Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 29 991
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Честити празник майчици   bouquet   bouquet   bouquet
Бъдете много силни и позитивни все пак днес силния пол има празник  smile3521
Пожелавам ви да ви се случи нещо много приятно днес Simple Smile
Аз смятам да организирам моите дружки да пием по един сок (в коктейлна чаша)

# 226
  • Пловдив
Честит празник ,момичета!

# 227
  • Бургас
Приемете моите сърдечни пожелания послучай 8 Март!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 228
  • Пловдив
Честит празник на всички
Бъдете живи и здрави,лека и безпроблемна бременност от тук нататък и най-здравите и красиви бебчета през юли   bouquet
За покупките
Майка ми каза че ще купи всичко тъй като ми е за първи път и не съм на ясно,но това не значи че няма да си купя някои неща които си харесам.Дори и да са в повече нещата ще ги подаря на някой след време,така че наслаждавайте се и правете това което ви идва отвътре не обръщайте внимание на суеверия.
Лек ден на всички   bouquet

# 229
Честит празник мили майки, съпруги и най-вече прекрасни жени. Бъдете все така основа на живота. Бъдете неговото начало, смисълът му и подкрепата му. Бъдете онази светлина, към която се стремим и която разпръсква сивината на ежедневието. Погалете дарения от вас живот, закриляйте го и му показвайте вярната посока. Погледнете с красива усмивка любимия и дайте смисъл на живота му. Това само вие го можете.  bouquet newsm51

# 230
Честит празник, момичета!

Бъдете здрави и омайни за всички!

bouquet

ПОКУПКИТЕ: Според мен е хубаво да изчакаме с тях, не толкова от суеверие, колкото от практичната страна на въпроса. До месец ще излезе и новата лятна стока, новите модели ще ни харесат повече и може да съжаляваме за вече направените покупки. Пък може да се окаже, че някой вече ни е подготвил за подарък желаната количка или кошче, или пък наша приятелка повече не се нуждае от тях, защото детето й е отраснало вече, и може да ни ги предложи. Най-лесно е да харесаш и купиш.

Радвам се, че в магазинчето на майка открих страхотни неща за бременни и мога да си ги нося и небременна, защото са много фериични и модерни. Мислех, че ще изглеждам дебела, но уви не.

КИЛОГРАМИТЕ: Ако се мерим на различни кантари, нормално е да сме с различно тегло. Не вярвам и аз да съм качила за ден 900 грама, при условие, че ям най-вече плодове и зеленчуци и ми се оправи метаболизма.

РАЗХОДКИТЕ: Те са много важни срещу затлъстяването. И сега бързам да видя морето... newsm44

# 231
Честит 8-ми Март, мили дами !   Kissing Heart

Бъдете обичани и щастливи и, на всички ни - лека беременност в оставащите месеци и безпроблемно раждане и здрави бебенца !!!

bouquet   newsm51    bouquet

# 232
Честит Празник мамчета  preggo Бъдете здрави, щастливи и много обичани!
Покупките аз за сега само две шапчици съм купила, бях си харесала едно комплектче http://www.hm.com/bg/product/15001?article=15001-C и вчера отидох до мола да си го купя, е оказа се, че го няма тук в Стара Загора. Продавача ми каза, че не всичко, което го има в сайта го има при тях, много съм разочарована, както и че  дрехи за бременни не зареждат  smile3511  Всички подаръчета, които съм получила от двете лекции, които посетих на 9 месеца, списания и шапчиците, както и тестовете за овулация, теста за бременност и всички снимки от ехограф ги съхранявам в една кутия, и двамата с ММ знаем, че това е кутията на нашата Деа  4470 Името си го харесваме и двамата още от студентските си години, чак майка ми преди три години  си беше купила една парцалена кукла и си я беше кръстила така  smile3503

# 233
Здравейте!:)Да се включа и аз  Flutter
Термина ми е на 30.07

# 234
 newsm51 newsm51 newsm51  Kiss  Kiss
Честит Празник Мамчета,бъдете живи и здрави,много щастливи и обичани :* Весел празник и от мен !

# 235
Честит празник,майчици  smile3525
Здрави и много обичани да сте  Two Hearts
За покупките - всеки да прави,това което му идва отвътре  Peace .Аз ще купувам края на май( тогава излизам в болничния 45 дни преди раждане).Легло имам- него ще сглобим по-рано,ще купим матрак като се роди чак.В нов апартамент съм и няма да правя ремонти и освежаване.Ще дам на майка ми да ми изпере дрехите от първото дете - тези,които стават и така....практичен човек съм и много,много не ме водят емоциите.Знам,че първо се взима шапчица- мога да си взема и по-рано,но само нея...

# 236
Честит празник и пожеланието на 8 март може да бъде само едно. Никога не забравяйте колко много сте специални. Не забравяйте, че вие сте онези, които даряват живот и вие сте онези, които дават смисъл на живота. Не забравяйте, че красотата ви е онова, което ни кара да треперим, а ръката ви е тази, която ни държи. Не забравяйте, че няма нищо по-красиво от наистина силната и горда жена.

Аз стегнах един гала обяд ,пратих дъщерята у баба и дядо  Mr. Green и сега чакам ММ  Heart Eyes.

# 237
  • Варна
Честит празни дами   bouquet Усмивката да не слиза от лицата ви.
За купуването - аз лично ще пазаря последният месец. От дъщеря ми почти нищо не пазя и всичко от начало ще започваме. Влюбих се в количка вече - Adbor. И кошара харесах. Това са нещата които ще поръчвам по интернет.

# 238
Честит 8-ми Март и от мен, бъдете обичани жени и мами!

# 239
  • Burgas
  bouquet Честит празник!
Бъдете здрави и много обичани!

Общи условия

Активация на акаунт