С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена, засмяна :)

• 40 157
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И мамата с близнаците е родила на 2ри март.
Предполагам ще се разпише и тук;)

# 196
  • Sofia
Здравейте! Копирам и тук написаното във Facebook групата. И аз и бебчо сме все още в болницата, той ще поостане, мен най-вероятно ще ме изпишат в началото или средата на другата седмица:

"Здравейте момичета! Споделям с вас случването на най-голямото чудо в живота ми, макар и доста по-рано от предвиденото. В сряда, 05.03.2014 г. се роди моя син Борис, 45 см., 1,965 кг. в 34+5 г.с. Той е в кувиоз поради ранното си раждане, което пък се наложи заради прееклампсия при мен. Според неонатолозите състоянието му е стабилно, диша самостоятелно, захранват го и така.
Стискайте палци всичко да е наред, а пък от мен спокойни последни седмици и здрави бебчета!"

# 197
  • в 1001-та нощ
Ех, хайде да честитим и тук - имаш страхотен подарък за празника  Heart Eyes  newsm76 Heart Eyes Two Hearts  ylinfant newsm30

Предполагам секцио? Как се чувстваш? Слиза ли  кърма?

# 198
Anechka, да ти е здраво и живо детенцето, скоро да си го приберете вкъщи !  Heart Eyes

Честито и на мамата с близнаците, да са ѝ здрави дечицата, дано се разпише скоро и тук вече от вкъщи.  Heart Eyes

Благодаря на всички за подкрепата !

# 199
  • в 1001-та нощ
 Heart Eyes Премина ли?

Чувстваш ли се по-спокойна?

Мен никак не ме свърта и само умувам - къде да се изстреляме семейно утре - ама ми се иска малко да попътуваме (не далеч) и да има природа, до някой манастир ли .... умувам, идеи?  Rolling Eyes

# 200
  • София
Честити бебенца близначета и бебе Борис   bouquet Толкова много се радвам на такива новини, направо настръхвам от вълнение за всяко ново бебе в нашата групичка. Hug Толкова малко остана, тепърва започва бебевалежа и нямам търпение вече  Blush

# 201
Здравейте! Копирам и тук написаното във Facebook групата. И аз и бебчо сме все още в болницата, той ще поостане, мен най-вероятно ще ме изпишат в началото или средата на другата седмица:

"Здравейте момичета! Споделям с вас случването на най-голямото чудо в живота ми, макар и доста по-рано от предвиденото. В сряда, 05.03.2014 г. се роди моя син Борис, 45 см., 1,965 кг. в 34+5 г.с. Той е в кувиоз поради ранното си раждане, което пък се наложи заради прееклампсия при мен. Според неонатолозите състоянието му е стабилно, диша самостоятелно, захранват го и така.
Стискайте палци всичко да е наред, а пък от мен спокойни последни седмици и здрави бебчета!"
Честито мила
Пожелавам ви бързо изписване   bouquet
Всичко ще е наред Simple Smile

# 202
  • Sofia
Ех, хайде да честитим и тук - имаш страхотен подарък за празника  Heart Eyes  newsm76 Heart Eyes Two Hearts  ylinfant newsm30

Предполагам секцио? Как се чувстваш? Слиза ли  кърма?

Секцио беше, според лекарите се възстановявам по отношение на самата операция. Проблемът е, че първопричината за всичко (високото кръвно) не се нормализира и дори имам супер големи флуктуации. Има някакви съвсем бегли наченки на кърма (разбирай капки), засега ми казаха да цедя на ръка. Така или иначе, с тези лекарства,  които продължавам да пия, каквото и да изцедя, ще се хвърля, но все имам надежда, че тази терапия в някакъв момент ще се спре и ще мога да кърмя

# 203
Честито и тук на мама Anechka и на смелото и момченце с обожаваното от мрн име Борис  Hug Бързо възтановяване и на двамата и скоро да си се гушкате в къщи  Praynig

Маменца,от една седмица голямо потене ме мъчи вечер ,събуждам се буквално мокра и се преобличам по 3,4 пъти вечер,това нормално ли е,има ли някой друг като мен?

# 204
Честито, Anechka, да ти е жив и здрав юнакът! Стискам палци и двамата бързо да се възстановите и скоро да се гушкате и кърмите вкъщи!

# 205
Момичета, да ви поискам едно съветче, че не мога да взема решение - от вчера имам средно болезнени и доста чести контракции обаче водите и тапата всичко си е на място, та се чудя да ходя ли до болницата да ме видят

# 206
Здравейте и честит празник с малко закъснение! Бъдете винаги усмихнати и много обичани!   bouquet

Да са ни честити новите бебенца в темата, нека да са много щастливи и да имат приказно детство!  Heart Eyes

usmiv4ica, аз от 2-3 месеца съм така. Всяка нощ си оставям резервни дрехи на леглото и вече едвам издържам. Хормонално е, не се притеснявай.

# 207
Heart Eyes Премина ли?

Чувстваш ли се по-спокойна?

Мен никак не ме свърта и само умувам - къде да се изстреляме семейно утре - ама ми се иска малко да попътуваме (не далеч) и да има природа, до някой манастир ли .... умувам, идеи?  Rolling Eyes

Леко по-добре съм, но нищо не е минало още.

И аз съм с контракции, но лекарката ми завиши дозата магнезий. Преди 37г.с. не бива да излиза, още е незряло доста. Така, че стискайте, момичета, мънички са още.

# 208
  • София
Anechka, жив и здрав да е синът ви с прекрасното има Борис! Пожелавам ви и на двамата бързо да укрепнете и да се приберете у дома съвсем скоро Hug

# 209

"Маменца,от една седмица голямо потене ме мъчи вечер ,събуждам се буквално мокра и се преобличам по 3,4 пъти вечер,това нормално ли е,има ли някой друг като мен?"
[/quote]

Да и аз нощем се потя и като цяло през бременността ме избиват топли вълни

Общи условия

Активация на акаунт