Спиди си мислят, че са куриери!

• 209 307
  • 1 473
  •   2
Отговори
# 1 470
  • София
Да пораздвижа темата. Пускам поръчка с доставка до автомат, пренасочват ми я до офис по тяхна преценка. Поне могат да питат, близо ли ми е, устройва ли ме. И върха на наглостта. 2 лв за пренасочване към удобен за мен офис. А чакането на опашка пред офисите и удоволствието да гледаш как служителите се разхождат върху пратките е безценно.

# 1 471
И аз имах такъв случай, с безплатна доставка. И пратката ми беше пренасочена в близкия офис, който избягвам, заради двете служителки, които са адски груби. И на всичкото отгоре платих куриерска услуга 1.75 лв.

# 1 472
  • София
Това с какво обяснение, препълен автомат ли? Наскоро сложиха такъв близо до нас, поръчах до него и пратката пристигна там, но условието беше да я взема до два дни, иначе отива в офис.

# 1 473
И аз имах такъв случай, с безплатна доставка. И пратката ми беше пренасочена в близкия офис, който избягвам, заради двете служителки, които са адски груби. И на всичкото отгоре платих куриерска услуга 1.75 лв.

Подавайте оплаквания и такива вън.

Този който губи като не ходи до близкия и удобен офис сте вие. Те си взимат заплатите и е по - добре да гонят хората, имат по - малко клиенти и по-малко работа. Губи собственика, губят и клиентите които се чудят от къде другаде да си взимат пратките.

А офисите им не са през 2 метра, та клиента да има голям избор. От офис до офис си е едно таксѝ разстояние

Едни такива служители създават страшно неудобство на много хора

Общи условия

Активация на акаунт