Добре дошли в света на настолните игри!

• 210 006
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
А пък за нашата Коледа купихме Dixit за вкъщи, доста е забавно Simple Smile други настолни не играем  (то е и трудно да се съберем всички), но пък с Диксита винаги ни заминава много време в приятни емоции.  Flutter

# 136
Обожавам Dixit и Scrable Simple Smile
Вкъщи играем всякакви игри от Не се сърди човече, до Домино!
Страхотен начин за забавление в сутдените дни.
Имаме и някои български игри - Ваканция в България, Животните по света...

# 137
И ние имаме Диксит от скоро, много е забавно Simple Smile Детето на 6,5 г. също се справя изненадващо добре, даже ме лъже и се опитва да ме заблуждава, изобщо не го очаквах Laughing Взех едни допълнителни карти, номер 3, мисля да взема и 4. Номер 5 ми изглеждат за доста по-напреднали Crazy

# 138
за Диксит, най-добре се комбинира с Диксит 2, все пак са рисувани от един и същ художник  Laughing, 5 са малко по ... не за малки деца.
има вече и Вещиците по Тери Пратчет изцяло на БГ.

# 139
Да, сега видях, че ги имат и две, защото на сайта на книжарницата ги нямаше. И те не са лоши, но на мен ми допадат и другите, нищо че са в различен стил. Такава зарибявка е, че нищо чудно и 2 и 5 да взема по-нататък Laughing На мен 5 ми изглеждат надрусани...това ми беше първата асоциация Laughing

# 140
  • Пловдив
Препоръчайте ми игри за 7 г. момиче. Миналата седмица взех Диксит и много и харесва, но проблема е, че минимум 3 човека трябва.
Иначе играем на китайски шах, на монополи, на не се сърди човече.
Като купувах Диксит загледах Мондо. Какво ви е мнението за нея?

# 141
  • на малък остров в океана
Любимите напоследък на дъщеря ми, също на 7 години, са Уно и Лабиринт. И аз търсех да стават за игра само от двама.

# 142
Каркасон  е една от любимите игри ни игри с моите приятели. Интересна е дори и при двама играчи. Simple Smile

# 143
Здравейте
Искам да помоля за съвет, защото много се обърках, търся игра, която да може да се играе от двама души, в случая ще играем аз и съпругът ми. Не знам коя би била подходяща, нямам много опит като дете съм играла само Монополи и наскоро играх  и Европолия и Игра на думи. Той обича игри с  печелене на пари и стратегии . Обича състезанията и е готов да спечели с всякакви  средства. Аз нямам предпочитания бих опитала всякакви видове.. Просто ни омръзна гледането  на филми, а детето е много малко , за да ходим напред назад нон стоп и си търсим семейно забавление у дома Simple Smile Иска ми се да се вместя в някакъв бюджет от около 40- 50 лв. Благодаря!

# 144
Здравейте,имате ли мнение за играта Вещиците по Тери Прачет?
Лесна и забавна ли е и дали става и за по-малки деца от 12г.,ако се играе и с възрасни,които да четат картите?
Благодаря ви много...

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 15:44 от junia-eli

# 145
Здравейте,имате ли мнение за играта Вещиците по Тери Прачет?
Лесна и забавна ли е и дали става и за по-малки деца от 12г.,ако се играе и с възрасни,които да четат картите?
Благодаря ви много...
Ние я имаме. Според мен е лесна  Peace Малко е объркващо в началото, но след 2 игри правилата стават кристално ясно. На мен ми е супер любима  Crazy Laughing

# 146
Взехме я.Мога да кажа,че е много интересна,не зная защо е за 13 +,може би заради имената на някои от местностите...Играем я с мъжа ми ,сина и дъщерята ,която е на 6г.
Не може да чете картите,но някак си ги знае,въпреки ,че сме изиграли едва 5-6 игри.Е ,не всички,естествено,но не и е трудно.
Супер забавна.

# 147
  • София
ПРедполагам не,  виждайки възрастта на децата, но все пак да питам - нужно ли е да се познават книгите? Става ли само за 2-ма играчи?

# 148
ПРедполагам не,  виждайки възрастта на децата, но все пак да питам - нужно ли е да се познават книгите? Става ли само за 2-ма играчи?
Не, не е нужно да познаваш книгите, правилата нямат общо с тях. Става и за двама, да, ние обикновено само двамата си я играем.

# 149
Здравейте,
Искам да попитам дали някой има играта small world undreground с правила на български език?

Общи условия

Активация на акаунт