Звездни компромати- 202 част

• 69 898
  • 729
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Тази на Зара повече ми прилича,ама Онтева е далеч от приликата с тях... Rolling Eyes
То цяло риалити направиха да му намерят жена,а той накрая сам се справи  Mr. Green

А какъв му беше бизнеса на Сираков?

# 436
А какъв му беше бизнеса на Сираков?

Е как какъв? Манекенки Simple Smile

# 437
  • о`майна лунна нощ е
Нали и прякорът му е такъв  Mr. Green
Наистина, че си залита по един и същ типаж "манекенки" със страшно сходни лица. Дали са си такива или ги шпатлова, докато си заприличат и уеднаквят ...

# 438
Човека има пари и си угажда с манекенки. И аз да бях-и аз щях  Laughing Няма лошо.

# 439
  • о`майна лунна нощ е
Така си е. Това, което ми е направило впечатлени при неговите връзки е, че и след приключването им поддържа добри отношения с бившите половинки. Само с Ирен Онтева се разви някаква драма, че уж искал да й вземе детето, ама като гледам май пушекът е бил повече от огъня.
Има някаква галантност в държането му спрямо жените. Не ми е мазен за разлика от другите бройкаджии.

# 440
Ехее..Кога успяха да се сгодят? Mr. Green
Звездата на тази девойка не изгря ли преди месец на конкурса Мис Плеймейт? Много бързо. Да няма изненади  stork-girl  Mr. Green

# 441
По тукашните новини нищят горещата клюка, че този младеж Брандън е син на Майкъл Джексън. Имало и ДНК доказателство.

# 442

Поясът го приемам, но майката с ъгсове, а бебето босо, не мога ooooh!

# 443
  • София
По тукашните новини нищят горещата клюка, че този младеж Брандън е син на Майкъл Джексън. Имало и ДНК доказателство.

Дано Praynig и да не е наследил неговият талант.
Другите 2 деца не вярвам да са биологични на Майкъл Crossing Arms

Сираков да се жени е много странно #Crazy страшна криза трябва да го тресе. Не е лош човекът, но с тези малоумни девойки с които се обгражда ми изглежда незрял и комплексиран Naughty

# 444
 Дайте малко подробности за сина на Майкъл, коя е майката?

# 445
'Brandon was born in 1981. His mother was Miki Howard. She was being managed by Joe Jackson the father of the Jackson clan. And Miki's nickname was Billie. If you recall the song Billie Jean it all starts to become clear," explained David.'

Брандън също е певец и още преди този скандал вече набира популярност.

# 446
Лили Иванова като Марлене Дитрих за “Кауза” – “Да оставим следи III”.
За същия проект..
Теди Велинова
Мариус Куркински
Цветана Манева
Елена Петрова
Йосиф Сърчаджиев
Кирил Ефремов

Фотограф: Велислава Каймаканова - Ножарова
И още много други в профила ѝ https://www.facebook.com/velislava.kaymakanova.nozharova

# 447
  • срещу двата комина :)))
ох, наистина са ужасни тези снимки  ooooh!

# 448
 Сърчаджиев същи Салвадор Shocked
И аз не съм фен на копирането в случая, но пък каузата е страхотна и вече публикуваха резултати Peace

# 449
Темата само я чета, без да пиша, но от годеницата на Сираков се потресох. Толкова ли е западнал, че с тази ooooh!  Грозна, кичозна, а май и проста. Преди повече подбираше.

Общи условия

Активация на акаунт