Звездни компромати- 202 част

• 69 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Гледах тази вечер ''България търси талант''.Ваня Цветкова ми изглежда ужасно подмладена,сияе някак си newsm78 за разлика от филмите,в които участва Rolling Eyes

Аз си помислих, че това е Никол Станкулова  Laughing

# 661
В едно предаване казаха,че от 1 год.били заедно,но криели връзката си

Ако е в онова предаване, в което не казаха нищо сериозно, няма да се учудя.
Ама и въобще нищо да не бяха казали нормално тогава, хич не съжалявам, че попаднах на него - забавлявах се от сърце! Mr. Green

# 662
  • в 1001-та нощ
Аз се впечатлих от същото  миналия понеделник. Отдавам го на грим и светлина  Peace

Гледах миналата седмица, прекрасна визия, за мен има доста пипано, не е грим и светлина  Peace

# 663
Не знам, Аленка- гледала съм  я само в "7часа разлика" изглеждаше добре за годините си, но миналия понеделник беше като момиче. Heart Eyes Нямаше и помен от сенките под очите й. Но не успях да я видя в кофти кадър или много отблизо, все я даваха отдалече, хубаво осветена... newsm78

# 664
  • в 1001-та нощ
На мен, като визия не ми харесваше, нито в 7 часа разлика, нито сега във Фамилията, но в предаването - направо е с 20г надолу, разбира се - гримьори, фризьори и т.н. са се справили отлично, но не мисля, че е само това  Peace

# 665
И аз подкрепям Алена,в началото мислех,че е добър гримьора,ама чак пък толкова добър?От вас разбирам че е на 56 и съм шокирана Shocked Давах и най много 50 Rolling Eyes

# 666
1958 е родена, снощи го каза покрай един учестник. Според мен има операции, очите и са много по-отворени, такава разлика с грим не може да се постигне. Много добре е пипнато  Peace

# 667
Момичета, може ли да ме светнете коя е тази особа в червеното и с какво е известна? Присъства на почти всяка снимка в хайлайфа.
Тази в черното тоже?
Простете ме за невежеството.  Laughing

# 668
  • Пловдив
1958 е родена, снощи го каза покрай един учестник. Според мен има операции, очите и са много по-отворени, такава разлика с грим не може да се постигне. Много добре е пипнато  Peace
А нали живееше в Америка от много години?Сега как реши ей така да се завърне Rolling Eyes

# 669
Момичета, може ли да ме светнете коя е тази особа в червеното и с какво е известна? Присъства на почти всяка снимка в хайлайфа.
Тази в черното тоже?
Тази в червено е адвокатка.Биляна или Боряна и беше името.Постоянно присъствие е по разни партита

# 670
  • София
Тази в черното тоже?
жената в червено е биляна тончева - видна столична адвокатка Mr. Green
https://www.facebook.com/btoncheva?fref=ts
другата е някаква бизнес дама, която вдига сватба преди година - две с този чичак -
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/197082 … _1846925895_n.jpg
присъстват на всички събития Laughing

# 671
  • София
Тази в черното тоже?
Простете ме за невежеството.  Laughing

Тази в червеното е адвокат Биляна Тончева. Има собствена адвокатска кантора. На мен лично ми е много симпатична. Имала съм 3- 4 служебни срещи с нея. Сладурка е определено. Атрактивна е и в ежедневието  Peace
Другата беше някаква бизнес дама. Обсъждали сме я тук, ама хич не я запомних  Laughing

Писали сме заедно с Адена. Laughing

# 672
# 673
Благодаря.   bouquet

# 674
Ваня Цветкова се върна да се снима във филмите, няма лошо.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт