Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави маджун от захарна тръстика?
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави маджун от захарна тръстика?
-
Кои зеленчуци могат да бъдат засадени през март без предварително отглеждане?
-
Коя градинарска култура изисква най-много поливане и грижи?
-
Кои дървета са лесни за отглеждане в градина, която се поддържа само през уикендите?
-
Как правилно да засадите доматите?
Преди време научих една рецепта със спанак(и всички зелении като лапад и мънголд)Слага се спанака за две минути в подсолена и с лъж.оцет вода да се попари.В тиган се запържват скилидка две чесън,чаена лъж.червен пипер и една две суп.лъж.дом пюре.След това прибавяме спанака и три четири лъж.сметана(може и готварска)След две мин.дърпате от огъня и натрошавате сирене.Сипва се в гювечета,прави се кладенче и се счупва по едно яйце.После в загрята фурна,само колкото да стегне яйцето.(който обича босилек може да го сложи като подправка)Мисля,че ще ви хареса много така,че който реши -добър апетит! : Подобна рецепта готвя и на детето само,че вместо заквасена сметана се прави каша с прясно мляко(и вместо дом.пюре се слага лъж. брашно),а яйцето се разбърква в тигана(нещо като миш-маш,но със спанак. 

страх ме е да не ни затворят тази и да не знам къде сме се преместили