С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена, засмяна :)

• 40 138
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
a.l.e.n.a , сега се сетих, че когато раждах батковците , отново  в друга болница не в тази, в която си водих консултацията, вниманието което обърнаха на картоните ми беше около минута. Simple Smile
Може би грешката е моя, трябваше да си снимам всички изследвания и да си ги имам сега.
нямаш ли някакъв персонален код за он-лайн резултати? Повечето "вериги" лаборатории имат такъв вариант.
Алена аз онзи ден им занесох резултатите от изследванията, които са ми за 3-ти триместър и които бяха от 18.02.2014 г. ... там според тях всичко си беше наред... нищо, че аз не се чувствам ок от края на февруари.....
Ана, да не би да ходим при една и съща  Laughing (аз съм в 16 ДКЦ при Генова)
Момичета   bouquet

# 166
babyboopk, дааааа:))))

Успя да ми каже, че съм АБ кръвна група (а аз съм нулева), да ме пита в трети месец усещам ли бебето, при преглед с видеозон отговори на акушерката, че не знае къде ми е плацентата (а тя е предна) и последния път много се разочарова, че кръвните ми изследвания са ок, щото според нея съм бледа и имам анемия Grinning Мъжът ми чака с нетърпение разказите след женската консултация:))) Акушерката обаче е много готина.

# 167
ахахха, ей колко е малък светът Simple Smile)) аз отидох там по препоръка на някое от момичетата тук, като място ми се стори удобно (може и ти да си била Simple SmileLaughing ) може да направим "фен клуб" на докторицата.

# 168
Аз бях:) И на мен мястото ми е удобно, та за това. Много съжалявам, че се е държала така безобразно с теб. Мен само ме разсмива.

# 169
babyboopk , изследванията си правих в местният филиал на лаборатории Рамус, но понеже ми е много близко  и не съм искала да ми издадат ID и парола,п вземах си ги направо от там.

# 170
  • София
момичета, нали съм си патка залисана, забравих да ви кажа добро помагало при високо кръвно - наситнен копър 2 връзки в кофичка кисело мляко (не се слага чесън, не се слага сол!!!), 2 пъти на ден си хапвате по няколко супени лъжици от това (най-добре е да си го приготвяте непосредствено преди да го консумирате) и карате така няколко дни поред докато се нормализират нещата

в понеделник и аз съм на преглед, и мен не ме искат всяка седмица, и този път ще си изискам всички документи; предният път пропуснаха отново да ми дадат болничен (аз официално от 20 февруари съм в такъв), а и аз се сетих едва след като излязох от кабинета, но в токуда посещенията са като блиц интервю - 2 часа чакане, 10 минути преглед/време за въпроси/оформяне на документи/подпис и чао, нямаш много време за мислене Simple Smile

# 171
  • Nova Zagora
Уффф...мен след като ме изписаха от болницата доки ме прегледа само вагинално,колкото да види дали имам разкритие. Нито ми пусна изследвания,нито нищо,а ме вика чак в края на месеца пак.  #Crazy  чудя се какво да правя,а бях доволна от нея и при нея уж ще раждам... моя мъж ме успокоява,че всеки има кофти моменти и да не си мисля глупости за жената,че си знае работата и да я слушам...дали да не си пусна изследванията сама за успокоение? те в болницата ми взеха кръв ама нищо не казаха и епикриза не ми дадоха... егати и сбърканата система. Всичко ми се струва адски хаотично точно на финала,а аз съм подреден човек и направо не издържам вече Sad

# 172
За високо кръвно също може и лъжичка канела с малко кисело мляко или разтворена във вода.

# 173
Прегледаха ме, за сега младежът няма намерение да излиза, слава богу:) Следващата контрола ми е на 17-ти:)

# 174
Имаме още едно бебче от 5 Март!!!  newsm51  Дано скоро пише и тук майката Simple Smile да и е живо и здраво синчето  smile3525

# 175
Наше мамче?!?
Браво и честито да са живи и здрави  Hug Heart Eyes

# 176
Супер   Tada да е живо и здраво второто ни бебче Simple Smile Мама също,чакаме с нетърпение новини и всичко да е наред. newsm10

# 177
Честито на мамчето - да е живо и здраво юначето и скоро да са си вкъщи  Hug

# 178
  • в 1001-та нощ
Sisinka87, ти къде лежа?

Как така след месец, вече следва да ходиш през 2 седмици, на мен изрични ми обърнаха внимание на по-предния преглед и тонове от 34 седмица  newsm78 Rolling Eyes

То това е по каса, ти може би за платената имаш предвид, но и там следва да е така, все пак вече сме напреднали  Peace има доста неща за следене  Peace

Дали да не идеш по-скоро, все пак  Blush

elipepova  Blush впечатляващи размери  Heart Eyes дано високото кръвно е било инцидентно  Heart Eyes

У дома мериш ли го?

# 179
Здравейте, мамчета  Simple Smile
Днес бяхме на преглед. Всичко е наред с бебо, вече е цели 2900 гр., а мама с 12 кг отгоре.
Лекарката ми даде целия набор от документи и при нужда ще съм в готовност да тичам към болницата  Simple Smile Следващия път съм на консултация и тонове на 20.03. , и се надявам до тогава бебо да си кротува в коремчето на мама  Heart Eyes
Честито на маминка с новото бебче  passifier
Лека вечер на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт