Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 406
  • 652
  •   1
Отговори
# 420
Милиана, препоръчвам ти да не прескачаш мазането след къпане. Слънцето, високите температури, морската вода, пясъкът и къпането изсушават кожата.

Последна редакция: нд, 02 авг 2015, 18:26 от Фея Кръстница

# 421
Благодар, Фея Кръстница, ще се мажа вече след четкане Simple Smile

# 422
Аз пък на морето честно казано пропусках тези процедури, защото не знаех дали е удачно да се излагам на слънце след това.  newsm78 Все пак кожата ми е леко раздразнена след четкане. Сега обаче мисля да започна отново Simple Smile  Grinning Party

# 423
Аз пък на морето честно казано пропусках тези процедури, защото не знаех дали е удачно да се излагам на слънце след това.  newsm78 Все пак кожата ми е леко раздразнена след четкане.
По-скоро е обратното: кожата е с повишена чувствителност след продължително излагане на слънце. Особено ако има някаква, макар и съвсем начална степен на изгаряне.

# 424
Ясно, благодаря!  bouquet  Така или иначе не ми се рискуваше Simple Smile

# 425
Момичета, продължавате ли с четкането? Аз след известен период на мързел се върнах към него и мога да кажа, че съм изпускала супер много. Чувствам се събудена, освежена и по-щастлива дори след този сутрешен ритуал с кафето.

# 426
Разбира се, че продължавам. Радвам се, че преоткриваш сухото четкане, Keep Smiling.

# 427
Здравейте момичета, сега намерих темичката и много ме заинтригува. След малко се връщам назад да чета ,но исках първо да попитам нещо-имам кокосово и какаово масло , преди всяко мазане ли ги разтопявате на водна баня?Или процедирате по друг начин.Кокосовото масло става ли за лице?

# 428
  • София
Здравейте момичета, сега намерих темичката и много ме заинтригува. След малко се връщам назад да чета ,но исках първо да попитам нещо-имам кокосово и какаово масло , преди всяко мазане ли ги разтопявате на водна баня?Или процедирате по друг начин.Кокосовото масло става ли за лице?

Кокосовото масло, се разтопява при допир с кожата.
За повече информация за маслата въобще, мога да те насоча към следната тема
Иначе, четкането се прави на суха кожа.  Peace

# 429
Дези, няма нуджа да загряваш кокосовото масло. За мен всъщност леко твърдата консистенция е много по-лесна и за дозировка, и за пренасяне на маслото от контейнера до кожата.

Всяко масло (твърдо или течно), произведено за човешка консумация, става и за кожата ти. Аз ползвам каквото ми падне: слънчогледово олио, зехтин, кокосово и какаово масло...

# 430
Изчетох темите на един дъх.Утре отивам за четки.Много се запалих.

# 431
  • София
Момичета, продължавате ли с четкането? Аз след известен период на мързел се върнах към него и мога да кажа, че съм изпускала супер много. Чувствам се събудена, освежена и по-щастлива дори след този сутрешен ритуал с кафето.

Незаменима ми е тази процедура. Традиционно спирам само след морето (и е раздразнена кожата, пък и да запазя тена повече) за около месец, след което пак възобнових. Ни зимен студ, ни сутрешен мрак и недоспиване ме спират. Ако не започна с четкане няма и денят ми да тръгне.

# 432
Половин ден обикалям за четка и не намерих никъде. Ходих в dm, лили  и няколко аптеки/ където се сетих/ и НЯМА Twisted EvilНякакви предложения къде да търся?

# 433
Половин ден обикалям за четка и не намерих никъде. Ходих в dm, лили  и няколко аптеки/ където се сетих/ и НЯМА Twisted EvilНякакви предложения къде да търся?
Провери в "Двата щъркела". Преди седмица си бях в Соф. и видях подобни четки в магазина на "Пиротска".

# 434
Dezi, в аптеки Ремедиум има четки  Peace

Общи условия

Активация на акаунт