Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Мненията за третия фетален морфологичен преглед са разнообразни. Някои майки смятат, че е ненужен, особено ако всичко изглежда добре на предишните прегледи. Други смятат, че е препоръчително да се направи, за да се потвърди здравето на бебето. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вас и вашето бебе.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Защо бебето ми постоянно се движи и остава ниско в ляво?
-
Какво трябва да гледа лекарят по време на фетален морфологичен преглед освен аномалии?
Така че понякога хората си имат доводи да не купуват предварително и поне аз мисля, че са основателни. Защото, ще се съгласиш, че е ужасно да отидеш да раждаш и всичко да е било наред до този момент, но точно тогава нещо да се обърка и да стане така, че да се прибереш без бебе (умишлено го казвам по заобиколен начин, защото не искам и да си представям каква болка е, камо ли да я изпита някой...)
Така че не бива да обвиняваме другите за избора им, понякога те си имат причини, както някои от нас пък имат причини да купят нещата съвсем рано. Всички сме различни и всеки има право на избор. 
Сега разглеждам това-онова, но още нищо не съм купила.

не бих оставила това удоволствие друг да го свърши .

, термин 25.07.

На тези от вас, на които им се месят, мога да кажа само да слушате сърцето си и да не се съобразявате с приказките на други хора. Все пак детето е ваше и вие вземате решенията относно него, редно е останалите да са наясно с това и те да се съобразяват с вас, а не вие с тях.