Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 276
  • 652
  •   1
Отговори
# 75
Честито ти "зимно чудо", Кайлисbouquet

# 76
Фея, благодаря!  Hug
djiniv, Благодаря за препоръката, тъкмо пусках поръчка от iherb   bouquet

# 77
по-натам мисля все пак да поръчам от Bodecare, колкото излезе, толкова.. дотогава, да попитам момичетата от БГ, откъде си купихте това чаеното, за да пръскате четката? Че аз нещо не намирам, а не помня дали някъде в темата бях срещала инфо по въпроса  Rolling Eyes

# 78
  • най-шареното място
От аптека. Или ДM - по-евтино е.

# 79
по-натам мисля все пак да поръчам от Bodecare, колкото излезе, толкова..

Запиши се да им получаваш имейлите. Периодично имат безплатен шипинг или по някой друг безплатен продукт (четки, масла...).

# 80
арт мама, благодаря   bouquet а за какво да питам точно? Че днес в Лили дрогерията ги питах, те ме гледаха странно, накрая им викам, имате ли нещо изобщо с чаено дърво и те казаха, не  Mr. Green според мен, и те ме знаеха..

Феичка, мерси за съвета  Peace

# 81
  • най-шареното място
Етерично масло от чаено дърво.
Когато го купувах беше като в блистер опаковано - фолирано като закачане. Знаят го. Техен продукт е. Ако имат веднага ще го показват. Иначе можеш и сама да го намериш - беше на логично място. Бутилката е по-голяма от тези на Етерика и подобните по аптеките, а цената - не.

# 82
арт мама , благодаря Peace

# 83
Етерично масло от чаено дърво.
Когато го купувах беше като в блистер опаковано - фолирано като закачане. Знаят го. Техен продукт е. Ако имат веднага ще го показват. Иначе можеш и сама да го намериш - беше на логично място. Бутилката е по-голяма от тези на Етерика и подобните по аптеките, а цената - не.

арт мама, можеш ли да ми кажеш от кой филиал си го взела, защото днес бях в ДМ и те казаха, че нямат такъв продукт и не са имали, но е възможно в други филиали да го има Tired аз също го търсех, но не го намерих..

# 84
  • Варна
Здравейте,
присъединявам се към вас, и започвам четкането. Имам целулит, суха кожа, повърхностни капиляри...доста неприятни неща.
Исках да попитам, относно маслата понеже у дома имам какаово масло и ший, но и двете са твърди и ми е трудна употребата им, знаете ли с какво трябва да ги смеся, за да придобият по-мек вид?
Благодаря и успех на всички:))

# 85
  • най-шареното място
маслото го имаше навсякъде миналата година.
Тази не съм проверявала.

ПП Твърдите масла могат да се смесят с течно - примерно зехтин даже. Или директно в ръката, или топлиш, смесваш, бъркаш, в контейнера за съхранение и застива като полутвърда емулсия, въпреки, че са все масла и водя няма.

# 86
Илиянчето, ето ти примерна рецепта (замени маслото от манго с какаовото):

# 87
  • Варна
Ейййй супер, много ви благодаря!!!
Отивам да го правя:)

# 88
  • Където си поискам:)
Здравейте дами, снощи специално съм си купила луфа с дръжка и се присъединявам към вас. Имам много суха кожа и целулит, надявам се поне със сухотата да се преборя.
Признавам си, че снощи не се сдържах и след като се изкъпах, под душа на мокро се четках, като започнах от краката на горе, с въртеливи движения.
Имам няколко въпроса. Ако правилно съм разбрала от 1ва стр. на темата вие се четкате на сухо, без пилинг и разни такива. Тоест вземам си душ, подсушавам се и започвам четкането.
Може ли и да ми препоръчате онлайн магазин за ръкавица за четкане на лицето и кокосово масло( смятам все пак да се намажа с нещо след четкането).
Другото, което ми хрумва е да си направя домашен ексфолиант. Нещо с кафява захар ми се върти в главата. Rolling Eyes
Благодаря Ви много Money

# 89
  • Където си поискам:)
Здравейте дами, снощи специално съм си купила луфа с дръжка и се присъединявам към вас. Имам много суха кожа и целулит, надявам се поне със сухотата да се преборя.
Признавам си, че снощи не се сдържах и след като се изкъпах, под душа на мокро се четках, като започнах от краката на горе, с въртеливи движения.
Имам няколко въпроса. Ако правилно съм разбрала от 1ва стр. на темата вие се четкате на сухо, без пилинг и разни такива. Тоест вземам си душ, подсушавам се и започвам четкането.
Може ли и да ми препоръчате онлайн магазин за ръкавица за четкане на лицето и кокосово масло( смятам все пак да се намажа с нещо след четкането).
Другото, което ми хрумва е да си направя домашен ексфолиант. Нещо с кафява захар ми се върти в главата. Rolling Eyes
Благодаря Ви много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт