Добре дошли в света на настолните игри!

• 211 647
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Ще ми се да добавя още една игра към колекцията ни. Трябва ми да е интересна за 2ма, като единия е момиче на 9г. От прочетеното в темата се чудя между две-Сплендор и Такеноко, като везните клонят малко повече към пандичката. Моля да ми споделите дали са еднакво лесни за усвояване и дали времето за приключване на играта е сходно? Определено искам по-бързата,защот придвиждам да се играе главно в работни дни.
Времето за игра е различно Сплендор 30-45 минути, а Такеноко 30-60, но е относително, зависи дали ще има "мислители" в компанията. Да, втората е по симпатична заради пандичката, но лично мое наблюдение е, че първата игра по се харесва, поне на моята дъщеря, която е на 10.

# 586
А Ticket to ride как ви се струва, интересна ли е?

# 587
Адски интересна. Но при нас май-малкия член на семейството  е на 14.

# 588
  • Deutschland/HE
Ние играем версията Европа и ни харесва много Simple Smile Най-малкият играч е на 13г.

# 589
Здравейте, реших се , ще купувам две или три сем.игри - Азул, Гъбки и една Дом Мечта - за дизайн , ще се играят от възрастни, надявам се да са подходящи, уж ви четох тук... и....търся, питам има ли актуален код , с който да намаля сумата,
те и трите игри са от секция Голямото разчистване, т.е. намалени??

Clash7 , Uwin7 не хващат , може защото са намалени игрите

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 18:46 от *Камея

# 590
Понякога се казва изрично, че второ намаление с код  не важи за вече намалени артикули.

# 591
Даммм, Thankyou10 също не хваща. Благодаря, ре_ге.

Допълвам поста
Пуснах си поръчка от Озон само с една игра - тъй като споделих тук кои игри съм избрала, а темата се чете - едната игра, естествено, се изчерпа, но нищо. Отидох в приложението на Емаг и с код за отстъпка и безпл.доставка поръчах други три игри, едната в разопакован вариант с драскотини на ниска цена - Катан, базова, другите две са за възрастни с карти. Та така.... Ще споделям, след като вече съм пуснала поръчки. Simple Smile
Код ThankYou10 бил валиден до вчера.

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 23:26 от *Камея

# 592
Емаг, по принцип продават игрите по-скъпо от Озон и Ориндж, вторите също в момента имат промоция на настолни игри.

# 593
Камея, пиши моля Дом мечта дали е интересна, като я проучите.
_re_ge, colibri, благодаря за отзивите за Ticket to ride! Май това ще е следващата ми поръчка. И Splendor-a вероятно.

# 594
Ot Emag игрите за възрастни бяха под 10 лв.и с код Аpp бяха по-изгодни от другаде, проверявам аз в гугъл в различни сайтове .... Катанът бе изчерпан, затова взех разопакован продукт, не зная какво ме очаква. От Озон съм набелязала още три изгодни, но .... Не зная дали като дойдат първите игри, дали ще се зарибим или ще се окаже , че сме мързеливи и неиграещи. Поставям началото и не знам какви играчи ще сме, затова ще изчакам да проиграем и ако апетитът дойде с яденето, ще взема и от Озон още.

За Дом Мечта аз съм мераклията уж , ще видя какво що е и ще я снимам.

# 595
Камея, пиши моля Дом мечта дали е интересна, като я проучите.
_re_ge, colibri, благодаря за отзивите за Ticket to ride! Май това ще е следващата ми поръчка. И Splendor-a вероятно.

Ние вече сме решили да вземем и разширението за Япония и Африка.
Спрендор е следващата ни на белязана цел.

# 596
  • Бургас
Катан е много интересна игра. Играем я семейно с децата, които са 7г.  и 10г. Бързо схванаха играта и побеждават даже.

# 597
  • Matera Italy
Много моля за помощ. Разполагаме с играта Катан за 2-4 играчи-компактен вариант, базов , но всичко й е на румънски език.
Може ли да ми снимате книжката с  инструкциите/правилата на играта на български.
Засега се опитваме с транслатор , но много бавно, чак отчайващо е.

# 598
Май тук има на английски: https://www.catan.com/understand-catan/game-rules

# 599
Ако на англ ви е сложно пиши ми на лични. Ще сканирам упътването.

Общи условия

Активация на акаунт