Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за третия фетален морфологичен преглед?
Мненията за третия фетален морфологичен преглед са разнообразни. Някои майки смятат, че е ненужен, особено ако всичко изглежда добре на предишните прегледи. Други смятат, че е препоръчително да се направи, за да се потвърди здравето на бебето. От съществено значение е да се консултирате с вашия лекар и да вземете решение, което е най-добро за вас и вашето бебе.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
-
Колко нощници трябва да донеса в болницата за раждането?
-
Защо бебето ми постоянно се движи и остава ниско в ляво?
-
Какво трябва да гледа лекарят по време на фетален морфологичен преглед освен аномалии?
аз май имам от дребния, а сега имам само 2 и нито едно не е на движенията, а той се не спря... ще ги помоля за последната фм да ми запишат как обикаля из корема 
. Знам, че няма как да си спокойна 4 седмици и да чакаш... Иди на още един преглед, за второ мнение. Не знам дали с добавки ще стане, бебо си дърпа всичко необходимо от теб, едва ли ще повлияе. 

ние точно из варна обикаляхме
( Мерси, Миме!
, шийката на матката - дълга.
ама на мен си ми харесва и си ги чета и на давам на никой да ми ги пипа
А преди малко измъкнах едно албумче за снимки което ми го подари баба ми и се чудех за какво ли ми е, обаче си наредих в него всички снимки от ехографи (общо 5) и сега много им се радвам
Най вероятно като почна да си купувам разни неща и ще ги наредя на видно да мога да си ги гледкам
Така че понякога хората си имат доводи да не купуват предварително и поне аз мисля, че са основателни. Защото, ще се съгласиш, че е ужасно да отидеш да раждаш и всичко да е било наред до този момент, но точно тогава нещо да се обърка и да стане така, че да се прибереш без бебе (умишлено го казвам по заобиколен начин, защото не искам и да си представям каква болка е, камо ли да я изпита някой...)
Сега разглеждам това-онова, но още нищо не съм купила.
Той каза, че е важно да се следи бебето да не започне много да притиска бъбреците - каза и медиц. термин за това, но не го запомних. Предполагам, че в такъв случай може и да има и болка.