ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 133 430
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
Мария, така е трябва АД. Но искай да ти изпишат друго, нали точно от деанксит може да се получат натрапливи мисли. Щом това лекарство не работи при теб или действа отрицателно, да ти изпишат друго.

# 691
  • София
То от всички АД, след като ги спреш, се добавят и други работи отгоре върху основното. Така че по-скоро, ако си сем чувствала наистина добре с деанксит, пак го започвай. Но нека псито каже все пак де.

# 692
Знаете ли как ме е страх да не си докарам още нещо от други по-силни Ад, но ако не може без тях?! Сега изпих това денкситче, никакъв ефект не усещам до момента! Sad

Четох, че сте коментирали моловете, до преди една година, обожавах моловете, всяка свободна минута прекарвах там и с детето, но спрях, като ме споходи  туй чудо и то не заради да не ми стане лошо ,ами заради първата ми появила се натраплива мисъл, оттогава много рядко и то гледам да не съм сама. Не съм вярвала,че тези натрапливи мисли могат така да преобърнат светогледа на човек, хем осъзнаваш,че са ирационални страхове, хем обаче те е страх да не направиш това,което си мислиш!

# 693
Мариа, защо се мъчиш, ами не почнеш лечение. Отиди да ти изпишат някакъв читав АД и след месец ще си пушка. Аз по принцип съм привърженичка на лекарствата. А дали тия мисли са ти са появили от деанксита или не, никой не знае, може да е само съвпадение.

# 694
Милите ми те, ако знаете как ви съчувствам на всеки от вас!!! Sad jul@e ти пиеш ли нещо?
В момента съм на деменхидринат 3 по 1 и Ривотрил три пъти по половинка от 0.5 мг. В края на месеца ще ходя на по подробни изследвания в Св. Наум, да се види това замайване от какво е, но аз съм сигурна че е от нерви, защото така бях и преди десетина години. Тогава се оправих с АД. Правя си експерименти да ходя по улицата сама до някаква точка и почти винаги ми става зле, усещам как ще падна, особено ако има хора наблизо изпадам в ужас. Същевременно ако вървя в някоя градинка, особено по трева и няма никой наоколо съм добре и по-малко ми е замаяно. И аз не знам вече, ще стискам до началото на юни, тогава моята лекарка е на работа. Ако се наложи ще ме ориентира към психиатър, тя познава такива от Св. Наум. Някой може ли да каже нещо за такива специалисти от тази болница точно, някакви впечатления от някой?

# 695
jul@e, aз ходих при психиатър д-р Карадалиев в "Свети Наум", приветлив ми се стори, до колкото можах да преценя от обзелата ме паника. Изслуша ме внимателно. Той приема в клиниката всеки ден от 8.00 до 14.00. Изписа ми Ривотрил 3x0,5 мг и Сероксат. Да се обаждам ако има нещо. Разбран е, внимателен. До толкова прецених.
Сега, на седмия ден от приемането на лекарствата паниката и страховете поизчезнаха, ама натрапчивостите все си напомнят.

Мария, съчувствам ти  Hug На мен АД все още не е почнал да действа с пълна сила да видим какво ще направи с натрапчивостите.

# 696
Доколкото съм чела за натрапливостите тях, АД няма как да ги изчистят, те просто ти притъпяват тревожността и страховете, но мислите си остават, има друг начин за тяхното  преодоляване и той не с лекарства. Дано един ден го открия, явно съм си предразположена, колко години все си мислех да не припадна някъде, да не ми стане лошо ,сега тези гадости, които са ужасни, а това с припаденето дори не ми минава през главата. Аз съм ви казвала,че преди бях толкова страхлива, по тъмно сама не ходих, все си имах едно наум ако трябваше да тръгна нанякъде по тъмно. Сега хич не ми пука, прибирам се след 22.00ч абсолютно сама, в толкова ми свършва йогата и си ходя пеша до вкъщи,без да ми пука Mr. Green Не смеех да оставам сама вкъщи през ноща, все си виках някоя приятелка вкъщи да спи при мен,  вече  и от това не се страхувам, ако ще да умирам, важното е да нямам гадните мисли. Страховете се заменят или по-скоро преодолявам единия страх, един за сметка на друг, явно цял живот ще съм така, все  с някакви страхове трябва да се боря. Иначе днеска съм голяма пушка, сигурно се дължи на снощния денксит или на хубавото слънчице. Laughing

# 697
Мария, на мен АД ми помогна за страховете и натрапчивите мисли.

# 698
Милите ми те, ако знаете как ви съчувствам на всеки от вас!!! Sad jul@e ти пиеш ли нещо?
В момента съм на деменхидринат 3 по 1 и Ривотрил три пъти по половинка от 0.5 мг. В края на месеца ще ходя на по подробни изследвания в Св. Наум, да се види това замайване от какво е, но аз съм сигурна че е от нерви, защото така бях и преди десетина години. Тогава се оправих с АД. Правя си експерименти да ходя по улицата сама до някаква точка и почти винаги ми става зле, усещам как ще падна, особено ако има хора наблизо изпадам в ужас. Същевременно ако вървя в някоя градинка, особено по трева и няма никой наоколо съм добре и по-малко ми е замаяно. И аз не знам вече, ще стискам до началото на юни, тогава моята лекарка е на работа. Ако се наложи ще ме ориентира към психиатър, тя познава такива от Св. Наум. Някой може ли да каже нещо за такива специалисти от тази болница точно, някакви впечатления от някой?
Е те тва деменхидринат пък ме разби, че то е против повръщане....особено като си на път и също така при алергични реакции  Shocked
 Мари-за Първанов те поздравявам-убедена съм, че ще си доволна. На мен просто не ми е по джоба.
Ноа, вярно е, че аз ревах, ама не от щастие, ами щото се прибирам в Шумен. Винаги, когато не съм в Търговище и Шумен ми е весело и щастливо....

# 699
Гала,ама сигурно твоите натрапчиви мисли сигурно са били свързани със здравето и затова, , аз като цяло нямам никакъв страх от физически болести, вече всичко съм си изследвала и знам,че съм напълно здрава. При мен мислите са ужасни и страшни, нищо хубаво, аз нали си пиех този даенксит, когато ми се появи първата гаднярка/натрапчивостта/ и вдигнах дозата на 2 хапчета и никакъв ефект, тя си циркулираше и ме притесняваше,когато започнах новата  работа, тя изчезна за няколко месеца и дори да се появеше веднага я отхвърлях,но като го спрях напълно, мислите  изведнъж станаха много различни и страшни, плюс тази първата.Натрапчивостите при мен се развиват,което не е добре  и точно те ми причиняват тревожността вече и  депресивните настроения.А по принцип знам,че денксита се изписва за натрапливости.

Мерси Алина -Другата седмица ще пътувам за Плевен, първата среща ще е  там продължавала около 3-4 часа. Shocked той и на мен не ми е по джоба, моята заплата отива само за покриване на моите консултации с психиатри и психотерапевти, билки,много цигари Mr. Green и някое и друго развлечение. Добре,че е мъжът ми, да ми е жив и здрав, нищо,че все ми се сърди,че от моята заплата нищо не виждал той! Heart Eyes

# 700
Гала,ама сигурно твоите натрапчиви мисли сигурно са били свързани със здравето и затова, , аз като цяло нямам никакъв страх от физически болести, вече всичко съм си изследвала и знам,че съм напълно здрава. При мен мислите са ужасни и страшни, нищо хубаво, аз нали си пиех този даенксит, когато ми се появи първата гаднярка/натрапчивостта/ и вдигнах дозата на 2 хапчета и никакъв ефект, тя си циркулираше и ме притесняваше,когато започнах новата  работа, тя изчезна за няколко месеца и дори да се появеше веднага я отхвърлях,но като го спрях напълно, мислите  изведнъж станаха много различни и страшни, плюс тази първата.Натрапчивостите при мен се развиват,което не е добре  и точно те ми причиняват тревожността вече и  депресивните настроения.А по принцип знам,че денксита се изписва за натрапливости.

Мерси Алина -Другата седмица ще пътувам за Плевен, първата среща ще е  там продължавала около 3-4 часа. Shocked той и на мен не ми е по джоба, моята заплата отива само за покриване на моите консултации с психиатри и психотерапевти, билки,много цигари Mr. Green и някое и друго развлечение. Добре,че е мъжът ми, да ми е жив и здрав, нищо,че все ми се сърди,че от моята заплата нищо не виждал той! Heart Eyes

Е той и в София работи. Можеш да си спестиш поне от пътя  Wink

# 701
А първата среща задължително в Плевен я прави, после си продължаваме в София! Wink

# 702
А първата среща задължително в Плевен я прави, после си продължаваме в София! Wink

Брейййййййй, големи пък принципи!  Thinking Карай, само дай Боже да има ефект  Hug

# 703
Здравейте,
вече 6 дни пия по половинка Ципралекс, но нормално все още нямам подобрение (търпение имам) но искам да питам който го е пил на кой ден вдиганаха дозата на цяла таблетка. Моята докторка ми каза още 4 дни да пия по половинка Sad аз мислих че ако вдигна вече ефекта ще доиде по бързо Sad

# 704
maria , твоята натрапливост нали беше относно височините или се бъркам? Ох , не знам какво да ти кажа , имала съм натрапливости , знам какво е и напълно те разбирам . При мен си минаха от самосебе си , не знам как , но минаха , но са ми се появявали на няколко пъти така  , че не изключвам вариант да ми се появят и отново .
Относно АД - аз съм на друго мнение за тях и мисля , че е по - добре без тях , а не чинно да си ги пием и да си свиркаме с уста , но това е моето мнение . Надявам се никога да не ставам толкова зле , че да се налага да ги пия макар , че зимата имах ужасен период на кризи и все пак издържах без хапчета освен деанксит-а ама той е най - голямата глупост за мен .

Общи условия

Активация на акаунт