в живота. Спомнете си Мики Рурк и Каре Отис в „Дива орхидея”. Рурк твърди, че секс сцените били истински… Е, де такъв късмет?!!
Но пък каква химия имаше между Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман в „Касабланка” без да са си близки и в живота!
За какво друго става въпрос? Да,  за енергията, която потича към камерата, за желанието за ролята, дали даден актьор се вписва в изискванията. Няма химия, когато двама актьори просто „работят” заедно. Тогава говорим за занаят, изпълняват си ролите, но всеки по отделно.
Затова актьорите първо се „пробват” как стоят заедно. Ако актьор и актриса при кастинга нажежат стаята, това е удар в десятката. Оставам с впечатлението, че комшиите не се интересуват дали двойката ще си пасне, приемат го априори, прегърнали са идеята на феновете, но  са си имали резервни варианти, в случай, че Туба не се съгласи. Накрая явно са й направили оферта, която тя просто не е могла да откаже.
Вече не вярвам и на твърдението на сценаристките, че са си представяли Енгин и Туба, докато са пишели сценария. Е, хубаво де, ама ако бяха други? Значи всичко се прави в крачка… Който се съгласи. Лошо, много лошо…

loveofmine Hug newsm51 Не мога да подмина и твоя пост Peace Peace
И аз се чудих доста, още повече и интервюто,
което е дала Кралицата Туба.... що за похват????
Започват снимките на страхотен сериал ....без явно лице на главната героиня?????
Нашето момче снима - тя се чуди и се мъдри??? За мен е необяснимо!!!
Но, дано се получи - моята кошница е наполовина пълна!!!!

# 648
Чеша си клавиатурата в гадаене... не остана много време за чакане, но това не пречи да си гризкам ноктите от нетърпение... та за да го избегна, кълва клавишите. Simple Smile))

А този комисар вече ме остави без дъх в трейлърите. Simple Smile Мога само да чакам надгражденето в дизито. Simple Smile

# 649
И аз като повечето от Вас  искам да го видя
- след него да тичкат и да го : ЛЮТФЕН

Заслужава си го момчето!!!!

# 650
Скрит текст:
newsm51
За какво друго става въпрос? Да,  за енергията, която потича към камерата, за желанието за ролята, дали даден актьор се вписва в изискванията. Няма химия, когато двама актьори просто „работят” заедно. Тогава говорим за занаят, изпълняват си ролите, но всеки поотделно.
[/b]
Много си права, Любов Hug, аз си мислих абсолютно същото, когато се коментираше, че Туба още се чудела, а пък Енгин вече снимал. Чак не го повярвах - викам си, да бе, сигурно отдавна се е съгласила, ама просто чупи стойки да си вдига рейтинга. И досега си го мисля понякога. newsm78 Така е, химията между главните герои е задължително условие за успеха на филма. Поне в нормалното кино. За света на спецефектите не говорим. Има си легендарни филмови двойки, които са се превърнали в класика.
   Но сякаш със сериалите не е така... Там актьорите толкова дълго време са заедно, че ако не са истинска двойка и в живота, синергията е само добре усвоен занаят. Представете си година и половина-две да си по 10-12 часа на ден с някого! И да снимаш няколкостотин сцени. Еми... изхабява се човек. Всички го забелязахме в края на КВФ - как на лицата им беше изписано, че нямат търпение да се отърват от героите си. (Ще ме прощавате, ама на Берен повече й личеше. Stop)
   Ако приложа всичко това към сериала, който очакваме, за мен то означава - първо, рейтингът ще е висок заради местата, които заемат водещите актьори във фен класациите; второ, високият рейтинг е гаранция, че няма да го смъкнат след първите десет серии; трето, високият рейтинг означава още, че продуцентите могат да бъдат силно изкушени да вкиснат бозата с изкуствено удължаване и други глупости, на които вече сме се нагледали Twisted Evil; четвърто, ако "трето" стане факт, Туба и Енгин ще ни омагьосват един сезон и след това ще започнем да намираме кусури на синергията им; пето, ако не дай Боже, между тях прескочи истинска искра, ще настане Апокалипсис (имам предвид възхищението на турската публика от морала на Туба, присъствието на съпруга и близначетата и т.н.). И познайте на чий гръб ще се пишат всички грехове и негативи... #2gunfire
   Та и аз като Паула - напълнила съм кошницата само до половина, даже един пръст под половината. Та ако случайно се окаже повече - да се радвам. И въпреки всичко, радостта, че отново ще гледам нечовешките метаморфози на Енгин и говорещите му очи, компенсира всякакви възможни и невъзможни, реални или въображаеми недостатъци на филма. thumbsup Стига ми тая награда... newsm44

