помощ!!!

• 1 148
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте момичета в 34 седмица съм и лекарката ми предписа за упорита Кандида.. Днес лекарката ми предписа Гиназол и МИКОМАКС , за да се преборя с тях най-накрая... Та мисълта ми е , моля ви ,ако някой има опит с тези медикаменти да даде съвет. Особено за микомакса не прочетох нищо хубаво. Не знам какво да правя ,а срещата с малкия човек наближава. Cry Cry Cry Cry

# 1
Според мен, се посъветвай с гинеколог-а, който ти следи бременността и(ли) ще те изражда. На мен ми бяха изписали Флуомизин, който е разрешен при брименност.

# 2
Gre, не се притеснявай и недей да четеш излишно, мисли позитивно, още малко ти остана! Това което аз знам за Микомакс-а е че го предписват при бременност когато има инфекция, т.е не би трябвало да ти навреди  Hug

# 3
  • Sofia
Имам лош спомен от гиназол. Предписаха ми го малко преди термина. Сложих го и легнах да спя. След половин час усетих мокро, станах и от мен се изсипа супер много "вода". Багажа и към болницата. Там казаха, че било от лекарството, не са водите. Пробваха ги с един разтвор дали се оцветява в зелено.  Така все си имах леко течение, безцветно, слагах си превръзки, на следващия ден почнаха контракции, и чак на пи-следващия ден съанаха на 10 мин и отидох рано сутринта. Тогава ми казаха, че и впдите ми текат, не се знае от кога. И аз и бебето бяхме на антибиотик. Може да е лошо съвпадение, но заради това лекарство не разбрах кога всъщност са почнали да ми текат водите. Просто при мен се пука мехура от горе и тече бавно и по-малко и втория път беше така...

# 4
Аз слагах Гиназол като бременна. Много добър и ефектен  Peace Пише, че не е за бременни, но това не е така. Лично гинеколозите го изписват на бременни. Аз го слагах 2 пъти през различни месеци от бременността. На мен ми го изписа следящата ме гинеколожка от "Тина Киркова".
Страхотен и бърз ефект. Другото не съм го ползвала  Thinking

# 5
Да и на мен следящата ми бременността гинеколожка ми го предписа, но само гадости чета за Микомакса.. Особено ме притеснява,че е антибиотик и се приема перорално. Малко остана и ме е шубе ,и се чудя какво да правя..

# 6
Ако сложиш Гиназол, то тогава защо ти е Микомакса? Или едното , или другото. По-добре Гиназола според мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт