Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справим със сърцебиенето след хранене?
Какви са симптомите при спиране на деанксит?
Какви са потенциалните странични ефекти на антидепресантите и какви са ефектите от приема им заедно с успокоителни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справим със сърцебиенето след хранене?
-
Какви са симптомите при спиране на деанксит?
-
Какви са потенциалните странични ефекти на антидепресантите и какви са ефектите от приема им заедно с успокоителни?
Потенциалните странични ефекти на антидепресантите могат да включват сърцебиене, напрежение, прилошаване, главоболие, умора, гадене и други. Важно е да се консултирате с лекар относно подходящ план за лечение и наблюдение на потенциални странични ефекти. Консумацията на антидепресанти и успокоителни едновременно може да доведе до различни странични ефекти като умора, сънливост, главоболие и други; препоръчително е да се консултирате със здравен специалист, тъй като реакциите могат да варират при отделните хора. Антидепресантите, като Remirta и Sertraline Teva, могат да причинят странични ефекти като стомашен дискомфорт и треперене; важно е да се консултирате с лекар, тъй като реакциите могат да варират от човек на човек. Приемането на антидепресанти може да доведе до временно облекчаване на някои симптоми, но също така може да предизвика появата на други симптоми или обсебващи мисли; в някои случаи е необходима по-честа смяна на антидепресантите. Антидепресантите могат да имат различни странични ефекти, като главоболие, гадене, сънливост, сухота в устата, загуба на апетит, тревожност и понякога влошаване на симптомите на депресия; важно е да се консултирате с лекар и да следвате препоръчителната дозировка и схема на приложение. Страничните ефекти на антидепресантите включват треперене, висок пулс, сърцебиене и други симптоми; начинът им на действие варира в зависимост от конкретния тип лекарство, но обикновено те влияят върху химическите вещества в мозъка, които регулират настроението.
-
Какви са причините за сърцебиене след хранене?
-
Какви са симптомите на тревожност, депресия и тревожно-депресивния синдорм?
((
От 2 дни тършувам в нета и поразгледах и тк,но не съм чела всичко.Искам да попитам някой за пролапса на митралната клапа,вчера ми го каза кардиолога.....че го имам,най-вероятно по наследство.Четейки установих,че паническото разстройство е нещо като следствие от този „козметичен дефект„.Аз се разделих с ПР когато родих децата си,не можех да пия лекарствата и си казах„Край“.Оцелях,не пия антидепресанти 4-5 години.....имам кофти моменти,но се справям без лекарства.Но този пролапс сега малко ме тревожи.Майка ми почина от масивен инфаркт,сърцето й не беше наред цял живот,питам се и мен ли ме чака същото?Лекарства ли ще трябва да пия за сърце?Знам ли,не очаквах подобен проблем
Така,че моля ако някой може да ми каже с две думи какво би могло да стане?Как живеят хората с такъв проблем?Благодаря ви предварително!
Да се запиша и аз при вас. Четох ли, четох какво сте писали и във всяка една от вас виждам себе си! Лекувам се с АД от почти 2г. Като са ми изписани от психиатър /мой познат/. На 25г. съм и както всяка от вас ми е ужасно дразнещо това положение и страх да не се върне онва чудо. Според лекаря ми имам смесено тревожно растройство, чисто ПР с разликата, че рядко ми се е случвало да имам паники. До тук не повече от 5-6 в живота ми. Както казах лекувам се от 2г. и уж бях Ок, даже мислех да спирам хаовете, които са стимулотон /подобрения Золофт/. Обаче от седмица нещо взе да ми се случва пак. Притеснение, тежест в гърдите и малко кофти мисли. На няколко пъти бях на прага на паниката, обаче не се случи разминава се. И аз като се стресирах да не би да получавам серотонинов синдром /което ми е ясно, че едва ли е/, после реших че не ми действат хапчетата вече и накрая, че е вероятно да е от рязкото покачване на температурата навън. Обаче си мислех, че понеже пия АД вече 2г. и те ме спасяват от всичко и няма как да се случват лошите неща докато ги пия и сега малко съм се притеснилаа. Искам да подчертая, че не съм зле в момента, но явно страха да не се връща въпреки АД е голям. Готинко ми е, че мога да ви споделя и че не съм сама с този проблем.