КГБ = Клуб на Готините Баби - 143.

• 71 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добър ви ден, любими!

Докато се натутам кое време е станало. Писахме, рисувахме и играхме на карти с юнака. Става сутрин много рано, сложих тенджерите на котлона и да надникна тук.

Фло, няма нищо лошо в още един букет за РД на Танита, нали го е празнувала вчера. Как са зайчета! Пооправят ли се?

Танче, много хубави емоции са ти създали приятелите в Клуба. Дано и днес да е така!

Момичета, аз го мислих, мислих и вчера и снощи и реших за Националната среща да пусна един списък на цялата група - т.е. на всички, които пишах в нея, и отстрани да пишем да или не. Да поставим срок за отговор напр. 15 април и дотогава всеки да попълни срещу името си положителен или отрицателен отговор. А мълчанието ще бъде считано за отказ, в случая.

Като чета най-приемливо според изказилите се до тук е град СТАРА ЗАГОРА. Гъбче, може да е със съмнителна репутация хотеля, ама там е най-удобно. Дано да не ни сметнат за ония от най-древната професия, ама като ни видат кви сме "древни динозаври"...  hahaha

Това е последния ми опит за сбирка:

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА ГОРЕЩА

СТАРА ЗАГОРА, ХОТЕЛ "ЖЕЛЕЗНИК"
29-30 март 2014

ВХОД: СВОБОДЕН
ДРЕСКОД - ЛЕЖЕРЕН ГРАДСКИ СТИЛ

1. Кари - да
2. Шпунц - да
3. Здравка - да
4. Джили - да
5. Марина
6. Яжка
7. Танита ?
8. Фло - не
9. Дидия ?
10. Янчето
11. Мая
12. Луси ?
13. Тути
14. Мими
15. Ивлин - не
16. Руми
17. Мадлен
18. Нели
19. Меги
20. Тану
21. Грети
22. Айша - не
23. Римар
24. Мамси
25. Светълчо
26. Валюша
27. Крем
28. Мери Попинз
29. Арита
30. Хули
31. Гъбка
32. Енциклопедия
33. Дидимити
34. Фурийка

Пропускам ли някоя? Помагайте!
срок за отговор - 15 март /color]

Това от мен, сладурани! Отивам си м КПП.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:33 от marina_vladi

# 121
Днес поради специалните обстоятелства ( да се разбира- бабешко-внучешки занимавки) съм повече чукча-читател, не писател, но Маринка ме ,,хвърли в оркестъра'', та се връщах страници назад да търся какво е казала Кари за пристигането си и дали ,,грешката не е пък в моя телевизор''...

Ето- пристигам живот и здраве на 26.3 вечерта и съм свободна  27,28,29,30 ,31.3  както и 9, 10. 4.
Смятате ли че е възможно да си спретнем една национална срещичка на 29-30 (съботач-неделя) и имате ли някакви идеи.

Маринкаааа, идвай да се уточняваме, че някои другарки са си заплюли почивните дни около 30 .04. да ходят в Турция и ако и този път си променят решението ще има бой по дебелото им дупе ...

Иначе за 29-30 март аз съм  - за -99 % . единия процент несигурност е ако някой от близките ми пририта и има нужда от моята помощ ...

# 122
П.П. Яко се омотах с цитатите, сори.
Изтрих да не размятам ,,чаршафи''.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:41 от djily

# 123
  • София
Джили, добре че писа. Ами аз затова искам помощ. Разбира се, че е сега, този месец. Ама аз съм се разбързала. Ох, така е от разсеяност и бързина грешки. Поправяйте и допълвайте!

# 124

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА ГОРЕЩА

СТАРА ЗАГОРА, ХОТЕЛ "ЖЕЛЕЗНИК"
29-30 март 2014

ВХОД: СВОБОДЕН
ДРЕСКОД - ЛЕЖЕРЕН ГРАДСКИ СТИЛ

1. Кари - да
2. Шпунц - да
3. Здравка - да
4. Джили - да
5. Марина
6. Яжка
7. Танита ?
8. Фло - не
9. Дидия ?
10. Янчето
11. Мая
12. Луси ?
13. Тути
14. Мими
15. Ивлин - не
16. Руми
17. Мадлен
18. Нели
19. Меги
20. Тану
21. Грети
22. Айша - не
23. Римар
24. Мамси
25. Светълчо
26. Валюша
27. Крем
28. Мери Попинз
29. Арита
30. Хули
31. Гъбка
32. Енциклопедия
33. Дидимити
34. Фурийка

Пропускам ли някоя? Помагайте!
срок за отговор - 15 март /color]

И аз поправям ....
Може да цитирате и допълвате.

# 125
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Маринка - за утре - как се казва заведението, пицария ли е, какво е, да не се объркам и да ви чакам другаде? Близо ли до кафенето, дето пихме с теб кафе след Панира на книгата?

А за Стара Загора аз съм "не", отсега си казвам.

# 126
  • София
Светле, точно до сладкарницата, където пихме кафе.  Peace

До утре!  Hug

# 127
  • София
     Момичета,днес ми е един  намръщен ден.Наистина и времето е мрачно,тъмно.влажно.Пиша тук едни работи и съм пуснала осветлението от сутринта.Направо е тъмно. После реших пишейки да гледам филм...И филма направо ме разби.Не бях го гледала преди,хареса ми и дори си поревах  яко..И накрая-преди малко ме информираха,че за 8 март имам платен куверт в кръчмата на площада-от Васето.Платила е и за двете и не ми е казала.Караше ме да ходя с нея на една екскурзия на 1 март,но аз отказах и тя се записа сама.А за банкета нищо не ми е казала.Сега ме уговарят да отида.Тази година тук има три групи за банкети за 8 март-всички жени,разделени главно по възраст.Чудя се.
    За националната среща ще дойда.Изпуснах няколко и този път трябва да съм на линия.Но,като гледам-Мая ще излезе права.Ще сме главно софиянки,но е възножно другите не са казали още.
   Ето го филма-http://vbox7.com/play:67642de0e3

# 128
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми ако стане така и сме само софиянки, да идем тогава на Витоша или някъде по-близо. Пак с преспиване, но поне да не бием толкова път до Стара загора. Аз за по-близо съм навита.

# 129
  • в малка спретната къщурка
Привет,Дами!
Влизам да се обадя набързо,че трябва да свърша много работа,за кратко време.
Утре сутринта отивам на село,за неопределено време и там съм без Нет и връзка с Вас.От сега ще Ви пожелая:ВЕСЕЛ ПРАЗНИК УТРЕ И ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ ХУБАВИТЕ ПОДАРЪЦИ. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ФЛО,Благодаря ти много,за труда и вниманието към детето ми. Hug Hug Hug

На среща Няма да мога да дойда,много ми е мъчно за това,но нали ще съм Истанбулска кокона и ще ми стане много.

Приятна вечер!

# 130
  • София
 Ето една нова оферта:http://vsichkioferti.bg/oferta/pochivki-1-noshtuvka-zakuska-za-d … raj-shumen/235549http://www.booking.com/hotel/bg/hotel-rai-shumen.bg.html
   и това е ново:http://www.lapni.bg/offer/9310

http://www.hotelvarosha.com/

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 20:17 от Яжка

# 131

В навечерието на празника поздрав към всички ДАМИ! Hug
Бъдете лъчезарни, позитивни, обичани и даващи обич.
lovekiss lovekiss lovekiss

# 132
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета, на нас от Кубрат - Русе ни е удобно и Стара Загора и Шумен \особено Шумен! \ за варненци предполагам - също. Хееей, варненската групааааа! Какво ще кажете?

# 133
 55
  Трета година надничам, чета, пиша (трия хаха) и все се чувствам ... натрапница в темичката-кръжок ... Бъдете здрави и щастливи с настоящи и бъдещи внучета! .

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 15:22 от Sand Fly

# 134
  • София
 Sand Fly,   bouquet и за тебе от мокра и студена София.
 На софиянки, весело изкарване утре!
 А и аз като Фурия ще чакам  следващата среща.

Общи условия

Активация на акаунт