БАРСЕЛОНА 4

• 80 145
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
А пък от тук
http://www.bcn.cat/nouturisme/pdf/1_Mapasyguias_plano_metro.pdf

гледах,гледах и нищо не можах да разбера. От летището кои R -та от къде минават...къде спират..R 2 уж гледам,сивата линия, но след Sants Estacio се разклонява,кое отива към Passeig de Graciaq кое към Каталуня...а от предишния линк разбрах че от летището R2 не ходи до Каталуня а на Sants трябва да се сменя с R 1.
Не мога да разбера дали само на мен тази карта ми изглежда толкова объркваща.

# 331
И отново аз, поправям се, в този сайт само че на друго място сега пък пише - "Т10 е валидна на RENFE влак до летището, но не важи за Aerobus (изричното автобусна линия до летището)."
The T10 is valid on the RENFE train to the airport but not valid on the Aerobus (the express bus service to the airport).

Е това е, тая Барселона е много объркваща,на различни места и карти/гугъл и други/ все различни информации и маршрути виждам.

# 332
  • срещу двата комина :)))
Aerobus  е частна линия и за нея не важат Т10  Peace

# 333
Т10 важи за Ренфе-изпробвано няма проблем. Ренфе според мен е хипер удобно и бързо, лесно се намира на летището-следвате табелите и няма как да не го намерите.

# 334
  • Milano
Манди, дано се вижда спирката на 24 на пл. Каталуня. Даже втория автобус е точно н.24.
Както казах в един пост на стр.13 е на Ronda di Sant Pere, което е нецентралния вход на Ел Корте Инглес, веднага след това завива по Пасейдж де Грасия.

https://www.google.it/maps/@41.3882,2.170722,3a,37.5y,30.75h,90.96t/data=!3m4!1e1!3m2!1sHtWG8RzUXHEBZDDeI6q2EQ!2e0!6m1!1e1

Точно пред един Макдоналд'с е.

пп. нищо не се вижда, напиши ronda di sant pere, 3 мисля - горе-долу, където се пресича с П. де Грасия.

Пускам пак линка на спирките на н.24, може да го видиш и във вариант ПДФ.

http://www.tmb.cat/es/linia-de-bus/-/bus/24

Уиз кацат на Т2B.

Т10 важат и за Ренфе-то и за н.46 и се продават само, където спира влака.

Не може да повтаряме едно и също 1000 пъти през страница. #Crazy

Линията на Ренфе-то е R2 норд:

http://en.redtransporte.com/barcelona/cercanias-renfe/linea-r2-norte.html

Незнам, на карта и объркващо може да изглежда, но на практика всичко е лесно и отлично обозначено навсякъде.

Аз нямам навик да правя маршрути, нито пък да ги гледам на стрийт вю, намирам всичко на място и без проблеми.

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 15:46 от regina di cuori

# 335
  • SF
Аз никакъв PDF не отварям. А ми се иска, щото bizzardy ме нави да го ползвам него за придвижване от летището до центъра на Барса.

А до Валенсия с какъв транспорт да пътувам?
Друг град, който искам да посетя е Фигерес.

# 336
  • Milano
Esmee, бях забравила да сложа линка на н.24.

Като кликнеш на която и да е спирка, отдолу излиза Planos маршрут в ПДФ.

В случая говорим за автобуса за Парк Гюел.

Не разбрах какво искаш да ползваш от летището влак или н.46?

# 337
  • SF
bizzardy ме посъветва с влак.
Щях да гледам маршрута на Ренфе. Останах с впечатление, че за него говорите.

И вече питам и за транспорт (може влак, може автобуси) до Валенсия и Фигерес или Жирона.

# 338
[quote author

лидо , ти казваш че единственото място на летището от което може да се купи Т 10 е входа на гарата. Така би е наистина? Като се излезе от залата за пристигащи ,където спира автобус 46 няма ли място където се продават тия билети?

[/quote] regina di cuori  го е потвърдила и тя самата , Т10 само на автоматите на гарата , в по заден пост обясних и посоките отнасящи се разбира се за терминал 2В където каца wizzair и bgair, за автобус 46 се връщате обратно и отвън пред терминала са спирките му. Бърз и удобен е автобуса , аз винаги него ползвам поради това че ползвам спирка преди пл. Испания, а който трябва да прави връзка и прехвърляне на метро е препоръчително  ренфито .

# 339
Здравейте, ако искам да съм с Барселона кард как ще си купя онлайн билети примерно за Саграда и ще използвам намалението?и кой от всичките транспорти от летищетоспира на площад Каталуня  newsm78 извинявам се ако е коментирано, но вече се оплетох съвсем

Последна редакция: ср, 23 апр 2014, 22:48 от Djesi_to

# 340
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, ако искам да съм с Барселона кард как ще си купя онлайн билети примерно за Саграда и ще използвам намалението?и кой от всичките транспорти от летищетоспира на площад Каталуня  newsm78 извинявам се ако е коментирано, но вече се оплетох съвсем

знам със сигурност, че спират Aerobus  Peace не можеш да купиш онлайн билети за Саграда и да ползваш намалението на Барселона кард  Peace

# 341
regina di cuori, благодаря ти много за всичко!
Извинете ме ако питам за неща които сте писали, уж всичко чета редовно и гледам да не изтърва нещо.
Но на мапса наистина не фигурират тези спирки на авт.24 , сега прегледах пак линка който пак си посочила , там се виждат спирките, едновременно ги търся по картата на града,но този номер автобус го няма наистина. Затова казах че тая Барселона нещо ме обърква,на картата не всичко е реално представено. А досега съм се ориентирала по мапса за спирки на автобуси които ме интересуват. Не мога там където отида да знам какво да хвана и за къде, трябва предварително да видя всичко по карта, да имам някаква представа.
Значи трябва да разчитам на този сайт http://www.tmb.cat   а не на гугъл мапса.

# 342
regina di cuori, благодаря ти много за всичко!
Извинете ме ако питам за неща които сте писали, уж всичко чета редовно и гледам да не изтърва нещо.
Но на мапса наистина не фигурират тези спирки на авт.24 , сега прегледах пак линка който пак си посочила , там се виждат спирките, едновременно ги търся по картата на града,но този номер автобус го няма наистина. Затова казах че тая Барселона нещо ме обърква,на картата не всичко е реално представено. А досега съм се ориентирала по мапса за спирки на автобуси които ме интересуват. Не мога там където отида да знам какво да хвана и за къде, трябва предварително да видя всичко по карта, да имам някаква представа.
Значи трябва да разчитам на този сайт http://www.tmb.cat   а не на гугъл мапса.

може да не съм прочела достатъчно за проблема ти относно авт.24, но ето тук можеш да го видиш къде върви и къде са спирките му....дано съм полезна!

http://www.tmb.cat/en/linia-de-bus/-/bus/24

Ооо, съжалявам...regina di cuori вече го е дала

# 343
Да, в този сайт се виждат спирките. Това казах , че на гугъл мапса ги няма и  явно трябва само този сайт да ползвам.

# 344
Да, в този сайт се виждат спирките. Това казах , че на гугъл мапса ги няма и  явно трябва само този сайт да ползвам.

ще гледаш съвместно няколко неща, няма как...но аз те разбирам, защото по същия начин искам да са ми ясни нещата преди да съм тръгнала...а за Барселона ти гарантирам, че ще се справиш без никакви трудности - прекрасно място и лесно за ориентация е!
Пожелавам найс трип! Simple Smile  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт