87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 472
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
  • в морето до колене
Браво на Еди, обаче се чудя на другите като не са разделени категориите дали ще има шанс пред Кийтън. Ейми мисля, че няма да има.
Мисля, че поддържащите роли вече са ясни - там статуквото се закова!
За главните при само 5 номинации и една награда при мъжете ще е Кийтън мисля, въпреки че комедиите обикновено са губещи пред драмите. Но за Ейми надали има шанс ... номинация най-вероятно ще има, но награда - надали.

# 586
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз така мисля. Оскар за Кийтън, особено след снощи идеално се видя какви са шансовете на Джейк и Бенедикт (нулеви и надолу). Ейми Адамс по-добре без номинация, че ако я отсвирят за пореден път, ще е тъжно.

# 587
  • София
изобщо не съм доволен с редки изключения.
като гледам и оскарите ще ме разочароват, но няма значение. Пак ще си гледам за шоуто дет се вика.
Много ми се иска Джейк или Бенедикт да вземат оскар, но за голямо мое съжаление май няма да са те. И на Кийтън бих се зарадвал, ама не съм гледал още Бърдмана, чакам го на 30 януари.
И тази Теория какво толкова и намират?  ooooh! Добър филм, но до там. Има много хубави филми, не разбирам. С почти нищо не ме грабна, даже ще взема да го намразя.
аман вече от простотии.

и Игра на тронове кога ще го наградят тъпаците. Нито Еми, нито Златен глобус.  Close Пуста завист ще ги съсипе някои хорица. Или само защото е жанров (жанров, жанров колко да е жанров..). Аман от тия драми, ай сиктер ве

# 588
Кой завижда на Троновете, Дяволе? hahaha

# 589
  • София
абе аз така обичам да си се изразявам.  hahaha
но това е целенасочена капмания срещу сериала умишлено да не му дават награди според мен. един вид - ''за какво да му вдигаме още повече активите''
минаха много сезони, сериала стана истинско събитие и само защото е на HBO не е счупил всякакви рейтингови рекорди за всички времена.
същото бих казал и за Живите мъртви. Много са закостенели всичките там, чуджестранни гилдии, академии и пр. Имат си един шаблон, влезнали са в него и никога няма да излезнат от него.
Трябва да се награждва и успешното, особено когато то е майсторски направено и изиграно.

# 590
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Една победителка Heart Eyes

# 591
  • София
изобщо не съм доволен с редки изключения.
като гледам и оскарите ще ме разочароват, но няма значение. Пак ще си гледам за шоуто дет се вика.
Много ми се иска Джейк или Бенедикт да вземат оскар, но за голямо мое съжаление май няма да са те. И на Кийтън бих се зарадвал, ама не съм гледал още Бърдмана, чакам го на 30 януари.
И тази Теория какво толкова и намират?  ooooh! Добър филм, но до там. Има много хубави филми, не разбирам. С почти нищо не ме грабна, даже ще взема да го намразя.
аман вече от простотии.

и Игра на тронове кога ще го наградят тъпаците. Нито Еми, нито Златен глобус.  Close Пуста завист ще ги съсипе някои хорица. Или само защото е жанров (жанров, жанров колко да е жанров..). Аман от тия драми, ай сиктер ве

На 30 януари ли пускат Бърдман по кината?  newsm78

# 592
  • в морето до колене
Да, в http://www.cinefish.bg е посочена тази премиерна дата.

# 593
  • срещу двата комина :)))
в сайта на cinemacity още липсва  Tired

# 594
  • София
И в този на Арена също ... чакам го с нетърпение Simple Smile

# 595
Бърдмен е хубав филм. Оскар материал и той  Grinning Доволно претенциозен, похвата на заснемане ще натежи в оценката, мрачната подтиснатост на личностите, лъхащите на мухъл тесни коридори (огледало на лъхащите на мухъл души и психики).... Тематиката като цяло е дълбока, сякаш стана мода да разголват холивуд напоследък.

Обявяват номинациитеутре, а?

# 596
  • в морето до колене
мда, рано заранта при вас
при нас май някъде около 15:00 часа се пада...
ще моля да ми закачат тонколони към компа само за този случай  Mr. Green

# 597
# 598
  • в морето до колене
И през официалния сайт на Академията може да се стигне до стрийма. Ето линк - http://www.oscars.org/oscars/live
А. Куарон и Дж.Дж.Ейбръмс ще представят първо по-"маловажните" категории. После Крис Пайн и Президентката на Академията ще представят по-важните.
Цялата дандания трае около 15 минути, ама на... краста.  Mr. Green

# 599
  • DE
От Германия и двата линка не работят. Аман от тяхната цензура  Sick Хората си го пуснали на официални канали, но не, нашите трябва да го резнат  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт