КГБ = Клуб на Готините Баби - 143.

• 71 366
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Здравче,Фури,Тану,Айша,Кари,Валюша - благодаря и на вас за поздравите! Hug Hug

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:08 от Gabkata

# 106
  • София
Гъбке,честит имен ден!Нека късмета да е винаги с теб!

# 107
Яжкааа мила - благодаря ти Hug Hug
За цветята и музиката- спомен от лудите млади години Hug

# 108
Тук има именици! ЧЕСТИТО! Живи, здрави и щастливи!
Аз все късно  се включвам, ама през деня не сколасвам. Четвъртокласничка съм. Всеки ден тетрадки, тестове и време не остава. Чудя се какво ще правя след няколко месеца като се пенсионирам.
А на вас ЛЕКА НОЩ! Трябва да довърша осмомартенските пожелания за майките, които утре ще пишем на саморъчно изработените картички.

# 109
Добър вечер и от мен момичета !!
Чак сега разбрах ,че днес било имен ден на Краситата.
Гъбче Hugчестит имен ден ! Здрава , щастлива и все така готина да си !!1

Жабче Hugчестит празник на твоите Красковци !!! Здрави , щастливи да са ти ! Много да те слушат и обичат !

Иви Hug добре ,че лошото  е отминало бързо , както е дошло. малкият дявол ! Повече да нямате такива емоции....
Фло Hugбързо оздравяване на внуците.... !
Вали Hug много ми е интересно как си се чувствала като си гледала самолета докато лети. Аз бих се притеснявала да го наблюдавам.
Моите утре пътуват със самолет. Сина сутринта за Швейцария , а дъщерята вечерта се прибират от Дубай. Живи и здрави да са!  Кой къде ходи , жив и здрав да си идва...
Днес цял ден  ме тресе една нова идея и с това се занимавам , но като стане ще ви я кажа.

Момичета Hug много ми допадна тази оферта , предложена от Джили за Стара Загора. Мисля ,че е по към  средата , удобно за всички и има транспорт от всяка точка. Помислете си по офертата и предлагам да я обсъдим и ако решим да се запазят места.

http://www.booking.com/hotel/bg/zheleznik.bg.html?sid=9f29eb5503 … acbc18bd875d256X1

Отивам да подготвя леглата на малките ,че утре рано на училище , а и баба им трябва за става в 6,45 ч да  ги изпраща.
Хайде лека и спокойна нощ !!! Hug Kissing Heart Kissing Heart

# 110
  • София
  Жабче,честит имен ден на Краси и Краско!!Здраве,щастие,късмет!

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:26 от Яжка

# 111
КАG,Роска - благодаря ви и на вас ! Hug Hug
 Когато имаш толкова много приятели един обикновен ден се превръща в празничен! Hug Hug

Благодаря още веднъж на всички Hug Hug  bouquet

# 112
  • тук и там
Добър вечер и от мен!
Честит имен ден на Гъбка!
Честит имен ден и на малък и голям Краско!
Бъдете живи и здрави,обичани и много щастливи!
Тази седмица бях под голямо напрежение.Подготвях картички,оригинални цветенца от хартия,украси и какво ли не.Днес празнувахме с дечицата и мамите празникът на мама в сладкарница с детски кът.Та милите дечица не излязоха от там.Аз обаче подготвена отвсякъде искам да следвам сценарий.Да ама не всичко отиде по дяволите.Когато децата решиха,че не им се играе повече поздравиха мама.Импровизирано излезе много интересно и вълнуващо.Ето,похвалих се.
За екскурзията където и да е,важното е да се съберем.Дано успея да се класирам.
В края на месеца ,или началото на следващия дъщеря ми ще правят кръщене на децата.От тях чакам само да кажат кога ще е,за да правя и аз мои планове.
От мен бъдете здрави,че като чета за болни дечица и неприятни преживявания ми се свива сърцето. 

# 113
  • София
За лека нощ ви пускам нещо, което ме разплака. Копирам го от фейса. Колко велики българи сме имали!

http://www.buildingoftheyear.bg/

Отивате на видео и после на филм за Кольо Фичето

И аз ви казвам: хайде, със здраве!

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 22:53 от marina_vladi

# 114
Явявам се изповедалнята, традиционно в малките часове! Hug
Като се прибрах от Клуба пуснах пералнята и полегнах уж за малко, дремнала съм, та сега не ми се спи изобщо! Mr. Green

Честит имен ден на Гъбчето, на Малък Краско и на Голям Краско! newsm51  Heart Eyes   Hug
Да сте живи, здрави и много щастливи! thumbsup
Наздраве! cheers

Днес в Клуба с приятелките си празнувах юбилей! Laughing
Нашата председателка в началото на годината реши, че на десет години да се празнуват юбилеи е много рядко, много далечно, та предложи жената да празнуваме на пет години, демек и полуюбилеите! hahaha
Нали е за празнуване, нямаше против и се прие единодушно! tooth
Първа за годината съм аз и днес беше моят ден!
Двете ми най-големи приятелки ми помагаха, вчера напазарихме, от безалкохолното до мезетата, занесохме всичко в Клуба, днес отидохме два часа по-рано, застлахме масите с чисти покривки, заредихме чаши, прибори, едната реже мезета, двете правихме порционни чинийки, тортата с цифричките....... на рожден ден, като на рожден ден!
Дядо Стефчо ми наля от отлежалата ракия, едната приятелка имат лозе, ми подари пет литра вино, другата донесе кисели краставички, че направила много пък никой не ги ядял у тях, та така изкарахме празника.
Казаха много мили, топли думи за мен, поздравиха ме с любимите ми песни, получих много цветя, подаръци и 90 лева да си купя нещо за спомен от колектива.
С малко усилия от моя страна издържах, не се разревах! hahaha
Голям юбилей беше, присъстваха 30 дами и един кавалер, който беше и диджей, играхме, пяхме до 17 часа, никой не го болеше ни кръст, ни ябълка, ни капачка......

Утре, т.е. днес на обяд ще почерпя и тракийките, нали срещата ни е днес.
В събота на обяд в заведение на нашия плаж ни е банкета за 8-ми март............ откакто е влязла Баба Марта- банкет след банкет, така постим бедните пенсионери!  Laughing

Да ви се похваля още нещо, от вчера съм с пенсионерска карта за една линия, като навършиш 65 г. срещу 2 лева на месец ти се полага карта за линия по избор, а на навършилите 67 за две линии.
Стефан има такава.
Голям кеф е да се возиш "гратис", защото вчера се качих три пъти на автобус, избих си двата лева и вече съм на аванта! Joy
Ще се возя с автобусите и ще си пея "остаряваме бавно, остаряваме бавно, неусетно почти ..............

Лека  нощ  на вас, пък аз може и овце да броя!  1countingsheep

# 115
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Благодаря на всички за пожеланията към момчетата ми.  Hug

# 116

.

Добро утро.
Да помечтаем....

Чудесно е, че ви имам.
До утре.

# 117

Лек и хубав ден момичета Hug

# 118
  • София
ТАНИТА, ЧЕСТИТ ПОЛУЮБИЛЕЙ!!! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, И ВСЕ ТАКА ДЕЙНА И ЕНЕРГИЧНА!!!
От среднощното писане на ТАНИТА разбирам, че има празник, а гледам, че никой не реагира?!? Аз ли нещо съм се объркала, или вие момичета не сте се събудили???
   food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010
Нямам време за по-табиетлийско кафе, но и това става за събуждане smile3534
Желая ви хубав ден! Аз отлитам по задачи Simple Smile

# 119
  • София
Видно е, че всички кафета са за мен Joy Помогнаха ми да се разсъня и да видя, че ТАНИТА се е родила доста по-рано. Е нищо де, един букет в повече Laughing Хубава работа, ама бабешка Joy

Общи условия

Активация на акаунт