Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
  • в Кошера

Невероятна!  Heart Eyes

# 151
# 152
# 153
Като гледам снимките на Анджелина Джоли се чудя newsm78 устните й не бяха ли така...по-пухкави..нещо са изчезнали Thinking

# 154
Анджелина изглежда толкова стройна,нежна, същевременно и властна...Невероятна е просто [за мен]  Heart Eyes

# 155
  • I want it all and I want it now.

Heart Eyes

# 156
  • София
Джолито изглежда страхотно наистина, нищо че не съм и фен.

# 157
  • София
Е, може ли за 3 дни да изпишете 20 стр?!  Shocked Joy
Скрит текст:
Не може всички да имат Оскар, спокойно Praynig
Надявам се глупостите за Лео да не са верни, все пак 5-ти филм със Скорсезе Naughty
Двамата се добър тандем, а той знае как не се печели - 26 години го чака и го печели от седмия, и е прав, че ако го беше спечелил рано, сигурно нямаше да се развие така като режисьор.Така, че няма място за драма. Очаквам много по-силни роли от Лео FlutterДаже номинацията беше изненада за мен Whistlingнищо че го обожавам, защото например един Хоакин Финикс напълно отсътва, а неговият филм ме вкара в размисли с дни наред ooooh!
Ейми Адамс е номинирана за 5-ти път и също няма Thinking
Аз се радвам много за Лупита, защото наистина направи много силна роля, рядко виждам толкова силна поддържаща роля, която всъщност да изнесе филма, защото без нея, нямаше да е толкова драматичен Peace
Онзи ден четох, че оценките се дават по сложна схема от кинокритици и актьори, май над 900 човека, а основната критика е че средната възраст е 65 години и са доста ретро Thinking
Роклите на Оскарите са доста класически и по вкуса ми Flutter
Кейт Бланшет, Лупита, Сандра Бълок, Ейми Адамс са ми фаворити Heart Eyes
Анджелина е с много неподходяща рокля, бюста й изглежда огромен и отпуснат, както и цялата горна част на тялото изглежда едра ooooh!
Разочароваща ми беше Ема Уотсън, обикновено е супер елегантна и интересна.

# 158
Получените Оскари не са правопропорционални на получените номинации. Стига сме ожалвали Лео. На този принцип Мерил Стрийп какво да направи. Не ѝ остава нищо друго освен да се хвърли от Голдън Гейт.  Wink  И за Лео ще има... само търпение трябва!

# 159
  • където ми харесва
Как така е без своите букли Shocked Не прилича на себе си, направо изглежда естествена.

# 160
До сега се чудех на кого ми прилича... на Цветелина Янева ли беше онова русото момиче, гаджето на Деян Пеевски

# 161
До сега се чудех на кого ми прилича... на Цветелина Янева ли беше онова русото момиче, гаджето на Деян Пеевски
На мен по-скоро на тази снимка ми прилича на Алисия

# 162
Айде стига с тия бибини деветини. Има ли още балъци, които да смятат, че не трябва да си празнуват празника, заради някакво тъпо суеверие.  Rolling Eyes
аз Mr. Green

# 163
Как така е без своите букли Shocked Не прилича на себе си, направо изглежда естествена.

Това тя ли е  Shocked Смесица ми е от Ц.Янева, Алисия и още някой....  изобщо не прилича на нея ..с такава коса. Shocked

# 164
На никой не ми прилича, най-хубавото лице в Бг публичното пространство за мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт