87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 833
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Е защо никой не се тръшка, че Гари Олдман няма Оскар, а той е в пъти по-добър актьор от Леонардо ?

# 256
Е защо никой не се тръшка, че Гари Олдман няма Оскар, а той е в пъти по-добър актьор от Леонардо ?
Е как никой - ето - аз се тръшкам.
Само дето Лео има по-многобройни фенки, а Гари не чак толкова.

Все пак не трябва да се забравя, че това са само награди.  Wink

# 257
Има по-многобройни фенки основно защото е по-красив според мен. Но не е по-класен актьор от дядо си Гари. (А той отдавна трябваше да има Оскар, още за "Леон")

Аз много не им се впечатлявам на Оскарите, защото всяка година гледам как дават на не когото трябва според мен.

Мерил Стрийп вместо Кейт Бланшет трябваше да вземе, ама уви...

Само за Джаред Лето се съгласих напълно.

# 258
Айде пак  ooooh! стига с тоя Лео,
пак напомням Ал Пачино - от Осмия път, като нищо толкона ще почака и Лео.

Да отбележа напредъка на моето конче за догодина.  Laughing

Репортаж на местна телевизия в Синсинати за началото на снимките на Керъл.

# 259
Има по-многобройни фенки основно защото е по-красив според мен. Но не е по-класен актьор от дядо си Гари. (А той отдавна трябваше да има Оскар, още за "Леон")

Аз много не им се впечатлявам на Оскарите, защото всяка година гледам как дават на не когото трябва според мен.

Мерил Стрийп вместо Кейт Бланшет трябваше да вземе, ама уви...

Само за Джаред Лето се съгласих напълно.
Лично за мен Гари Олдман е институция, така че по-добре да си замълча за него. Талантът му е несравним с по-голямата част от редовно номинираните герои. Това няма да се промени, независимо липсата на номинации и награди.
Мнението ми е типично фенско.
За тазгодишните награди пък аз лично съм на мнение, че Академията не направи кой знае какви грешки, напротив, представиха се отлично съобразно ситуацията и номинациите. Няма как всички да са доволни и няма как всички, които заслужават, да вземат награди. Да се надяваме наградите и липсата им да е стимул за актьорите и режисьорите да не спират да се развиват.

За водещата не сме си говорили - как ви се стори Елън в крайна сметка? Интересно водене на шоуто беше тази година - съвсем леко и непретенциозно, но забавно - поне според мен Елън си свърши работата, без да се напъва кой знае колко. Май на нея това й е в стила. И другото, което ме впечатли, беше, че независимо от дългата и сериозна подготовка, пак имаше място за импровизации.

# 260
  • в морето до колене
Дааа, Елън ми хареса точно с тази видимост на лекота и непретенциозност във воденето.
Все пак опитът на водеща на ток-шоу си казва думата - актьорите и стенд-ъп комиците го нямат този опит и затова тяхното водене е по-различно.

Самият факт, че в момента, в който тръгна м/у редовете и каза "hi, Марти" веднага се сетих, как през 2007 пак така ходеше м/у редовете и си говореше с присъстващите.
А селфито е просто по-актуален вариант на снимката, която накара Спилбърг да и направи със Скорсезе тогава. Че му и даваше указания, как да снима.  Mr. Green
А пиците естествено ще се помнят още дълго.  Heart Eyes

През 2007 се разхождаше с прахосмукачката, де. Та този тип "поведение на домакиня" явно го превърна с свой стил с тази церемония.
Убедена съм, че ще има номинация за ЕМИ пак. Може и награда да има (дано) - все пак най-високият рейтинг на Оскарова церемония от доста време насам.

П.П. щях да забравя фейският аутфит... Simple Smile

# 261
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз лично харесах повече церемонията, водена от Хю Джакман. Но съм пристрастна, така че не ме бройте Blush.

За наградите пак да кажа нещо- след като изгледах "Американска схема", вече съвсем не харесвам разпределението на поддържащите награди. И Дженифър, и Брадли бяха по-добри от Лупита и Лето. Естествено, и двамата остъпват на Джулия и Фасбендър, но все повече ми се струва, че и в двете категории кажи-речи всички губещи са по-заслужили от победителите.

# 262
И селфито, и пиците ще останат в историята - да гледаш Брад Пит да нагъва пица, а Жолито до него да гледа в умопомрачение - къде по-яко!  Joy
Аз много се смях как се избъзика с Джен Лорънс, че пак се е изтърсила точно преди церемонията.
ЕМИ-тата за всякаква телевизия ли ги дават? Мислех, че са само за тв сериали.

Фаса още ми е болна тема, ама съм на път да преживе липсата на Оскар тоя път. Дано има и друг шанс.

# 263
  • в морето до колене
ЕМИ-тата за всякаква телевизия ли ги дават? Мислех, че са само за тв сериали.

За всякаква - те са май най-дългият списък от награди, за който се сещам. Освен за сериали дават за още куп програми - детски, научно-популярни, новинарски, ток-шоу, вариететни (тука влизат всякакъв род бенефиси и наградни церемонии) ... сигурно има и още.

Джой, церемонията, която води Хю беше чудесна, но цялостно издържана в съвсем друг стил.
Тази ми беше някак си "по-домашному" - сякаш си седим пред телевизора и си гледаме, а Елън е просто още един член на нашата компания, който има добро чувство за хумор и пуска смешки от време на време.  Laughing

# 264
  • срещу двата комина :)))
на мен също много ми хареса воденето на Елън и като цяло ми хареса много церемонията  Laughing Само ако може Фаса да беше взел ...

Джо, радвам се, че ти е харесала Дженката, защото наистина направи добра роля  Peace

# 265
  • в сърцето на един мъж...
Елън има много уникален стил и е невероятен водещ.

# 266
момичета, представете си, че на едната хавлия /в клипа по-долу/ е нарисуван чичко Оскар, а заглавието е - Дай си ми Оскарчето... http://www.dnes.bg/video/2014/03/05/dai-si-mi-havliiata-na-si-ti.63431
и сериозно:
 за Матю и Джарет - шапки долу за вдъхновената им игра като red neck и "госпожица-мъж"! Филма може да се гледа многократно, рядко срещано качество напоследък.
Алън много я бива да извади човешки реакции от "звезди", хубаво беше.
Мяч, за 2014 г. аз лично очаквам с нетърпение Ной.

# 267
  • в сърцето на един мъж...
Мдаа, Ной и аз искам да го видя Blush

# 268
Айде да съм малко наопаки,
Елън си е Елън, ясно, че ми е слабост,   Peace
но според мен попрекалиха с продуктовата реклама на Самсунг Галакси  Laughing

# 269
  • в морето до колене
Голяма работа.
На мен продуктовото позициониране не ми пречи. Е, може да дразни малко, ама пък селфито си струваше  Mr. Green

Пицарията на какъв принцип са я подбрали, като собственикът се оказа руски емигрант?   Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт