Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 364
  • 652
  •   1
Отговори
# 510
  • на острова на мечтите
Малко поизоставихора напоследък четкането.  Не ми остава време Cry Но ще на минавам тук,за да се самонавия и да започна отново. Имам в наличност всичко необходимо, ще трябва да намеря време. Благодаря ви за ентусиазма и за това, че споделяте bouquet

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 19:35 от danilu

# 511
Данилу, четкането би трябвало да повлияе положително обострения ти псориазис, особено като комбинираш с естествени масла.

# 512
Изчетох тази и предната тема. Зарибих се. Срещам трудности при избора на четка. В нашия град не намерих от естествен косъм.
Тази дали е добра?  Thinking
http://balsam.bg/index.php?main_page=product_info&products_id=218

# 513
Изчетох тази и предната тема. Зарибих се. Срещам трудности при избора на четка. В нашия град не намерих от естествен косъм.
Ще свърши работа. Дръжката може да ти пречи малко, а може и да ти помага. Аз предпочитам без дръжка, но със сигурност е въпрос на навик.

# 514
Ще свърши работа. Дръжката може да ти пречи малко, а може и да ти помага. Аз предпочитам без дръжка, но със сигурност е въпрос на навик.

Благодаря, Фея Кръстница Надявах се точно ти да се включиш.   bouquet
Пише, че дръжката се маха. Щом е одобрена ще я поръчам Simple Smile

# 515
Щом дръжката се маха - супер! Поръчвай.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 06:23 от Фея Кръстница

# 516
Най-сетне си имам четки   newsm68
В крайна сметка поръчах тези:
http://2styrkela.com/chetka-za-bania-croll-denecke-estestven-kosum-60091.html
http://2styrkela.com/chetka-za-pochistvane-na-lice-croll-denecke.html
Първата е супер, маха й се дръжката.
Втората - тази за лице- ми се струва доста твърда  newsm78 Изглежда ми същия косъм като тази за тяло и май няма да е подходяща за лице. Чудя се.
Като ги изпера ще сваля пищова и започвам Simple Smile

Сайта, от който първоначално харесах четка и показах тук - balsam.bg се оказаха доста некоректни. Чаках ги почти седмица да се натуткат да ми пратят четка. Нито мейл от тях, нито телефонно обаждане. След като аз се свързах с тях отговора беше, че четката не е налична. Един мейл да бяха писали. Колегите нещо се объркали. Да съм разгледала другите четки. Дразня се на такива истории. От 2styrkela.com съм доволна от обслужването. Вчера поръчах по телефона, днес четките са при мен.

# 517
Сладкиши, ако четката за лице е толкова твърда, колкото тази за тяло, можеш да я ползваш макс. 2 пъти седмично.

В началото, докато свикнеш с посоките четкането ще ти отнема повече време. После ще си готова за 5 мин.

# 518
Сладкиши, ако четката за лице е толкова твърда, колкото тази за тяло, можеш да я ползваш макс. 2 пъти седмично.

В началото, докато свикнеш с посоките четкането ще ти отнема повече време. После ще си готова за 5 мин.

Благодаря за насоките, Фея  bouquet
Малко по-нататък ще купя мекичка четка за всекидневно четкане на лицето Simple Smile

# 519
Днес четках по тази схема.

Хареса ми най-много на краката, сигурно защото ще боря подкожни косъмчета  hahaha

# 520
  • на острова на мечтите
Хм, аз така и не съм се натуткала да започна процедурата  Embarassed
Фея, не помага четкането Crossing Arms
Помагат ми едни минерални бани, но са доста далеч от нас. Само там минава всичко, но после пак започват рани и сърбежи  ooooh!
Иначе си имам четка за тяло, растителна гъба за лице и мързел с оправдания в изобилие Wink

# 521
Два пъти опитах да си направя сухо четкане на лицето (гъбата ми е нова и мека) и двата пъти ми излезнаха пъпки по лицето... newsm78 . По принцип пъпка на лицето може да ми се появи един-два пъти в годината.
Имате ли представа, от какво може да е?

# 522
Dancer, прала ли си гъбата?

Може и друга зависимост да има и просто да е съвпадение.

# 523
  • най-шареното място
Може да е контактна алергия.

Единствения негатов е евентуално разнасяна на брадавици -от онези минита, дето само дерматолози и учвеличителни огладала виждат.

Години се четках с кърпи, сега мисля за четка и аз, но не съ, харесала. Гъбата е пак странна за миене сякаш.

# 524
Dancer, прала ли си гъбата?

Може и друга зависимост да има и просто да е съвпадение.
Не,не съм я прала, както си беше в опаковката, директно на лицето. С тази за тяло по същият начин процедирах, но там нямаше проблем. Не вярвам да е друго , защото го направих в интервал от 2 седмици. Сигурно проблемът е кожата ми, защото когато пробвах преди време почистващ гел с абразивни частици, резултатът пак беше същият,зачервена кожа и на следващият ден пъпки newsm78

Общи условия

Активация на акаунт