Спиди си мислят, че са куриери!

• 219 141
  • 1 631
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Куриерите са по райони.Едва ли могат да задължат куриер от друг район да си остави адресите и да дойде да ви достави пратката,или каквото там е написано.
Аз не искам куриер от друг район да идва, искам да е след 13.00ч. Едва ли някой си взима цял ден отпуска да чака видение от Спиди  Mr. Green

# 436
  • София
Куриерите са по райони.Едва ли могат да задължат куриер от друг район да си остави адресите и да дойде да ви достави пратката,или каквото там е написано.
Аз не искам куриер от друг район да идва, искам да е след 13.00ч. Едва ли някой си взима цял ден отпуска да чака видение от Спиди  Mr. Green

Не може ли от офис да си вземеш пратката, само в тези случаи не съм имала проблеми с тях.  ooooh!

# 437
е,да,заяви си я от офис-аз така процедирам но с еконт,защото имат офис до нас и ми по-лесно преди или след работа да мина.Но ако вече си я задала до адрес,не знам дали можеш в движение да я пренасочиш.

# 438
  • София
е,да,заяви си я от офис-аз така процедирам но с еконт,защото имат офис до нас и ми по-лесно преди или след работа да мина.Но ако вече си я задала до адрес,не знам дали можеш в движение да я пренасочиш.

Може, аз съм го правила, ама то всъщност при Спиди никога не се знае.  Joy

# 439
Моят от Спиди ми звъни предварително и ако ме няма или не мога, се уговаряме за друг час или ден, а понякога аз му звъня като имам смс за пратка и я отлагам за удобно за мен време, наистина е много коректен човекът, даже се чудя къде да го похваля, сигурно имат 1% такива куриери, на повечето хич не им дреме.

Колкото до компенсациите, от Рапидо имах 2 кода за безплатна доставка, ако аз изпращам нещо (не може да ги ползвам като получател), когато реших да ползвам единия, куриерът ми се опули, че не бил чувал за такова нещо, ама щял да пита. Та им писах мейли да се уверя, че пратката ми все пак пътува, разгеле, стигна успешно. Другия код не съм го и ползвала, то смее ли човек.

Последно се уговарях с един търговец да ми доставят с фирма различна от Рапидо, понеже с тях работели, ами нави се бързо да ви кажа Simple Smile.

# 440
  • София

Не може ли от офис да си вземеш пратката, само в тези случаи не съм имала проблеми с тях.  ooooh!
Да препратих го от офис със заплахи да не ми таксуват  Mr. Green , че и това нещо са ми правили. Иначе по телефона ме "офертираха", че ако искам за утре момчето да дойде в удобен за мен час или часови диапазон екстрата струва допълнително 2,50лв!! Чудят се от къде да де одрусат.

# 441
  • София
Днес получих съобщение от Еконт в 7.50. да чакам доставка. Дойдоха в 16.50. Добре, че си бях вкъщи.

# 442
Подкрепям ви, дами!

И аз съм изключително недоволна от услугите на Speedy. Поръчах си от чужбина едни сладки пуловерчета - за мен, и за щерката ми. Пристигнаха успешно от чужбина в страната, само че в столицата, а тъй като аз не съм от този град, реших да избера Speedy да ми доставят пратката, но това така и не се случи. Получих SMS, че пратката ще пристигне, но така и не дойде куриер през целия ден. После звънях ли, звънях, но уви, отговор не получих, нито повторен SMS. Както и да е, със или без тези пуловери, живи и здрави сме, но въпроса е, че не са коректни. Ами ако пратката са животоспасяващи медикаменти, които трябва да се доставят спешно на болен човек пак ли така ще се бавят? Поне да имаше към кого да се обърнеш, ама дори и това няма!

# 443
  • София
Скрит текст:
Подкрепям ви, дами!

И аз съм изключително недоволна от услугите на Speedy. Поръчах си от чужбина едни сладки пуловерчета - за мен, и за щерката ми. Пристигнаха успешно от чужбина в страната, само че в столицата, а тъй като аз не съм от този град, реших да избера Speedy да ми доставят пратката, но това така и не се случи. Получих SMS, че пратката ще пристигне, но така и не дойде куриер през целия ден. После звънях ли, звънях, но уви, отговор не получих, нито повторен SMS. Както и да е, със или без тези пуловери, живи и здрави сме, но въпроса е, че не са коректни. Ами ако пратката са животоспасяващи медикаменти, които трябва да се доставят спешно на болен човек пак ли така ще се бавят? Поне да имаше към кого да се обърнеш, ама дори и това няма!

Това тези дни ли е било, възможно е да ти я доставят със закъснение.

Последният път дори не получих смс, че очаквам пратка. Онзи ден спечелих награда от една игра и само се моля да не пращат със спиди.  Praynig Пък ме е страх и да питам.  Laughing

# 444
поръчах от он-лайн магазин и поисках доставката да е в работен ден до 16 часа. получавам смс от спиди, че ще имам доставка в събота до 17 часа  ooooh! (после видях, че на товарителницата изискванията за доставка са отбелязани, ама кой да ги чете). обадих се да отложат доставката за първи работен ден и ми поискаха 4 лева  Rolling Eyes. на някой случвало ли му се е да му искат допълнителна такса за отложена пратка в софия?

# 445
на някой случвало ли му се е да му искат допълнителна такса за отложена пратка в софия?

На мен не ми се е случвало, а съм отлагала и с по 5-6 дни пратка. Единствено са ме предупреждавали, че ако искам да пренасоча пратка от доставка до мой адрес към техния офис и не я взема в същия ден от офиса, от следващия ще ми начисляват магазинаж (не помня колко беше). Обаче да ми искат пари за отлагане не се е случвало, ползвам ги активно повече от 3г. Това или е нещо ново, или поредният смешник си прави тарикатски номера.  ooooh!

# 446
благодаря ти за включването, Бона. явно е нещо ново, защото и аз съм отлагала преди, но не са ми искали такса. адрес не съм променяла. ядосах се, защото вината реално е тяхна, а искат аз да платя за тяхното недоглеждане.

# 447
  • Бургас
Ooоо колко истории имам и за Спиди и за Еконт. Идиоти са от класа, а що се касае до международни спредиторски услуги, едва ли имам една изпълнена в срок и без проблеми. Може би Еконт имат мааалко повече точки пред Спиди в международните доставки. Редовно правят идиотски гафове, най-вече защото служителите им не са научени да СЛУШАТ и ЧУВАТ клиента. Че дори и да четат с разбиране не могат.

Тъй като ги ползвам и за лични и за служебни нужди, най-честият гаф е да натряскат лична пратка на служебен договор. Ходи се разправяй след това , ако нямаш друга работа  Mr. Green За това, че бъркат хора и данни, тъй като сме трима колеги в офиса.....редовно е моят номер с името на колежката. Да казвам ли, че сме и три фирми и те като са си харесали едната и юрушш всичко дето е за тоя адрес по дифолт на тази фирма  , без никой да им е казал.  hahaha Joy

Да не говорим , че точно едни лекарства от чужбина бяха зансели на грешен адрес, защо ми е непонятно, името на квартала съвпадаше с една улица, как са го превели от Гръцки, не знам, но сме убедени, че на гръцката товарителница пише квартал, не улица, а защо за го занесли на улицата, само те си знаят  hahaha hahaha И пак по дифолт, без никой да им е казал, бяха сложили за контакт един мнооого стар номер , който вече е прекратен и не функционира и много настояваха да се обадим от него, за да пренасочат пратката. Изпращача не е подал никакъв номер, защо си бяха харесали този несъществуващият , идея нямам. Следащата идея им беше да се свърже с тях изпращача, викам им , проблем нямате, гръжки разбирате ли  hahaha hahaha после решиха получателя, пак им казвам, проблем няма гръцки- разбирате ли  Joy Joy и след много разправии го донесоха, до адреса който беше посоче на товарителницата, а не до този, който си бяха харесали те  ooooh! ooooh! идиоти бе, идиоти от класа.

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 10:40 от EXACTLYou

# 448
Безкрайно съм възмутена от Спиди. Sick И няма къде да се оплачеш...

Идва куриер с пратка с наложен платеж и т.к. нямах точна сума, а той нямаше да ми върне, и просто се фръцна и си тръгна без да ми даде пратката.  #Crazy ooooh!

Подобни неща с Еконт не стават. Отдавна избягвам Спиди, по-отвратителен куриер просто няма. Но неизвестно защо някои сайтове правят доставка само с тях.
Ще престана да пазарувам онлайн и от Практикер. Тъпанарите просто не отбелязват апартамента и куриерът отказва да се качи до врата.  Sick

# 449
  • София
Безкрайно съм възмутена от Спиди. Sick И няма къде да се оплачеш...

Идва куриер с пратка с наложен платеж и т.к. нямах точна сума, а той нямаше да ми върне, и просто се фръцна и си тръгна без да ми даде пратката.  #Crazy ooooh!

Тази фирма да я закриват направо...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт