Звездни компромати- 202 част

• 69 893
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Тонка, още се смея на коментара ти в съседната тема "Знаете ли кого видях" за решението за фризурата на Бередин. hahaha
  bouquet
Е не е ли самата истина?!  Laughing

# 646
Абсолютна  Mr. Green

# 647
На моменти това новата мадам Сиракова на моменти ми прилича на Цвети Пиронкова. Но зъбите на тая девойка, бъдеща госпожа, просто ми бодат очите..

# 648
  • Sofia
ще и ги изправи,скоро ще сложи сапфирени брекети

# 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не разбрах какъв точно грях е да имаш рокля за 13 долара? Световните звезди си пазаруват от секънд-хенд и не им пука, на нашите тук льольовци парцалесите могат само във Версаче, така ли newsm78?

Оливия Мън

Итън Хоук Heart Eyes

Тилда Суинтън, красотата на тази жена е плашеща

Дрю Баримор

щастливата Ан Хатауей, много е красива

свежа Бритни

истинският Роналдо

Кристен Бел, отново

Зак Ефрон

Лорънс Фишбърн

Извинявам се, ако повтарям нечии снимки, днес нямах време да разгледам всичко пуснато Rolling Eyes

# 650
Г-н 100 манекенки кога я заби тази мадама ,а вече са и сгодени. Thinking

# 651
  • Sofia
 В едно предаване казаха,че от 1 год.били заедно,но криели връзката си

# 652
В едно предаване казаха,че от 1 год.били заедно,но криели връзката си

Дори един от друг Simple Smile

# 653
Ан Хатауей не я харесвам с къса коса. Crossing Arms
В "Дяволът носи прада" много ми харесваше. Heart Eyes

# 654
Нови грозни клюки от Холивуд

Джануари Джонс е имала тежък запой през юни
Кара е имала лека свалка и с Майли, явно я е вместила между два скандала с Риана Grinning
Джей Ло се е пробвала да свали Питбул, но без особен успех
Майкъл Стайп е минал на агнешко
Майкъл С. Хол (Декстър) е кръшкал на бившата си жена през цялото време, дори и през медения месец
Ребека Ромейн и Джери О'Конъл били на вълна тройки с манекенки, но на ревюто на Виктория'с Сикрет избраницата им не е била въодушевена  - явно има някаква трайна мода за тройки в актьорските среди
Тайра Банкс смятала да забременее с изкуствено осеменяване Дали това означава, че е завила трайно вляво и тя?

Последна редакция: пн, 10 мар 2014, 22:16 от Бумър

# 655
# 656
Гледах тази вечер ''България търси талант''.Ваня Цветкова ми изглежда ужасно подмладена,сияе някак си newsm78 за разлика от филмите,в които участва Rolling Eyes

# 657
Да, и аз това забелязах за Ваня Цветкова. За своите 56г. е направо бомба, страхотна красавица.

# 658
Аз се впечатлих от същото  миналия понеделник. Отдавам го на грим и светлина  Peace

# 659
Аз се впечатлих от същото  миналия понеделник. Отдавам го на грим и светлина  Peace

Това мислех и аз да кажа.. мисля, че е основно грим и малко опъване Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт