87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 833
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, той като тазгодишен няма как да забравим, но освен него и Том за други умирающи гейове не се сещам, освен ако не броим Милк на Шон Laughing.

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Злате, поне за мен, трансформацията в нещо друго, не само приятно лице, може само да подпомогне образа по някакъв начин. Докато за прити фейс е ясно, че не се иска много. Понякога е достатъчно и само да го гледаш.

# 242
Не съм много сигурна дали те разбирам правилно.
Хванах се за следното твърдение - Leo has avoided roles that require physical affections or tics, the sort of thing that brings in Oscars. И исках само да кажа, че не разбирам наистина защо се предпочитат такива роли. Хубаво е, че актьорите са толкова всеотдайни и се опитват да се доближат максимално до образа, който играят, но се смятам, че това е определящо за добре направената роля.

# 243
Според мен на Лео се изгражда образ на класическа комплексна суперзвезда и ролите му в голямата си част са подбирани да паснат на този образ. Допреди "Джанго" беше изцяло загърбил нелицеприятните образи (не само физически гадни, но и неположителни, негероични, непривлекателни). А Академията наистина цени роли, в които суперзвездите рушат красивия си образ. Аз също не смятам, че такива екстреми са задължителни за добро изпълнение, но пък хайде кажете, че Хоакин миналата година не помиташе точно с такава трансформация.

# 244
Според мен на Лео се изгражда образ на класическа комплексна суперзвезда и ролите му в голямата си част са подбирани да паснат на този образ. Допреди "Джанго" беше изцяло загърбил нелицеприятните образи (не само физически гадни, но и неположителни, негероични, непривлекателни). А Академията наистина цени роли, в които суперзвездите рушат красивия си образ. Аз също не смятам, че такива екстреми са задължителни за добро изпълнение, но пък хайде кажете, че Хоакин миналата година не помиташе точно с такава трансформация.
Аз наистина (може би подобно на "академиците") смятам, че смяната на ролите и разнообразните изпълнения извън амплоато на актьора допринася страшно много за неговото развитие като актьор. Малко като във вечния двигател се получава. Най-лошото е застоят, еднообразието, даже и то да е на самия връх на кариерата и таланта. Трябва да се поемат рискове, трявба да се играят неща, които никой  не би си и помислил да си те представи и тогава може да се очаква ново развитие на таланта за игра. Не е необходимо да е чисто физическа трансформацията, просто трябва да се излиза извън границите и да се опитват нови неща, да се рискува. Даже и тогава няма гаранция, че Академията ще те "оцени", но ще го има огромното удовлетворение, че правиш всичко възможно и най-доброто в името на развитието и играта. Аз лично наистина смятам ролята в Джанго за може би най-добрата на Лео именно от тази гледна точка - и щеше да е прекрасно да се беше опитал да продължи тази посока на изследване на таланта си още по-натам, вместо да се пробва да търси как да "угоди" на академиците или на собствения си прекрасен актьорски образ.
Но негова си работа, кои сме ние, че да му се месим.

# 245
А Джаред Лето си бил повредил Оскара. Разнасял го да го показва, джаснал го в парапета на стълбите и го нащърбил отзад.  Mr. Green
Голяма трагедия, голямо неуважение... Grinning

# 246
Е, ролята във "Вълкът" е още една стъпка в тази посока, нищо, че е малко по-лъскавка.
Като цяло не одобрявам какво прави Холивуд с актьорите, в които вижда звезден потенциал. Затова и харесвам основно европейски такива, които снимат повече в европейски продукции.Холивудците в един момент започват да стават скучни, освен ако не са от супер независимия тип като Хоакин.

# 247
  • В Космоса
Ами Лео все пак тръгна с "недъгава роля", стартира с трансформация... После стана романтичен и припадащ женките, после по-сериозни възмъжали роли... Не е да цикли на едно и също. Но просто тръгна с "различно" и сега няма кой знае какъв избор. Ако я нямаше тази роля в "Гилбърт", може би щяха дс друго око да го погледнат във "Вълкът". Освен да изиграе негър викам аз. Grinning Не знам какво друго... извънземно, Дяволът, Бог... Crazy

# 248
Мяч, нямаш ли някакъв списък подготвен с очакваните тази година големи заглавия   bouquet ? Да излезем от цикъла Лео за малко.

# 249
  • в морето до колене
Ами аз опитах вчера да ви предизвикам да почнем да говорим "по темата"  Wink, която е за 87-ите награди вече.  Mr. Green
Но не удържахме на напора на емоциите около Лео. И аз се поддавам даже. Само че благодарение на статията от Мурето днас диалогът е интересен и смислен, а не чисто фенски.

Имам подготвен някакъв предварителен списък. Обаче ми е на домашния компютър...
Но ми се иска още малко да поработя преди да ви го представя.
Миналата година май се бавих доста. Сега мога да опитам да се справя за ден-два.

Не знам какво друго... извънземно, Дяволът, Бог... Crazy

Вчера четох едно интересно материалче, в което се питаха, какво му предстои оттук нататък. И бяха изброили около 7-8 проекта, с които е свързвано името му през 2013.
Последният беше - ролята на Исус в предстояща вариация на библейска тематика...
Веднага след което все пак си признаха, че това последното са си го измислили.  Mr. Green

Но е логично да си го помисли човек. При това всеобщо обожествяване...

# 250
Пак с фотка аз Mr. Green

Спайк дали няма някой филм, плануван за тази година, да ми анстръхне перушинката в очакване? Много го харесвам Blush

# 251
  • в морето до колене
Джой, Спайк е от тези, дето правят един филм по 2-3-4 години... че и повече.
Тази година със сигурност няма да те зарадва с нищо.

Търси там нещо междувременно - късометражни, музикални видео-клипове. Такива работи...

# 252
Вярно много време мина от Where the Wild Things Are Rolling Eyes. Аз него си го обичам още от едни клипове, които правеше за Бьорк Heart Eyes.

# 253
  • в сърцето на един мъж...
Злате, имах предвид, че все пак перушината му седи много лъскава, не се цапа. Дори и в Кървав диамант беше пак лъскав супер герой. Докато явно му трябва нещо от типа злодей като в Джанго. Там нямаше физическа трансформация, но просто психическата такава беше ужасяващо добра. Няма да му навреди, поне според мен да излезе от лъскаво-романтичния образ.

# 254
Видяхте ли това?

И това - Ellen's Oscar Pizza Guy Gets His Tip

Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт