87th Academy Awards OSCAR'2014–Честито на печелившите! А кои ще са следващите?

• 33 426
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • в морето до колене
Хотелът много се харесва и тук, и офлайн, поне сред моите познати.
Да, Криста, харесва се.
Но аз съм гледала и хотела и играта на фестивални прожекции.
Е, хотелът не събра толкова смях и овации, колкото играта.
При това от "фестивална" (разбирай - изкушена) публика.

# 661
Хотелът много се харесва и тук, и офлайн, поне сред моите познати.
Да, Криста, харесва се.
Но аз съм гледала и хотела и играта на фестивални прожекции.
Е, хотелът не събра толкова смях и овации, колкото играта.
При това от "фестивална" (разбирай - изкушена) публика.

Защото са го играели отегчени критици(наметнати с шалчета и цигарета). Laughing

# 662
  • в морето до колене
Е, няма толкова отегчени критици в България да напълнят зала 1, ти пък.  hahaha
Ама знам ли... може софийските културтрегери да са наистина неизброими.

# 663
Направо се познават по лице... тия дето ходят в Одеон.
Добави още 1000-1500 периферия и още доволно количество сноби и ето ти Зала 1 пълна  Joy

# 664
Къде е Лео? (липсва ми реването за Лео  Laughing Laughing)

Казали сте всичко, изчетох ви. Съгласна за фризираните и зрителските филми и за това че бърдмен и бойхууд не влизат в тази категория.

# 665
  • София
абе тия луди ли са да не номинират Джейк Гиленхол  Close ooooh! Shocked Close

Мерил Стрийп и Робърт Дювал какво търсят сред номинираните?
специално Мерил Стрийп не им ли писна вече, то дори не е банално. стават за посмешище вече.
Браво, че номинираха Интерстелар за сценография, бях сигурен.  Sunglasses Но трябваше и за операторско майсторство, там са се изложили.
Както и да е. Излагация голяма като цяло, може да се каже леки изненади, а специално каста е от сигурен, по-сигурен.
Кийтън, Джей Кей, Патриша и Джулиан (но тук трябва да вземе Розамунд Пайк!!!)

# 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Според мен пък във филм с толкова прекрасен, балансиран и изцеждащ максимума от образите актьорски състав като "Кодовете" има адски много кинаджийство. Понеже кинаджийството е И актьорска игра освен помпозни трикове с камерата и монтажа, остроумен диалог и арт-залитания.
В този контекст за мен лично има много кинаджийство и в простичък филм като този на Марион.

Къде е Лео? (липсва ми реването за Лео  Laughing Laughing)
Joy
Какво зло същество си ти hahaha

Дяволе, ще ме прощаваш, но Розамунд е далечна трета в категорията си.

# 667
  • София
Така се надявам Розамунд да спечели  Heart Eyes Настръхвах докато я гледам.

# 668
  • Ænima/Albuquerque
Джей Кей да взима поддържащата, Емо Стоун - тоже, Интерстелар - всичките четири дето са го номинирали. Разрешавам Бърдмен да отнесе статуетки за режисьор и кинематография.  bowuu

Толкова, нямам други претенции. А! И Big Hero 6 може да вземе Оскарче. Адски сладко филмче.  Mr. Green

# 669
Нищо не им разбирам на тези оскари... миналата година Хоакин Финикс даже не беше номиниран, тази година Джейк Г. не е номиниран. Мерил Стрийп по дифолт.Нямам търпение, нямам търпение пак да не гледам.
Бърдмен не е номиниран за монтаж... То си е малко мюзик видео похват, но е къртовски труд, планиране, супер впечатляващо... дано да не са плакали много децата на монтажиста. Tired
Поне може да стискам палци за Марион.

# 670
Един дългогодишен,но неписал досега фен може ли да се включи?

Дойдох да си рекна болката за Играта. Снощи гледах на кино. Страхотен актьорски състав, посмях се на много места обаче...много сладък тоя филм, бе. Много сладък. И ми дойде претупан на n-та степен. Едно, че Тюринг го изкараха много likeable образ. Второ, че атмосферата на Втората световна война ми дойде някак като в епруветка създадена с монтираните черно-бели кадри. Младежът, който играеше малкия Тюринг за мен отнесе Бенедикт. Saoirse Ronan така едно време направи целия Atonement за мен. Без никаква връзка с останалото ще вметна, че Марк Стронг е велик Laughing

Сега тегля Теорията. Еди обожавам още от The Pillars of the Earth, а след Birdsong ходих като тресната с мокър парцал няколко дни. Този с него и Джулиън още не съм го гледала, че май ще се притесня Laughing Но подозирам, че и Теорията ще ми дойде сладък. Абе, като че ли "Красив ум" сложи началото на една определена традиция в този жанр и не могат да избягат от нея.

Хотелът също съм гледала...не ми е за филм на годината Grinning

# 671
  • в морето до колене
Един дългогодишен,но неписал досега фен може ли да се включи?
Разбира се. Добре дошла.  Hug

# 672
Благодаря, благодаря Simple Smile

Значи, гледах Теорията. Филмът беше всичко, което очаквах. Но Еди ме просълзи на няколко пъти, особено към края. Още не съм гледала Birdman, но засега твърдо си викам за Редмейн, макар че едва ли ще е той. Наградите ще минат аз докато се наканя Crazy

Без да искам да възраждам спора за Интерестелар, само искам да вметна, че от години не ми се е случвало да изляза от залата като малко дете на Коледа. Последният път ще да е било след Генезис.

# 673
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мдаа, точно коледен подарък за малки деца си е "Интерстелар" Laughing.

# 674
Което на мен ми е супер, нямам проблем по-често да се чувствам така Mr. Green

Гледам сега едно интервю с уж претендентите за Оскар и установявам, че Робърт Дауни, колкото и да го обожавам, всъщност е еднопластов. И не знам, той ли пренася себе си в ролите си или ролите му вече ги правят по калъп за него, но всичко е едно голямо дежа вю

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 23:10 от Valandin

Общи условия

Активация на акаунт