# 651
  • София
Туба е добра в Аси, това е нейния сериал със сигурност. И до там ! След това беше Пленителката, ами гола вода. Още по гола вода е явно в 20 минути, след като екипа не може да го преведе, вече година.Яд ме е че след моя фаворит Джансел, докопа и другия ми. Енгин  Heart Eyes

Надявам се все пак да се съобразили с нейните възможности, и да видим нещо качествено с главна роля Енгин!

# 652

Видеото не блести с някакви качества, но песента ми хареса... дори без да разбирам съдържанието и. Надявам се да ви хареса и на вас. Simple Smile

# 653

Момичета, успокойте се ...  spoko

Явно нетърпението за премиерния първи епизод си казва думата  - настройвате се  негативно.

Започвате да ми напомняте на една съфорумка, която в прав текст заяви, че иска сериала да няма успех като наказателен вот срещу фенките на Енгин и самия него. Но все пак вие изказвате съмнения - тя твърдения, защото нейното мнение е продиктувано от факта, че с Туба ще играе актьор когото мрази...

Повече вяра в правилния избор на Енгин - щом е приел да участва в този сериал, значи има нещо което е интригувало вниманието му.

Както между впрочем и моето ...

# 654
  • Пловдив

Аз като Марта - разчитам на правилния избор на роля от страна на Енгин. Не само на роля, но и на сценарий. Разчитам и на това, че двете сценаристки се вслушвали в препоръките на феновете. Феновете са и зрители - те няма да ги подведат. А от това зависят много неща за сполуката.
Да пожелаем наслука на сериала, на актьорите, на целия екип. Ето, универсалките вече са готови против уроки.... "Няма време" - просто не остана.

# 655

Извъобще не съм взела кошница. Simple Smile Чакам си дизито и толкова. Единственото, което искам е да гледам Енгин отново на екран. Simple Smile

# 656

На база на вашите разсъждения и предположения - да кажа и аз нещо.
Мисля, че продуцентските къщи и създателите на сериали в Турция живо се интересуват и
проучват нагласите на зрителите, желанията на феновете, рейтинга на отделните актьори в
анкетите, колкото и някои да отричат. Енгин и Туба са водещи  през последните 2 - 3 години.
Явно са решили, че ако съберат двамата най-харесвани, успеха на едно дизи е неизбежен.
Стигам до извода, че наистина сценаристките са имали предвид двамата актьори за главни
герои в съзнанието си, когато са започнали писането на сценария. Енгин го е харесал и приема да участва. Отказът на Туба явно е бил неочакван.И затова направиха и невъзможното т.е. дадоха й баснословен хонорар на който не можа да устои, но не се отказаха от нея. Това от друга страна
си е голямо признание.
Сега, когато всичко е на мястото си, да се надяваме, че са постъпили правилно. Малко е да се
каже, че разочарованието ще бъде голямо, ако не се получи.
Аз разчитам на Енгин да даде за пореден път всичко от себе си и да увлече партньорката си.
Дано сценарият и режисурата са на ниво и ще гледаме успешен сериал.

# 657
  • Пловдив

http://www.milliyet.com.tr/seyirci-dizilerde-bilmece-cozmek/paza … 48650/default.htm

Интервю от днес публикувано във в-к "Милийет". Помолих за превод. Много е хубаво интервюто и да му се насладим истински.

"Четвъртият трейлър на сериала "Мръсни пари и любов" беше пуснат и погледът на Енгин привлече вниманието. Много зрители написаха "Погледът на Енгин Акюрек отново е пълен със събития" и други подобни съобщения."
Скрит текст:
The forth trailer was released for the series "The Dirty Money & love" and the gaze of Engin Akyurek draws the attention and many viewers wrote " Engin Akyurek's gaze is full of events again" and similar messages to this situation .

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 17:25 от mariana51

# 658
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=o_lhcwzQElM

Я вижте, как падат стъкла....

# 659

Общи условия

Активация на акаунт