87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 474
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Ænima/Albuquerque
Снощи изгледах Still Alice и по тази причина съм доволна от наградата на Мур. Въпреки, че трябва да спрат да карат тази жена да тича. И да реве. Изглежда все едно се мъчи да не прихне в смях. Обаче във втората част на филма беше чудесна.

Доволна съм за Еди. Не съм доволна за Boyhood и Birdman, но беше логично.  Crossing Arms
За сметка на това пък Fargo и Били Боб бързо ме накараха да забравя горчивината.  Mr. Green

О! И Джей Кей - президент!

# 571
Това Еди ше го тикат в Оскарите ли? Tired

Иначе - доволна от другите спечелили. Birdman не съм гледала още.

# 572
  • Ænima/Albuquerque
Това Еди ше го тикат в Оскарите ли? Tired

Ти гледа ли го, та приказваш?  Crossing Arms

# 573
Нямам и намерение. Еди и без да се криви ми е достатъчно неприятен.

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много харесвам Еди, но- тия сериозно ли??? Shocked
От останалите награди съм предоволна, особено щастлива за Джулиан и Рут.
Мяч, дай малко превод на руснаците, моля Praynig

# 575
Благодаря на следилите на живо, беше много приятно четиво сутринта.
Харесвам Глобусите, винаги има приятни изненади. Много се радвам за Рут Уилсън и Джулиън Мур.

# 576
  • срещу двата комина :)))
не съм доволна аз пък, защо Еди  Tired хем си знаех, че Бени няма шанс, хем съм разочарована  Joy

# 577
  • в морето до колене
Мяч, дай малко превод на руснаците, моля Praynig
Заповядай.
Скрит текст:
  * Мислех, че заради политиката няма да му дадат, ама не - дадоха) ураааа)))
  ** Никой не ръкопляска даже
  *** Чакаме новини. Ахахха. Да видим, как нашите идеолози ща "решат въпроса" с вражеската наградка.
Надявам се, че става ясно.

# 578
Мерси   bouquet
Вярно ли не са ръкопляскали Tired?

# 579
  • в морето до колене
Честно, не помня. Довечера като го гледам пак специално ще обърна внимание.
Но наградата наистина е една от изненадващите, според мен. Болшинството предвиждаха, че награденият филм ще е "Ида".

# 580
За "Левиатан" съм чувала само възхитени отзиви. За "Ида"- не чак толкова, при това от поляци.
Да не ръкопляскаш ан награден филм само заради произхода му е много тъпо ... и безкрайно американско.

# 581
  • в морето до колене
За "Левиатан" съм чувала само възхитени отзиви.
И аз така.
Снощи на тази фейсбук страница, от която са цитатите, имаше даден линк за филма, качен в YouTube. Смятам оттам да го гледам аз. Обаче на теб няма да ти свърши работа на руски. Но мисля, че го има качен и по тракерите, вероятно ще се намерят и английски субове - ако имаш време и желание да го гледаш, мога да ти потърся магнет.
Иначе забелязах, че в темата за филм на 2014 някой даже го беше номинирал. Само веднъж, но все пак...

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 11:17 от мячик

# 582
Да, ако ти попадне магнет, бих го гледала с удоволствие. Тук мина във филмотечното кино, но не ме устройваше с чешки субтитри и пропуснах Sad.

# 583
Браво на Еди, обаче се чудя на другите като не са разделени категориите дали ще има шанс пред Кийтън. Ейми мисля, че няма да има.

От червения килим си харесах Джесика, Ейми, Ема Стоун, Фелисити и Кейт Бекинсейл. Кийра колкото и да ми е нежна и сладка, да вземе да го забрави вече тоя Chanel... Ана Кендрик също хубава, на Наоми змията не се връзва с роклята, но поне цветът става.

# 584
Хич не съм доволна от наградата на Еди.

Радвам се за The Grand Budapest Hotel и Fargo.

Общи условия

Активация на акаунт