КГБ = Клуб на Готините Баби - 143.

• 71 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София

ЧЕСТИТА ДА СИ, ГЪБЧЕ! ВСЕ ТАКА ХУБАВА И УСМИХНАТА! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

ЧЕСТИТИ ДА СА ТИ КРАСКОВЦИТЕ, ЖАБКА! ЖИВИ, ЗДРАВИ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!

Джили, ние с теб днес май се гоним. Като гледаме внучета вкъщи.  Heart Eyes Аз обаче имах свободен час - ходих да доктора за разни контроли. А Малчо отиде на хор.

Иви, съчувствам ти за ужаса, който сте преживели днес. Добре, че сте се във форма вече. Дано никога повече да не се случва!

Фло, бързо оздравяване на твоите сладури!

Светле, мен нервите сигурно нямаше да ми издържат и щях да Фана гората.

Хайде, момичета, бъдете здрави, това е най-най-най важното. Всичко останало е бошлав.

# 91
  • София
Честито на именниците-Гъбка и Красковците на Жабка.
Ивлин, голямо премеждие сте преживели. Добре, че са дошли навреме и положението е овладяно.

# 92
  • София
Ивлин, миличка, съчувствам ти Hug. Било каквото било. Сега и напред да сте добре. Моята майчица на 37 години претърпя сърдечна операция. Малко преди това излезе от ритъм и така живя 35 години след операцията с абсолютна аритмия. Три пъти коригираха пулса, оправяше се за по 10 - 12 часа и пак излизаше от ритъм. Най-после се отказаха и тя, и докторите. Проф. Кръстинов, който я беше оперирал я успокои, като й даде за пример работници, работещи физически труд, с аритмия. Въпрос на привикване било. Дано не ви се случва пак и да трябва да свиква твоето момче. Поздрави!!!
СВЕТАЛЧО, унучетата са болни. Само Радичка е на антибиотик. Другите се борят със собствени сили. Запаси се с търпение и тапи за уши, докато трае ремонта, или хващай гората. Сега било по-модерно не да хващаш гората, а да обикаляш моловете. В кабинета имаме точно такава крачна машина за каквато говориш. Елица я подари на Петър ( сина ни ) когато той се дипломира. Та дойде зетя в София на зъболекар и си избра Петър да го лекува, че от мен се притесняваше. А може и да си е казвал: На тъща вяра да нямаш Simple Smile. Отиват двамата в кабинета, а сина е голям шегаджия и го сложил на един стол до тази машина. На зетко очите му изскочили от ужас. Почувствал се като в ерата на Флинстоун. JoyПосле схванал шегата...
ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ СВАТИ: ДИДИА, МАРИНКА, ЗДРАВЧЕ, СВЕТАЛЧО, МАЯ, ДЖИЛИ, хубаво да гледате внучетата, които след време ще станат и мои внучета.  smile3533

# 93
В такива моменти, аз сигурно ще съм пълен блокаж.

Джили Hug в такива моменти със сърцебиене  ,тяжест  в областта на гърдите и слънчевия сплит докато чакате Бърза помощ,това което може да направите е ВАЛИДОЛ под езика,1 ЧАША ВОДА С 1 ЛЪЖИЧКА ЗАХАР  РАТВОРЕНА В НЕЯ,МЕНТА ГЛОГ И ВАЛЕРИАН, 1 АНАЛГИН ,1ВЕРАПАМИЛ -СДЪВКАН и БЪРЗА ПОМОЩ
Маринка ,Римар,Фло Hug Hug Hug

Мирела гласувах успех на сладура! newsm10

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:16 от Ivllin

# 94
Фло, шегаджийке Hug скоро да оздравяват малчуганите и да се успокоиш.
Нещо ми се ,,спихна'' емоцията от предстоящите срещи.

Пак се ,,приземих'' в настоящето - натежаха ми и грижи, години и килограми....
М. . . а му и живот ...

П.П. Иви, благодаря за съвета. Hug
От изброеното е къщи имаме единствено захар и аналгин, но никога не бих се сетила, че могат да помогнат.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:38 от djily

# 95
Жабче,Светълчо,Джили,Шпунц,Диди,Фло,Иви,Маринче,Римар - благодаря ви за поздравите.
Развълнувахте ме. Уж незнаен  и нечакан имен ден ,пък ми е едно хубавооо.
Благодаря ви още веднъж. Hug Hug

Аз понакупих това,онова и с наличните продукти из къщи ще ке почерпим да мое здраве Grinning

Иви - радвам се,че сте добре Hug Hug

# 96
Гъбче, честит ти " незнаен  и нечакан имен ден"! Важното е да ти е хубаво. Ти май перфектно я умееш тая работа - да ти е хубаво, амин!
  ura dance

Иве, смразих се! Ама нали си докторица. Поздрави го - любезния ти, и да си стиска там ритъма, че кофти инак.
  costumed050

Светалчо, твоят дерт с ремонтите - мой дерт. Иве, и аз съм домоуправител. Ама на мен отгоре ми рутят кооперацията топ-олигарси, които не признават ни закон, ни норми. ААААААААААААА  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
При нас това вече е 4-ти месец. И краят му се не види.
Вчера - в общината, да взимам становище "Относно конструктивни преустройства". Един бабаит-инженерин насреща ми, лъжа до лъжа. И само ми крещи колко съм тъпа и колко той перфектно си е свършил работата. Помолих 3 пъти по-тихо, че не понасям крясъци. Той: Аз така си говоря.
Аз изведнъж изревах с всичко гърло: Да не би да мислите, че аз не мога да крещя? Ами че то аз така си вадя хляба, за разлика от вас. И т.н.
Инженерът се сви като охлюв и бирда повече не повиши тон и сам предложи отново да дойде на оглед и да си поправи грешките.
Е защо, мааму, са такива хората? Защо трябва да им креснеш - за да се разберат?

smile3511 smile3514 smile3518

Туй ми беше гайлето, остава си и сега.

# 97
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер!
ГАБКА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН! Hug
ЖАБЧЕ,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ТВОИТЕ ИМЕННИЦИ! Hug
НАЗДРАВЕ!

Ивлин,като те прочетох и настръхнах.Дано не ти се случва,друга такава ситуация.Действала си както си трябва.Благодаря за съветите.
За срещата,каквото и да изберете,все ще е хубаво и много приятно,защото ще сте заедно.Аз запазвам право за следваща.

# 98
Гъбче, честит имен ден!

И аз всяка година забравям моя, защото е такъв "незнаен".
Но пък тогава разбирам кой мисли за мен и кой - не.

Честит празник на Красковците! Да са живи и здрави за радост на баба Жабка!

Здравче-мравче, тоя похват, дето си го приложила на Енженерчето е много успешен Joy
Аз също го прилагам от време на време.

За срещите съм пас Sad

Не помня коя от вас пусна "Любе", но ѝ благодаря! Ще си ги слушам цяла вечер newsm10

Пускам един виц, дето все едно е писан за мене Embarassed Embarassed

"Качила се една жена на улично кантарче да се премери. Пуфти, пъшка, по едно време хванала с две ръце огромният си корем и го повдига нагоре. Покрай нея минава дългокрако девойче и ехидно отбелязва:
- Госпожо, това няма да ви помогне…
- Разбира се, че ще помогне! Как иначе да видя цифрите на кантарчето?!"

# 99
  • София
Честит имен ден на Габката и най-важните мъже в живота на Жабка!
Да са живи и здрави Краси и Красковци, да са обградени с любов от близките.   bouquet  bouquet  bouquet
Наздраве от нас!
Ивлин, дано вече нямате такива екшъни. Аз не знам какво е това излизане от ритъм. Но от малка често ми спира сърцето, после пак започва да бие. Винаги имам валидол и валериан в себе си. Те се черпя с тях.
Чета ви и се радвам на оживлението в темата.
За ремонтите - и при нас правят, но си спазват часовете. Не ме притеснява шума и мръсотията. По-страшно ми е какво къртят и майсторят. Че като решат да правят тристаен от гарсониера и бутнат я носеща стена, я трегер към прозорец....Но пък как да разбереш, като не пускат никого в къщи?

# 100
Честит имен ден на Гъбка, младши и старши Краси на Жабка и на всички които празнуват в семействата ви.Бъдете живи, здрави и да имате много поводи за празнуване през цялата година! Наздраве, за здравето на всички ви

# 101
  • Видин
           Добра ви вечер,момичета!  love001Така сладко си приказвате,че чак не смея да се намеся. Embarassed
         Първо да честитя знайния-незнаен Имен Ден на Гъбката! Да ти е живо и здраво името и ти покрай него!
         Честити именици и на Жабчето! Да са ти живи и здрави!

Аз обеднях,а Англия забогатя!Цялото ми злато в момента е на мъгливия Албион /е..ти клишето/!
Снощи малката дъщеря и сие с мъж и Бобо,кацнаха в Лондон.Една седмица ще погостуват на сестра си.Толкова неща са запланували да направят и посетят,че и 42 ч. да е денонощието,пак няма да им стигне времето!
        А вчера ако е имало по-ошашкана кокошка от мен,те на!Решила съм си аз,че полета е на 06.03.И вчера,полуспокойна,че има още един ден,звъня на Христина да я питам докъде е стигнала с багажа,а тя:"Мамоо,ние сме на летището!Излитаме след 1ч.!" И аз така newsm09 smile3556 smile3538 Първо реших,че са ми скроили номер със сестра си,но неее,аз съм си била за таковане! smile3521 Не ни оставаше нищо друго с деди,освен да седнем и да проследим полета.Чак като видяхме,че самолетчето се движи с 0 км/ч ,се успокоих.Това с проследяването е мн.интересно.Виждаш във всеки един момент къде се намира,на каква височина и с колко км/ч се движи.
        Иве,дано това торнадо е било рядко климатично явление във вашите географски ширини! Praynig Hug Възхищавам се на самообладанието и смелостта ти! newsm20 Деди да се оправя бързо! Praynig
        Фло,ще ме скъсаш от смях с тази машина.Представих си изражението на зет ти! newsm62 Какво ли  си е помислило момчето! newsm78 Че не сме първенците на ЕС,не сме,ама чак пък да работим с такава допотопна техника!?! no И бързо да ти оздравяват чаветата!
         Здравче ,добре си го подредила колегата!Завалийката,не е знаел с кой се захваща! Joy
         Аз съвсем се омотах за "голямата"среща!Разбрах,че за къде още не е решено,ама за кога се гласите?

# 102
  • София
Валюша, моля те пусни линк към проследяването на самолети. Че нали ми предстои скоро.

# 103
  • Видин
     Айша ,ето мила!http://www.flightradar24.com/51.86,-0.32/12  Само въвеждаш номера на полета.Сядаш и 3 часа следиш къде е детето.Действа много успокояващо!

# 104
  • София
Валюша, благодаря. Запазих си сайта и ще гледам.

Общи условия

Активация на акаунт