С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена, засмяна :)

• 40 149
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
запис, да ви държа под око, че нещо ви изпуснах Simple Smile

# 181
  • София
Запис и от мен Simple Smile

# 182
Запис и от мен след дългото отсъствие..

# 183
Честито второ бебче и бързо възстановяване на майчето   bouquet

Мен, очевидно, ме гони безсъние...
Багажът не съм го започнала, дрехите за бебето не са изпрани, всичко в нас е хаос....За сметка на това утре съм на бременна фотосесия  Joy Баткото ще ходи на гости на баба и дядо за седмица-две, таткото в командировка и оставам сама, дано не се роди бебчо в следващите 2 седмици (имам една до началото на 9-ти месец, после ще накарам някоя приятелка да дойде да спи в нас, защото не ми се иска да съм сама....)

Взех да се притеснявам и аз от кръвното покрай вас. Винаги ми е било 90/60, бременна или не, все такова. Но последния път се изненадах - 110/70. Сигурно за сега всичко е ОК, но не знам да предприема ли нещо, да го свалям ли с бабини методи, ами ако вече пак си е станало 90/60 по-добре да не го пипам, че много ниско ще стане.....И аз качвам по 1кг на семица в последните няколко месеца, не мога да се гледам вече, а всеки ми казва колко малко ям, не знам защо така......Отделно снощи получих първата си мускулна крампа.

# 184
Честит празник,мили момичета  bouquet Бъдете живи и здрава,нека всяко ваше желание се превърне в реалност.Не спирайте да мечтаете и да се усмихвате Peace

# 185
Честит празник тумбачета  Hug
Нека винаги бъдем силни,борбени,горди и разбира се красиви жени !
Обичайте и бъдете обичани и дарявайте много усмивки на любимите хора !  bouquet Heart Eyes

# 186
Честито на неизвестната мама, да й е жив и здрав младежът:)

# 187
Честит празник мами! Да сте живи и здрави - вие и вашите деца!

Днес моя син има имен ден!Да ми е жив и здрав батко Теодор.    bigdance2

# 188
   Честит празник мили мами! HugДа сте здрави,щастливи,любими и в близко бъдеще на всяка една от нас да и се сбъдне мечтата!
  Честито и на имениците днес!

Честито и тук на малкия Борис.Да е здрав,да радва мама и тати и бързо да наддава грамчета!

# 189
Запис и от мен след дългото отсъствие..
здравей
Липсваше в групата  Hug
Честит празник мили дами
Прекрасно е да си жена още повече майка
Пожелавам ви здраве и леко раждане
Обичайте и бъдете обичани
Любовта ще спаси света Simple Smile) честит имен ден и на батко Теодор
Да расте здрав на мама и да има едно безгрижно и щастливо детство Simple Smile  bouquet

# 190
  • Nova Zagora
Честит празник настоящи и бъдещи мами!   bouquet  bouquet  bouquet
 Алена лежах в НиаМед Стара Загора,където работи моята докторка. Само при нея си ходя от началото на бременността и инцидентно 2 пъти по спешност при различни доктори. Определено не беше много на кеф,като ме изписваха ми обясни,че има 3 операции и ще трябва да изчакам да минат за да ме прегледа. после ме прегледа на бегом... Ще се направя на луда и ще си запиша час към 20-ти  Embarassed

# 191
Честит празник, мили мамчета  newsm51
Бъдете здрави, много усмихнати и позитивни. Желая ви безброй незабравими мигове  newsm03

# 192
  • в 1001-та нощ
Честит празник настоящи и бъдещи мами!   bouquet  bouquet  bouquet
 Алена лежах в НиаМед Стара Загора,където работи моята докторка. Само при нея си ходя от началото на бременността и инцидентно 2 пъти по спешност при различни доктори. Определено не беше много на кеф,като ме изписваха ми обясни,че има 3 операции и ще трябва да изчакам да минат за да ме прегледа. после ме прегледа на бегом... Ще се направя на луда и ще си запиша час към 20-ти  Embarassed

Правилно, то все пак също носиш отговорност да се грижиш за себе си и бебенцето, отговорността до някъде е споделена с лекаря, особено, като сме информирани, което разбира се не оправдава никакво неглижиране от негова страна  Blush

И от мен честит празник на всички дами, Майки, именници, любители на конете и прочие   bouquet  bigdance2  Party Time Tada  ura

# 193
Честит празник момичета   bouquet   Бъдете обичани, влюбени, много щастливи !  Hug 
Честит имен ден на именниците !  Simple Smile

# 194
Здравейте на всички,

Попаднах на две много интересни статии относно страха от раждането и болката. Излиза, че сами си усложняваме нещата. На мен ми бяха много интересни и полезни, ако някой има желание може да ги погледне:

http://www.roditeli.info/family/statia/strah/

http://www.svatbata.org/forum/index.php?topic=7243.0

arriyyaah и аз съм се ориентирала към пелени за многократна употреба, но още не мога да се престраша и да си поръчам нещо newsm78 . Ориентирала съм се към: http://www.coolababy.com/new-born-one-size/nano-silver.html или на Alva baby като за начало за пробата мисля да взема 4бр. за новородени и ако ми допаднат после да поръчам още и от джобовете с универсален размер. На теб кои ти допадат повече? Има ли и други мами, които ще използват този вид пелени. Ако по-рано сте обсъждали темата се извинявам.

Мисля да си поръчвам и от тази възглавничка със спелта за облекчаване на колики, някой има ли някакви наблюдения? http://www.spelta.biz/mothers_colic.php

Лека вечер на всички големи тумбачета  preggo.

аз ще ползвам пелени за многократна употреба, като се спрях на one size размер на fuzzibunz. поръчах ги в ebey с доставка до US. така спестявам около 1500 лв в следващите 2 години Simple Smile  това което мога да споделя като наблюдения и коментари от приятелки е да се избягват китайските, поради факта че пропускат. на пазара има много други марки, избери правилното за теб съотношение цена качество. аз се ориентирах посредством сравнителен списък на мама ползвала няколко различни марки + отзивите от приятели и познати.

Общи условия

Активация на акаунт