Сухо четкане / Dry Skin Brushing - 2

• 90 387
  • 652
  •   1
Отговори
# 480
И аз правя по 7, а на някои зони, като дупе и бедра - по 14 повтрения. Отнема ми 10-тина минутки.
Правилно. За проблемните зони е добре да се увеличат "тегелите".

# 481
а лицето как четкате?

# 482
а лицето как четкате?
Аз ползвам четка с кози косми и следвам инструкциите от това видео:

# 483
  • най-шареното място
Как се почистват четки, за да е сигурно че няма да разнасят брадавици и папиломи?
Не всички знаем, но почти всички ги имаме.
Какво може да се използва за почистване?

# 484
Фея не ми се отваря видеото.

# 485
  • Бургас
Имам един глупав въпрос но да си го задам да съм спокойна Grinning
Имам една луфа която от няколко месеца не съм я ползвала и си стой на една закачалка в банята, мога ли да я ползвам или да си купя нова ??

# 486
Ом, четките се перат веднъж седмично, а след всяко ползване се пръскат с хидролат от чаено дърво.

Буку, изпери я, остави я да изсъхне напълно и я ползвай.

Нивеа, а така?

# 487
  • най-шареното място
Ом, четките се перат веднъж седмично, а след всяко ползване се пръскат с хидролат от чаено дърво.

Мерси, това ми е ясно, че и аз съм го обяснявала като теб даже, но не намирам информация точно по отношение на пренасянето на малки вирусчета. Те са капсуловани все пак. По-скоро въпросът ми е какво почиства надеждно четките всъщност - прането с мек сапун дали е достатъчно не намирам инфо никъде.

# 488
Ом, не съм попадала на такава информация. Предполагам, че ще е най-добре да се провери колко време могат да оцелеят въпросните вируси, ако не са върху/в тялото... Аз се четкам от години, а нямам разнесени брадавици и папиломи. При това натискам здравата и с твърда четка.

# 489
Фея верно ли от години се четкаш? всеки ден ли? сигурно си писала но може ли да кажеш с 2 думи какви са най явните ползи от четкането за теб. Извинявам се ако се налага да повтаряш.

# 490
Фея верно ли от години се четкаш? всеки ден ли? сигурно си писала но може ли да кажеш с 2 думи какви са най явните ползи от четкането за теб. Извинявам се ако се налага да повтаряш.
Да, четкам се редовно от 2013-та.

Най-явните ползи са няколко:

- Видимо по-гладка и еластична кожа, което се усеща и при допир;
- Значително по-малко враснали косъмчета след епилация;
- Проблемът със сухотата на кожата ми намаля драстично;
- Не се пукат капилярчета, както ставаше преди;
- Целулитът ми е едва видим (по рождение имам тънка и деликатна кожа), но това има връзка и с храненето.

Не знам до каква степен четкането е повлияло лимфопотока ми, защото нямам как да сравня стойности "преди" и "след".

# 491
Каква четка е по-удобна за четкане на тялото, с дълга дръжка или без?

# 492
Каква четка е по-удобна за четкане на тялото, с дълга дръжка или без?
Според мен без.

# 493
Благодаря. Имам една с дълга дръжка ама ще я резна. Хубава е четката, досега детето си чешеше гърба с нея  Joy ама сега целулита ще боря  Crazy

# 494
Момичета,смятате ли,че редовното четкане би намалило поне малко стриите или поне да ги заглади?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт