Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 395
  • 652
  •   1
Отговори
# 450
Фея а преди или след тренировка се четкаш?

# 451
Фея а преди или след тренировка се четкаш?
Ако тренирам вкъщи, във фитнеса на блока или навън - след. Изчаквам кожата ми да изсъхне.

Спортувам в клуба само сутрин и тогава не е удобно да чакам. Затова се четкам или преди да изляза, или преди вечерно къпане.

# 452
Благодаря ти за изчерпателния отговор  Peace

# 453
Здравейте, записвам се и аз, много ме зарибихте. Утре отивам за четки! Grinning  Изчетох почти всичко, но все пак имам 2 въпроса. Ходя на фотоепилация 1 път месечно мога ли да четкам преди сеанса и колко време трябва да изчакам след процедурата - ден, два, повече? И другият - по тялото (основно корем, гърди, деколте от няколко години ми излизат малки червени образувания, не са опасни, консултирала съм се с лекар, но дали е удачно да четкам в тази зона?

# 454
Ситара, за образуванията се консултирай с дерматолог. Не знам за какво става дума, а и не съм медик, така че не че чувствам компетентна да те посъветвам.

За фотоепилацията предлагам да говориш с козметичка си. Не съм ходила и не знам как се отразява на кожата подобна процедура. Аз се четкам преди обикновена епилация и оставям 24 часа преди следващо четкане.

# 455
Благодаря, Фея! Simple Smile

# 456
Здравейте, хора! Искам да споделя, че повече от четири месеца редовно се занимавам със сухото четкане и резултатът, поне при мен, е повече от задоволителен!  newsm68
Дълго време преди това се борих с пъпчици, подкожни косъмчета и разни други таласъми, които не се стърпявах и чоплех  Blush, като резултатът беше една грозна кожа, на петна, суха и супер чувствителна.
Към днешна дата, кожата ми е много нежна и мека, почти нямам подкожни косъмчета! Четкането стана част от ежедневието ми и изобщо не е толкова трудно, колкото си мислех в началото.
Радвам се, че открих темата и благодаря за всичката полезна информация!!!  bouquet

# 457
Авалон, много се радвам, че имаш осезаема и очевидна външна промяна. Поздравления за последователността!

# 458
Фея, благодаря и за темата и за обясненията! Ползата е голяма!!!  smile3525

# 459
  • Germany
За съжаление не съм се четкала от месеци, но съм твърдо решена да се завърна към тази любима процедура. При мен също имаше прекрасни резултати, особено ако са съчетани с тренировки.
Сега се включвам с въпрос - колко време след раждане е необходимо да се изчака или може направо да се започне с четкането?

# 460
Криси, родила си вече така ли? Честито отроче! Ако не си със секцио, веднага можеш да започнеш да се четкаш. Само внимавай с гърдите.

# 461
Здравейте и от мен толкова се радвам че чета такива коментари които ми дадоха надежда.
Лицето ми преди цикал става цялото на големи пъпки, успявам да ги махна, но белезите много ме търмозят. Сега разбирам за сухото четкане ☺️ Може ли някои да ми обясни как става. Благодаря предварително.

# 462
Беиза, погледни на първа страница на темата. Там има подробни инструкции, вкл. с видео. Ако нещо не ти е ясно, питай. С радост ще отговоря.

Имай предвид, че не трябва да четкаш пъпките или ранички от тях. Четка се заздравяла кожа.

# 463
  • Germany
Благодаря, Фея!
Родих естествено, та значи ще започвам с четкането. Simple Smile

# 464
Прочетох почти всичко,но не ми стана ясно сутрин и вечер ли трябва да се четка? Трябва ли само лицето да си мия или е задължително да вляза под душа( малко тъпи въпроси но съм много развълнувана, че най после може нещо да ми помогне).По колко минути трябва да се четка? Мерси много за отделеното внимание ☺️☺️☺️

Общи условия

Активация на акаунт