Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 419
  • 652
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На моята четка й се маха дръжката,на мен лично ми е по-удобно без.Лятото обаче прекратявам четкането.

# 391
Лятото обаче прекратявам четкането.
Защо? Заместваш с нещо?

# 392
  • София
Лятото обаче прекратявам четкането.
Защо? Заместваш с нещо?
Лек ексфолиант.Все пак лятото се излагаме повече на слънце,а четкането ми се струва по-силна ексфолиация и затова прекратявам.

# 393
Ясно.

През лятото продължавам с четкането. Просто намалявам натиска, ако съм се излагала продължително на слънце.

# 394
Аз повече от седмица не успявам, да измисля кога, да правя четкането. Откакто сме на морето, има къпане в морето или басейн, след това под душа, това преди обед и след обед отново. И така ще е  цяло лято, стига да е хубаво времето.
Не искам, да прекратявам с четкането за 2 месеца. Мисля, да го правя сутрин, може би частично, но без душ, че стават прекалено много мокрения и къпания...
Някакви предложения, може ли някой да даде?

# 395
Zanetti, ако цялото лято ще си на такъв режим, може да е добра идея да се четкаш преди лягане и само да минаваш тялото си с влажна кърпа, колкото да събереш отлюспената мъртва кожа.

Имай предвид, че не е добра идея да нанасяш слънцепредпазен крем върку прясно четка на кожа.

# 396
Zanetti, ако цялото лято ще си на такъв режим, може да е добра идея да се четкаш преди лягане и само да минаваш тялото си с влажна кърпа, колкото да събереш отлюспената мъртва кожа.

Имай предвид, че не е добра идея да нанасяш слънцепредпазен крем върку прясно четка на кожа.
Феичка, благодаря за предложението. Като казваш, че не е добре слънцезащитен крем върху прясно четкана кожа, според теб, колко време е добре, да мине след четкането? Ако от ставането и четкането (ако е сутринта) до плажа минат 2 часа, как ти се струва?
По цял ден тичане след малкия, вечер съм капнала, не си представям, че ще имам сили за вечерно четкане, а освен това ме тонизира и разсънва.

# 397
Два часа са достатъчни, за да се успокои кожата.

След като се прибереш от плажа се сапунисвай по два пъти, че плажните масла са много упорити.

# 398
Феичка, благодаря отново. Желая на всички слънчево настроение  Grinning

# 399
А сухото четкане помага ли в борбата срещу скоро появили се стрии или е по-скоро за добро общо състояние на кожата?  newsm78

Лазер ми е казвал лекар че не помага за стрии.Моя опит да споделя пресен за стрии на дъщеря ми,която в тинейджърска възраст изведнъж избуя  Simple Smile и на бюста и се появиха червени стрии.Поръчах и използвахме масло от щраус за 1 месец се заличиха 70% от стриите  Shocked и аз не вярвах като го поръчвах но е факт!

# 400
  • Miami
Здравейте, момичета!
Бях започнала с четкането преди година, но сега съм доста несериозна  Blush Имам един въпрос: противопоказно ли е четкането при разширени вени? Аз имам такива на прасеца на единия крак.

# 401
Заобикаляй ги, Кори.

# 402
  • Miami
Благодаря, Фея   bouquet

# 403
А сухото четкане помага ли в борбата срещу скоро появили се стрии или е по-скоро за добро общо състояние на кожата?  newsm78

Лазер ми е казвал лекар че не помага за стрии.Моя опит да споделя пресен за стрии на дъщеря ми,която в тинейджърска възраст изведнъж избуя  Simple Smile и на бюста и се появиха червени стрии.Поръчах и използвахме масло от щраус за 1 месец се заличиха 70% от стриите  Shocked и аз не вярвах като го поръчвах но е факт!

Ще споделиш ли откъде и за какви пари е това щраусово масло?   bouquet

# 404
Аз се четкам с груба гъба, но слагам захар, кафе и душ гел. Омекотява кожата, помага за врастнали косъмчета (ако го правиш редовно) и спомага за изчезване/намаляване на целулита (основно заради кафето) много съм доволна ама сега нещо съм се поспряла трябва пак да започна с тези грижи

Общи условия

Активация на акаунт