Спиди си мислят, че са куриери!

• 219 186
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Дори и да е в куриера вината, ти като търговец, който иска клиентите да са доволни и пак да се върнат при него, действително ли си изми ръцете и остави клиентът да се набуха с 2 доставки, защото той плаща, атеб не те касае, не излизат от твоя джоб парите? Възстановяваш му парите за доставка, ако трябва и малък подарък му пращаш за извинение и междувременно се занимаваш с куриера, за да ти възстанови разходите. ти, ако си коректен търговец, на сайта си имаш условия и цена на доставка, да речем сума Х, и при никакви обстоятелства не трябва за клиента тази сума да е по-голяма от сумата, която е написана в сайта.

Това изобщо не е така, аз не те уча как да вършиш твоята работа, не ме учи и ти как да върша моята, след като очевидно я върша добре. Клиентката сама се съгласи да си поеме разхода, след като видя , че куриера е виновен и си се е оправяла сама и доброволно с него

не я вършиш,добре. Точно това ти казват всички - не я вършиш добре. Намерила си някакво нещастно момиче, неориентирано, без самочувствие и си го "изцедила". Това добре, но защо ни се хвалиш с некоректната си постъпка? Надяваш се да докараш останалите потенциални клиенти до нейното ниво? Ами не, няма да стане,

Ти имаш някакъв проблем...потърси помощ....

Обясних, че моята фирма не поема доставките. Моите клиенти поемат цената за доставките си.

Поясних също, че нямам договорни отношения с Еконт.  Носим ги на куриерите и те ги пращат на клиентите.

В конкретния случай, който цитираш, момичето след като разбра , че куриерите са некоректни сама реши да си поеме доставките.

А ти с това отношение никога не би имала  нормални отношения нито с куриери, нито с търговци, нито със самата себе си.

Няма как да плати две доставки, ако ги плаща на куриера директно. Просто няма как да й начислят две доставки.Това са пълни глупости.
Аз нямам проблеми - нито с куриерите, нито с търговците. И не съм се регистрирала, за да се жалвам как клиентите са ми виновни и не съм им роб. Някак като гледам май по-скоро имаш нужда от друг тип платформа - не такава за майки (или поне родители), какъвто явно не си - изглежда не се и опитваш, не пишеш нито в "искам бебе", нито в "проблемно забременяване, а имаш нужда от форум за някой за търговци, защото практически всичките ти постове са посветени на жалване какви са лоши клиентите и как ти влизат в магазина само да разглеждат и имат наглостта да очакват любезност от продавачката (сиреч от теб).

# 391
Под въпрос е дали ще получиш смс и/или обаждане от Рапидо за деня и приблизителното време на доставка - аз лично не получих никакво известие, със закъснение беше доставката - писала съм в темата за емаг, да не се повтарям...

Иначе доставиха до входната врата на апартамента, без специално да ги моля, но то иначе, след като не се обаждат по телефон, а директно звънят на звънеца долу (домофонът нине работи), нямаше как да не се качат до горе, защото аз пък няма как да разбера, че има куриер и иска (евентуално) да сляза доку.

# 392
Няма как да плати две доставки, ако ги плаща на куриера директно. Просто няма как да й начислят две доставки.Това са пълни глупости.
Аз нямам проблеми - нито с куриерите, нито с търговците. И не съм се регистрирала, за да се жалвам как клиентите са ми виновни и не съм им роб. Някак като гледам май по-скоро имаш нужда от друг тип платформа - не такава за майки (или поне родители), какъвто явно не си - изглежда не се и опитваш, не пишеш нито в "искам бебе", нито в "проблемно забременяване, а имаш нужда от форум за някой за търговци, защото практически всичките ти постове са посветени на жалване какви са лоши клиентите и как ти влизат в магазина само да разглеждат и имат наглостта да очакват любезност от продавачката (сиреч от теб).

Това последно исказване, дали съм родител и дали се опитвам да съм е най-бруталното нещо, което съм чувала. Да, опитвам се да стана и останалите теми , които цитираш само чета, за да се информирам, не пиша по лични причини.

Обаче изказването ти доказва, че нивото ти като жена е под Марианската падина. Ако обичаш не разводнявай темата. Ако имаш да ми кажеш нещо, направи го на лично съобщение.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 22:57 от Не се сърди, човече

# 393
  • София
Имам мейл от търговец, че ми е пусната пратка към Рапидо, има товарителна, но единственото, което пише е дата 01.01.1970 г.  ooooh! Нещо смс да чакам ли, как процедират те? Ако ги помоля ще се качат ли до горе, с бебе съм и няма да мога да сляза.
И на мен така ми излизаше първоначално, когато получих имейла с товарителницата от продавача. Малко по-късно си бяха въвели коректно статусите ( взета от клиент, в куриер за доставка и т.н). Явно така изглежда, когато не са въвели още нищо само са създали товарителницата.
Иначе проблем с качване до етажа не съм имала и аз съм с бебе, но не се е налагало да им го казвам, за да се качат:)

# 394
При мен Рапидо се качват до апартамента, а нямаме асансьор. Мисля, че няма да имаш проблем  Peace

# 395
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug

# 396
аз днес чакам доставки от еконт и спиди. да видим кой е по-добрият  Mr. Green  Laughing

# 397
  • София
Чакам да ми доставят един уред, поръчан от Технополис на 19.12. Cry
При проследяване на пратката пише, че е в офис на Спиди от 20.12.
Вчера бях в техен офис, за да си взема друга пратка, която трябваше да ми донесат вкъщи, но поради "системна грешка" (така пишеше в смс-а), ходих сама да си я прибера. Tired Попитах за поръчката ми от Технополис и ми казаха, че била в централния им офис, но кога ще си я получа и дали ще ми я доставят у дома, никой не знае. #Cussing out
За днес работното им време приключи, следващият им работен ден е 27.12. Започвам да губя всякаква надежда, че ще пристигне тази година.
Безкрайно съм разочарована от Спиди и никога не бих използвала техните услуги!

# 398
Някой да знае нещо повече за АПС (автоматичните пощенски станции) на Спиди? Само за получаване на пратки ли стават?

# 399
  • София
Някой да знае нещо повече за АПС (автоматичните пощенски станции) на Спиди? Само за получаване на пратки ли стават?
И за изпращане

# 400
Как ставаизпращането? в сайта им видях само за получаване и то трябвало да има някакъв код...

# 401
  • София
За рапидо да кажа,че не ми пратиха смс,обадиха ми се да кажат,че идват след 15 минути.

# 402
  • София
Някой дали чете рекламациите до Спиди ? И въобще има ли смисъл или е мижи да те лажем? Днес за пореден път Спиди доказаха, колко малоумни могат да бъдат и написах едно писмо и го пуснах. Та силно се надявам, ако имат там някакво обучение бля-бля простотии и оперативки за подобряване на качеството да се вземат в ръце най-накрая  ooooh! Написах им много гневно писмо...

# 403
  • София
Някой дали чете рекламациите до Спиди ? И въобще има ли смисъл или е мижи да те лажем? Днес за пореден път Спиди доказаха, колко малоумни могат да бъдат и написах едно писмо и го пуснах. Та силно се надявам, ако имат там някакво обучение бля-бля простотии и оперативки за подобряване на качеството да се вземат в ръце най-накрая  ooooh! Написах им много гневно писмо...

Четат ги, моята я пуснах на 05.12 и вчера получих писмо, с което се извиняват и казват, ако искам да звънна на някакъв номер да ми отбележат една безплатна доставка. Въобще не искам да комуникирам с тях, не им искам доставката.

# 404
Да се оплача и аз от Спиди. За мои пратки не ги ползвам, но повечето онлайн търговци работят с тях. Поръчвам пратка като доставката я искам до офис на куриера, плащам за експресна поръчка защото изчислих, че ако е обикновена би трябвало да пристигне в събота, т.е. най-вероятно ще я получа в понеделник.
Получавам СМС за доставена пратка в офис, след това ми се обаждат и да отида да си взема пратката. Отивам и се оказва, че липсва 1 от пакетите, а не могат да ми дадат останалите 3, трябва да чакам 4-я, обещават, че пратката пътува със следващата кола и аз до края на работния ден ще си получа пратката.
Естествено, че нищо не става. На другия ден - мълчание. Звъня на националния им номер и питам за пратката. Отговор - чакайте. Пратката я получих след 5 дена!
А още по-гадното беше, че разговорите с националния им номер ми бяха навъртяли 3 лева сметка. Аз имам безплатни минути към всички оператори, но техният номер явно винаги таксува обажданията.

Общи условия

Активация на акаунт