Спиди си мислят, че са куриери!

• 221 608
  • 1 644
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Да пораздвижа темата. Пускам поръчка с доставка до автомат, пренасочват ми я до офис по тяхна преценка. Поне могат да питат, близо ли ми е, устройва ли ме. И върха на наглостта. 2 лв за пренасочване към удобен за мен офис. А чакането на опашка пред офисите и удоволствието да гледаш как служителите се разхождат върху пратките е безценно.

# 1 471
И аз имах такъв случай, с безплатна доставка. И пратката ми беше пренасочена в близкия офис, който избягвам, заради двете служителки, които са адски груби. И на всичкото отгоре платих куриерска услуга 1.75 лв.

# 1 472
  • София
Това с какво обяснение, препълен автомат ли? Наскоро сложиха такъв близо до нас, поръчах до него и пратката пристигна там, но условието беше да я взема до два дни, иначе отива в офис.

# 1 473
И аз имах такъв случай, с безплатна доставка. И пратката ми беше пренасочена в близкия офис, който избягвам, заради двете служителки, които са адски груби. И на всичкото отгоре платих куриерска услуга 1.75 лв.

Подавайте оплаквания и такива вън.

Този който губи като не ходи до близкия и удобен офис сте вие. Те си взимат заплатите и е по - добре да гонят хората, имат по - малко клиенти и по-малко работа. Губи собственика, губят и клиентите които се чудят от къде другаде да си взимат пратките.

А офисите им не са през 2 метра та клиента да има голям избор. От офис до офис си е  разстояние

Едни такива служители създават страшно неудобство на много хора

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 22:45 от dsfds

# 1 474
  • София
При мен обяснението беше точно препълнен автомат. И не беше безплатна поръчката. Но не виждам защо трябва да плащам 2 лв отгоре, защото не са ме питали, къде да я доставят и са я пратили надалеч по тяхно усмотрение.

# 1 475
Би трябвало да е до най-близкия офис до автомата, когато автомата е препълнен.

# 1 476
Офисът беше близко до автомата. А автомата беше близко да работата ми. А другият им офис не е далеч от вкъщи. Като бях в офиса за пратката не обърнах внимание, че платих по-висока сума. А след като установих куриерската услуга, не ми се занимаваше да ходя да им държа сметка. Просто ги избягвам. За да не ме разбирате грешно, момичетата там не са откровено груби, но са намусени и нелюбезни и говорят едно такаво троснато. Просто не искам да си общувам с тях.

# 1 477
  • Димитровград
Наблюдавам как процедират с тези боксове и в повечето случаи куриерите си решават сами къде да оставят пратка и се оправдават, че боксът е пълен. Ама дали е така? Голямо тото е там.

# 1 478
Хора, пуснете си рекламации. Като няма рекламации, хората на по-високо ниво от къде да знаят, че има немърливи служители? Конкретно от Спиди съм получавала писмено извинение и уволнение на служител.
Това за препълнения бокс също ми се случи на два пъти. Пуснах рекламация и трети път не ми се е случвало.

За прехвърлянето на пратка от автомат до офис, поради запълване, не се дължи нищо. Ако си пренасочваш сам - също не се дължи нищо (в упоменат срок). Ако си извън срока, тогава си плащаш.

# 1 479
Предпочитам Спиди пред Еконт, но за първи път и на мен ми се случи да имам проблем със Спиди. Не съм получила никакво известие за една пратка, първо са ме търсили на адрес, после пренасочили пратката към най-близкия офис, но отново ни вест, ни кост, че изобщо пратката е пристигнала. Не знам на какво може да се дължи това, може би сбъркан телефонен номер от тяхна страна. Имах и 4 други пратки този месец чрез тях, но всичките стигнаха до мен.

Вече през декември ще избягвам да правя толкова поръчки.

# 1 480
  • Ланкър, планините Овнерог
Сбъркания телефонен номер по-скоро е от страна на изпращача, ако е това причината.

# 1 481
  • Пловдив
Сбъркания телефонен номер по-скоро е от страна на изпращача, ако е това причината.
Точно така е.

# 1 482
  • София
Да, случвало ми се е. При проверка се установи, че изпращачът е допуснал грешка в номера.

# 1 483
Извъртяха ме и мен Спиди, за 5 лв, и сега ще си пусна жалбичката!

# 1 484
Спиди явно са решили да преизпълнят петилетката за една седмица. Поръчка направена вчера и с очаквана дата на доставка на 06.01.2026г., ще ми я донесат вкъщи утре Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт