Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 423
  • 652
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Видях, че след четкане е добре само с вода да се къпе човек, но някакъв био душ-гел дали не е позволен?  Thinking

# 376
Аз си се къпя с душ гел  Peace

# 377
Видях, че след четкане е добре само с вода да се къпе човек, но някакъв био душ-гел дали не е позволен?  Thinking
Къде си видяла това? Аз не съм срещала подобно нещо, а и не бих го спазвала.

Къпя се със сапун на Rad Soap Co и ползвам продуктите за коса на Kiehl's. Лицето си мия с Era Organics.

# 378
  • София
Порових в темата, но не е било тук, май беше една от статиите в гугъл, докато търсих информация по темата  Embarassed Добре, че попитах, от днес възобнових четкането  Flutter

# 379
Момичета, вижте каква схема намерих докато се рових да си търся информация за влакната на четките. Може би някои от вас сте попадали на нея, но за мен е нова и исках да я споделя. Мисля, че е доста подробна и нагледна и човек много лесно може да се ориентира как правилно да се четка  yes
Аз лично, тъй като се четкам от скоро и на моменти все още се замислям за посоките, мисля да й "възложа" отговорната задача на пищов!  Joy

# 380
  • гр. София
А сухото четкане помага ли в борбата срещу скоро появили се стрии или е по-скоро за добро общо състояние на кожата?  newsm78

# 381
Стриите нищо не ги подпомага след като вече се появят. Освен лазер.

# 382
  • гр. София

Sad Благодаря, Фрея.   bouquet В темата за маслата четох, че някои ги мажат с определени масла, но не помня кои.... newsm78 Ще трябва да погледна.

# 383

Sad Благодаря, Фрея.   bouquet В темата за маслата четох, че някои ги мажат с определени масла, но не помня кои.... newsm78 Ще трябва да погледна.
От шипка и не само  Peace

# 384
  • гр. София

От шипка и не само  Peace

Благодаря, имам.  Grinning

# 385
  • Пловдив
  bouquet
 От темата за маслата...та и тук  Grinning
Смятате ли,че е подходящ метода при бременност Rolling Eyes И предполагам се избягва областта на корема?

# 386
Мистик, да. Сухото четкане е подходящо по време на бременност. За корема ползвай четка с мек косъм, докато не родиш.

# 387
  • Стара Загора
Здравейте   bouquet
От много време се каня да започна т.н сухо четкане и все отлагах.Но попаднах на темичката, изгледах няколко клипа и вече съм запалена  Joy
Днес си купих натурален сапун, утре ще си взема четка (мисля от ДМ) и започвам  newsm44

Доколкото разбрах не е противопоказно при кърмене?
Не разбрах само краката отдолу до горе целия крак ли се четка наведнъж или първо до коляното и после бедрата  newsm78?Гледах и двата варианта показваха.
Благодаря

# 388
Ниди, не е противопоказно при кърмене. Само нежно с гърдите.

Краката можеш да четкаш и наведнъж по височина, и по отделно бедро и подбедрица. Както ти е удобно.

# 389
  • Стара Загора
Благодаря ,Фея   bouquet
Много са надявам освен за тонус,  да ми помогне и за подкожните косъмчета по краката  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт