КГБ = Клуб на Готините Баби - 143.

• 71 375
  • 736
  •   1
Отговори
# 135

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА ГОРЕЩА

СТАРА ЗАГОРА, ХОТЕЛ "ЖЕЛЕЗНИК"
29-30 март 2014

1. Кари - да
2. Шпунц - да
3. Здравка - да
4. Джили - да
5. Марина
6. Яжка
7. Танита ?
8. Фло - не
9. Дидия ?
10. Янчето
11. Мая
12. Луси ?
13. Тути
14. Мими
15. Ивлин - не
16. Руми
17. Мадлен
18. Нели
19. Меги
20. Тану  - не
21. Грети
22. Айша - не
23. Римар
24. Мамси
25. Светълчо
26. Валюша
27. Крем
28. Мери Попинз
29. Арита
30. Хули
31. Гъбка
32. Енциклопедия
33. Дидимити
34. Фурийка

Пропускам ли някоя? Помагайте!
срок за отговор - 15 март /color]

Още преди крайния срок уточнявам, че няма шанс да се класирам. Sad

Пожелавам ви спокойни сънища с една мноооого стара песничка. Но е много хубава, обещавам!
Не се сещам кой български певец я пееше, но припевът  беше нещо такова :
"Гонят бели ветрове бели облаци на път
все към мойта бяла къща.........

# 136
ВЕЛИК Е СМИСЪЛЪТ НА ТОВА КГБ!!!
Бога ми!

bishop bg

За всичко БАБА ЗНАЕ ЦЯРА - ще ти го каже, ще ти помогне с добротата си, с познанията, и с уменията си.
Ей на, ако не беше Валюша - жива да е!, и Айша да благослови като мен - от къде щях да зная за проследяването на полетите??? И щерка ми щеше да ми се присмииива ...  Joy hahaha Joy

# 137
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Тану, откъде бе, мила, го изрови това старо-старо парче! Еееех, върна ме направо в детството! Много обичах тази песен, не си спомням българския вариант, но заради песни като тази навремето започнах да уча италиански, за да разбирам за какво пеят в тези красиви песни.

Санди, недей така, ще ме разплачеш! Ми и ти си поканена, идвай! Имаш си крилца - литвай насам, палмичките ще са там, като се върнеш, няма де да Одят.

Здравче, тъй е, голяма сила е Бабклубът. И съвет, и утеха, и акъл, и усмивка, и раздумка, и рецепта за манджа - всичко можеш да получиш тука.
Оказва се, и добра жъболекарска помощ също.

(Това е от един герой на Тери Пратчет. Питат го кои според него са трите най-големи постижения на цивилизацията и той отговаря: топла вода, добра жъболекарска помощ и мекишка тоалетна хартия.)

# 138
  • София
      http://vbox7.com/play:f32b72c3

Момичета,някой има ли тел. на Дидка-баба попадия?Може да дойде на националната среща.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 22:52 от Яжка

# 139
Айша, до 7 април дали ще те оправят 5-6 пилета за пълнене? А вземи, че дай тая пуста рецепта, наместо да переш сополиви кърпички. Какво друго да ти кажа - да стискаш зъби? Дали ще помогне? Аз ли да ти го кажа - дето оповръщах софийските улици от зор като изпращах щерката първи път? И за един ден обиколих всичките софийски черкви да паля свещи?
Каролинче, виж какво трепетно оживление създаде с твоето предстоящо идване! В негова чест отивам дори да си купя сдпециална сребърна верижка за едно хууубаво кръстче... "Някакъв гимнастик", де /дето рекъл мутрата/, "дето е овесен на халките".
Луси, направо завиждам на Гъбчето за твоите фрезии! Чак до мен ухаят. Голяма дама си ти! Ниво!
Идвам си току-що от Пловдив /Столипиново/ - забелязах голямо нарастване на броя на ЛАФКИте. Така ли е? Първата я видях пак под тепетата, срещу хотела на предишната среща.
А в Столипиново, което ми е "любима" излетна дестинация, се наблюдава сериозно размножаване на златарските магазини. ШАШ!  smile3506 Посред калищаците, съборетините, мръсотиите, булките по чехли сред тях на "улиците" - абе как става това? Защо ще се разхождаш по чехли /шляпки пухкави някакви/???
Яге, супер, че прописа и ще се наканиш за срещата? Искаш ли да спиш с мен?  Joy Като спомен от светлото минало?
Миме, възхищавам ти се!
Маринка, голямо благодарско за труда! До утре, начи абиш...
Танитка, близначке астрална, сеферяса ли се от празнуването? Наспивай се, че утре очевидно пак. И не ревнувай, че предложих на друг да спи с мен.  Embarassed
Джили, ти видя, че в парламента пускат пеперуди, та рече и ти при нас  да пуснеш hahaha
Тану се римува с маймУно, относно класирането. Нали не се връзваш? Кофти, че няма да можеш да дойдеш...  Sad

Аааа, набивам спирачките, че ще стане сабайлем. Пък и моят Мъж на 45 ме чака недовършен още...

bouquet newsm46

Не се дивете  newsm12 всички, които не ме познавате добре. Такава съм си  newsm47 smile3502

# 140
Яге, имам тел. на баба попадия. Тя е в скайп като Дидка. Златен, светъл човек! Да идвааа!
Светалчо, евала за Пратчет!

