ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 133 470
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
И аз не съм добре от 3 дни, вече не знам каква е причината - времето ли, празниците ли, аз ли   Confused
Странното е, че последните няколко пъти ривотрила ме отпуска само физически. Психически почти никак. Някой да има идея защо е така  newsm78
Освен това съм много нервна и все ми се струва, че кой каквото прави го прави против мен. Да не съм почнала да развивам параноя, само това ми липсва  Shocked

# 661
maria , аз другата седмица съм при ендокриноложката и ще я питам за Омега 3 дали да вземам освен магнезия .
Иначе ние бяхме при свеки събота и неделя . Аз и преди съм споделяла , че от както миналата година стана зверска катастрофа с приятел на ММ в неговия град , ме е страх да ходя там . То не точно страх ами по - скоро нямам желание и като отида все се сещам за ужасния инцидент . Та , като отидем на гости при свеки съм много неспокойна, нервна и разтревожена . Приберем ли се тука и се успокоявам на момента . Дано ми мине някой ден , защото аз преди много обичах да ходя в тях .

# 662
При мен се случи, че уж си отидох да си почина а  аз се влоших точно там Sad( моля който е пил Ципралекс да ми каже кога ще започне ефекта му Sad..пия ривотрилче за еуфоричните моменти.но гаденето?? Sad деган не мога само мотилоум..объркана съъм..4 дни вече след началото се чувствам по зле от започването Sad(п

# 663
Здравейте и от мен, обикалях страната на длъж и на шир, и се чувствах прекрасно, с години не съм се чувствала така, направо като жив човек. Е, разбира се всички хапчета чинно по час, ама това да е.

За ципралекса, при мен започна да действа след 2 седмици. Страхотен АД, направо летиш от него. Първите 2 седмици ми беше много лошо, пиех Церукал, че да мога да хапна нещо. Задълително трябва да си вземеш нещо против гаденето и повръщането временно.

# 664
  • София
StanyS, щом имаш странични ефекти, радвай се - това означава, че АД работи. Относно времето, при всеки е различно, но страничните ефекти отшумяват в рамките на две-три седмици.
Аз неведнъж съм казвал, че аз съм от хората, при които много бавно стават нещата. Трябваха ми около шест месеца да се постабилизирам и от началото на април, като почнаха промените във времето, пак се върнах малко назад, но не е чак толкова зле де... Добре, че са АД, иначе...

Стискайте зъби още една седмица да отминат тези промени във времето и после ще сме добре Simple Smile

Гала, браво на теб, това да се чува!

# 665
enyo и Гала, благодаря много..виждам че доста хора са доволни от Ципралекса и с триста пръсти стискам той да проработи за мен...малко остава...вярвам в това..

# 666
  • София
y_em, не съм пил ривотрил, само транксен, който е наистина страхотно изчистен и е направо уникален, когато те удари нервата. Лошото е, че при мен спря да действа и последния път поисках от личната да ми изпише ривотрил или лексотан. Тя, обаче, каза, че са много силни и ми изписа ксанакс минималната доза. Пих го само веднъж да видя как действа (когато ми беше много нервно) и мога да кажа, че имаше съвсем слаб ефект, така че и на него не мога да разчитам много, а по-голяма доза не искам да опитвам.
Иначе псито категорично отказа да ми изпише такъв тип успокоителни, заради опасността от пристрастяване. Тя ми беше изписала Хедонин минимална доза, да взимам по половинка вечер при нужда. Да ти кажа, хич не е лошо, особено за спането - спиш като къпан. Лошото е само, че действието му продължава около 16 часа, така че ако го вземеш вечер, ще ти е поспаливо до обяд на другия ден. Иначе от него няма пристрастяване и може да го пиеш много продължително време...

# 667
  • София
StanyS, при теб се комбинират малко нещата, в смисъл, че сега започваш АД, а и времето наистина си оказва влияние на такива като нас, затова и ти е по-тежко. Според мен като се постопли и се стабилизира времето и като минат първоначалните симптоми от АД, ще си влезеш в релси. До лятото ще си забравила за проблемите и ще си печеш дупето на морския бряг Simple Smile

# 668
enyo, аз предлагам планината...високо ..да се заредим с изгубената енергия. Simple Smile сега като каза за тоя Хедонин трябва да попитам... моята нервност се изразява на сутринта..или поточно към 6-7 часа като по часовник...ако действието му е 16 часа тъкмо няма да има време да се появи...хаха
А за ксанакса съм чула че има пристрястяване също...незнам всичко е толкова объркано, че...не е сега времето да му мисля как ще съм без ривотрилче Stuck Out Tongue ще се надявам с Ципралекса да ми светне....

# 669
  • София
Да, просто не ги мисли нещата. Щом е тръгнало, ще се оправи. Когато е нужно, взимаш ривотрил и това е.

Иначе за планината - и аз съм ЗА! Simple Smile

# 670
Енио, благодаря за информацията, аз скоро ще посетя пси-то и ще питам за транксена. Колкото до ривотрил - ако го взимаш само при нужда няма как да се пристрастиш, но ако почнеш да го пиеш всеки ден, тогава може.
Сега се връщам назад последните 2-3 години и си спомням, че преходните сезони пролет-есен, добре съм се чувствала. Проблемите ми бяха най-вече юли-август-септември. А съвсем в началото на ПР преди 10-13г, точно в преходните сезони ми беше зле  newsm78 . Дано влошаването ми да е от времето и като се стабилизира и аз да се стабилизирам и да съм ок Whistling

# 671
  • софия
При мен се случи, че уж си отидох да си почина а  аз се влоших точно там Sad( моля който е пил Ципралекс да ми каже кога ще започне ефекта му Sad..пия ривотрилче за еуфоричните моменти.но гаденето?? Sad деган не мога само мотилоум..объркана съъм..4 дни вече след началото се чувствам по зле от започването Sad(п
Продължавай си ципралекса,ще подейства,ривотрил също,спокойно.Трябва седмица-две.Моля ви прочетете информация от миналата седмица,която излезе по медийте по повод мотилиума.

# 672
  • София
y_em, тези болести на психиката променят много неща. Примерно преди, лятото отслабвах, а зимата качвах килограми (защото зимата човек яде по-тежка, мазна храна, за да се топли). Сега е обратното - зимата слабея, защото ми се усилва вегетативната дистония и ми съсипва и организма, и психиката. Лятото пък ми е добре... И така...

# 673
Продължавай си ципралекса,ще подейства,ривотрил също,спокойно.Трябва седмица-две.Моля ви прочетете информация от миналата седмица,която излезе по медийте по повод мотилиума.
[/quote]

Мълчи мила, че я видях скоро...Дегана ме приспива..то не е приспиване ами ми затваря очите, но не като сънливост..аз пия уж само по 1 сутрин..най много 2....ама в Испания толкова време по време на тия летните вируси съм го пила и нищо..дават го добро..

# 674
Енио, поне имаш 1 полза от вегетативната дистония - не качваш килца зиме  Mr. Green
То е ясно, че ако можеш да избираш сигурно ще предпочетеш килцата де. Както и аз.

Общи условия

Активация на акаунт