Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 266
  • 652
  •   1
Отговори
# 60
Препоръчайте ми четка за лице от физически магазин, гледах тези в ДМ - има две бебешки, едната се продава без опаковка и ми се струва прекалено мека, освен галещо усещане, нищо не прави, а другата е опакована и не знам как е като твърдост. С белите пластмасови влакна четките не ми се струват подходящи за лице Thinking

# 61
  • GYM
Аз за лице си взех копринена ръкавица, ексфолира сериозно, ползвам 2 пъти седмично Peace честно казано, не открих четка, която да ми пасне за лице.

# 62
Имам ексфолиращи ръкавици и действително полират страхотно лицето, но не съм сигурна , че действието на четката е същото- мислех си да я ползвам да ми помогне за разсейване на белези от пъпчици Blush

# 63
  • най-шареното място
Писала съм назад - използвам кърпа /памук/. Доволна съм от резултата. Харесва ми най-вече контролът, който дава. С четка не можеш да имаш същият. Ако опасението е дали дава дренаж - определено. Ако става дума само за белезите /петънацат/ - ще има същият ефект като четка.

# 64
Underwater, "сериозното ексфолиране" на лице, шия и деколте се прави не повече от два пъти седмично. Сухото четкане се прави всеки ден, но четката трябва да е мека, защото кожата в тези зони е много нежна. Аз ползвам четка от кози косми. Само в неделя четкам с твърда четка. Каквото и да избереш (четка, плат), задължително трябва да е с меки, естествени влакна.

Редовното сухо чекане ще помогне при белезите от пъпки. Съобразявай се с лимфопотока, за да имаш допълнителни полезни странични ефекти.

# 65
  • Бургас
За лицето ползвах една бебешка четка, която пък ми се видя твърде мека Confused Въобще не се зачервяваше лицето. И започнах да четкам с тази на Евелин, дето много пъти сме я показвали. И сега се притесних дали пък не прекалявам.

# 66
  • София
Дайте, моля, линк към кърпите/ръкавици за лице, които ползвате. Няколко пъти се споменават копринени такива. Преди години си бях купила такава ръкавица за лице и честно казано изобщо не бях впечатлена от резултата. Да знам има ли смисъл да търся нещо различно. Сега от скоро ползвам бебешката четка на сина си - чакам резултат.

Фея, споменавала си, че учиш и момичетата си да се четкат. Моята щерка е твърде малка, но често ме имитира и хваща четката ми. Моля те, дай информация за четкането при децата - дали и от каква възраст е подходяща процедурата за тях, с какви четки.

# 67
Меги, малката ми беше на 6, когато почна да се четка. Мисля, че това е подходяща възраст, защото се изисква следване на посоки.

Тинтина, внимавай с кожата на лицето, врата и деколтето  Peace

Ето линк към копринена ръкавица: http://www.kozmetikata.com/show/Грижа-за-Лицето/22065_Копринена- … имическия-пилинг/

# 68
Underwater, "сериозното ексфолиране" на лице, шия и деколте се прави не повече от два пъти седмично. Сухото четкане се прави всеки ден, но четката трябва да е мека, защото кожата в тези зони е много нежна. Аз ползвам четка от кози косми. Само в неделя четкам с твърда четка. Каквото и да избереш (четка, плат), задължително трябва да е с меки, естествени влакна.

Редовното сухо чекане ще помогне при белезите от пъпки. Съобразявай се с лимфопотока, за да имаш допълнителни полезни странични ефекти.
Благодаря Hug Ще си взема някоя от меките четки тогава, за всекидневно ползване, иначе ръкавиците рядко ги ползвам, наистина са много агресивни.

# 69
  • най-шареното място
Съвсем обикновен гладко тъкан памук ползвам - без вафлички, без възелчета, без хавливен ефект.
Кожата има блясък, който с нищо друго не може да се постигне /без химия и без травми/. Вероятно с четка, но пък не навсякъде.

ПП Ако се прави всеки ден, няма нужда и от по-грубо четкане дори. И зачервяване може да не се гони дори. Особено при агресивни атмосферни условия и чувствителна кожа.

# 70
  • Бургас
Значи ще си действам с бебешката четка. И без това друго приложение не мога да й намеря засега:)

# 71
По предложение на Феичка, започнах сухото четкане  Hug Снабдих се с четка от ДМ, сега заглеждам офертите в bodecare, изпуснала съм безплатната доставка  Tired Феичка,  колко горе-долу ти излиза доставката до САЩ?

# 72
Добре дошла, ШансHug

Дори да купя нещо за $5, доставката ми от Австралия е над $30...

# 73
Момичета, изпуснала съм ви  Cry Аз започнах отново с четкането (след паузата около раждането.). Исках да се включа относно маслото от пшениен зародиш - сложила съм такова в моя домашно забъркан лосион. Сега ще търся олио от гроздови семки.

# 74
Момичета, изпуснала съм ви  Cry Аз започнах отново с четкането (след паузата около раждането.). Исках да се включа относно маслото от пшениен зародиш - сложила съм такова в моя домашно забъркан лосион. Сега ще търся олио от гроздови семки.

Аз много харесвам това
 Now Foods, Solutions, Grapeseed Oil, 16 fl oz (473 ml)

Съотношението цена/количество/качество ми е идеална  Peace

Общи условия

Активация на акаунт