# 141
  • София
   Здравче  Hug Hug HugТвоя съм! Имаш ли  си по-стабилни тапи?

# 142
  • София
Привет момичета. Мислех да се паркирам до деди, ама си казвам: Я преди да се разтури седянката да нагледам дружките виртуално. Чаветата полека лека започнаха да се оправят, но сега вирусите подгониха снахата и дъщерята. Мъжете са добре. След работа отидох при децата и си прибрах Никола при нас, че да не го повтори. Слава Богу, че бързичко се оправи. Поговорихме си малко, поиграхме на Домино. Сега вече и дядо, и внуче сладко спят.
След сериозна критика от страна на Елица и подкрепа от страна на ММ запишете ме и мен за Националната среща. Където и да е. ЩЕ ДОЛЕТЯ, ЩЕ ДОПЛУВАМ, ЩЕ ДОЛАЗЯ, но ще съм с вас! Simple SmileЗдраве и живот да е. Хайде сега да ви кажа ЛЕКА НОЩ и до утре.

# 143
Хаха, Флоранс! Никога не е късно човек да поумнее. За срещата, де.   bouquet
Яге, не само по-стабилни тапи имам. Имам и по-стабилна глава.  Crazy
Еййй, какво не прави КГБ-то! Глупавият умен става!  Shocked

# 144
Влизам под сурдинка да погледна к'Ви ги вършите тук Rolling Eyes Rolling Eyes.
Ако изчезна без да се сбогувам, значи дедито е скръцкал със зъби ....Twisted Evil  #Cussing out

Цяла нощ ще сънувам КГБ-йски срещи  Hug, искам бързо да идва по-скоро края на март ...

Утре рано ще излизам по семейни дела, за да мога да се освободя за срещата.  Може да нямам време да вляза да ви поздравя, затова сега ви казвам -    Да ни е честит празника на жената!
Бъдете живи и здрави, радвам се , че ви познавам и съм част от КГБ. 

За вас -

.

# 145
ОСМИ МАРТ! 

ДЕН НА БАБАТА!

МНОГОЗАСЛУЖИЛАТА, ГОТИНА, НЕЗАМЕНИМА И ЕДИНСТВЕНА БАБА! заедно с другата

smile3501  love001 newsm62

# 146
  • София

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 02:17 от Flo 51

# 147

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ! ЗДРАВИ , ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДА СТЕ !!!

Момичета,не бях чела назад , но видях на Джили поста с офертите ,разглезах ги и се спрях на Стара Загора ,та ви го споделих ,че ми харесва. Сега гледам назад ,че и другите са на това мнение.
Аз до 15 март ще дам отговор.
Здравче Hugкакъв вятър те довя до Столипиново? Аз там ходя само с ММ и то с колата.
Пиша ви и спяя.... Laughing ,. Чакаме дъщерята и зета от чужбина.Вече пътуват с колата. Всеки момент трябва да си дойдат !

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА !БЪДЕТЕ ВСЕ ТАКА ЛЪЧЕЗАРНИ , ПОЗИТИВНИ,ОБИЧАНИ И ДАВАЩИ ОБИЧ!!! newsm51  love001 Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart

# 148

ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ, МОМИЧЕТА! newsm51

Да сме живи, здрави, обичани, красиви,
да сме усмихнати, влюбени и много щастливи!
Да раздаваме обич и топлина на шир и на длъж,
да сме радост за окото на истинския мъж,
да не остава безразличен щом ни зърне,
и ако случайно ни подмине, пак да се обърне!
Весел празник! thumbsup
Наздраве! cheers

Ако имаме именници, да са живи и здрави и весел празник! newsm10

За националната, до 15 март ще дам отговор, има удобен влак от Варна, ако всичко е наред, ще е ДА.
За една нощувка ли говорим?
Здравче, мила, явно много съм ти хъркала на Хюндай, щом ми бягаш! Joy

Фло, благодаря за пожеланията и не се притеснявай миличка, аз наистина съм родена на 2 март, обаче в Пенсионерския клуб празниците си ги празнуваме в четвъртък, тогава ни е денят за сбирка, а днес празнувах с тракийците. Поводи да има! Laughing
Понеже сме пет дружества в един клуб с две зали, едната е предоставена на мъжете, те всеки ден се събират на карти, табла, шах........ в другата зала сме четири дружества само от жени.
Само срядата остава свободна, тогава се събират жените от всички дружества ДСК- Дамски спортен Клуб или както го наричат Лейди-клуб и те играят карти, табла, домино......

Ще лягам вече, че утре на обяд съм на Осмомартенски банкет на брега на морето в нашия квартал,  та да съм бодра и отпочинала! smile3503

ЛЕКА  НОЩ ! smile3524

# 149
  • София
Честит празник,момичета!

Общи условия

Активация на акаунт