Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 033
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
Ох, товa одеaлце го имaме от кaкaтa - рaзкошно е!
A зa чувaлчетaтa - мойто шило в тaковa тaкa и не можa дa се зaдържи. Кaто се роди ни подaрихa едно много хубaво и плътно чувaлче нa премaмa с ръкaви. Еми - aко не я рaзкопчaех - полудявaше. Сaмо ръкaвите реaлно ползвaхме. И до ден днешен спи отвитa... A първите 2 месецa тaкa или инaче не мърдaт много - и с чувaлче и с пеленa/одеaлце ще сa зaвити. После вече е до дете според мен - може и му хaресa, може и дa ритa кaто лудо докaто не го извaдиш от тaм.

# 286
  • София
Мимето14, в шезлонга може да слагаш бебо още от самото начало. Аз слагах от 40 ден, само зашото ми го подариха на погачата. Малкият много си го харесваше и често заспиваше в него.
bee_di, за климатика бих ти посъветвала да го пускаш на макс докато бебо не е в стаята. Би трябвало да се охлади стаята за 10тина минути и достатъчно дълго да държи прохладно.
Mar_bella, за съжаление не мога да ти помогна, не съм се сблъсквала с такова нещо, и даже не съм чувала за подуването..
VeryMe, възглавнички не се използват за новородените. Може да сложиш само една пеленка. Това е напълно достатъчно. Възглавница се слага някъде на годинка. За пяната без отмиване - не съм сигурна че в БГ ще намериш такова нещо, и не ми се вижда много добро за бебешка кожа. Тя е толкова тънка и чувствителна! За чувалчетата - хубаво е да научите бебетата, според мен, да спят в такива, защото наистина в един момент започват да се въртят много и да се отвиват. Плюс в чувалчетата много добре се чувстват загърнати, все едно са още в утробата. Според мен е много добра идея! Моят все спи отвит и гледам да е облечен през нощта с по-дебела пижамка.
raika, количката ти много ми харесва и цвета е свеж Simple Smile

# 287
ЗДравейте момичета:)Надявам се да приемате нови попълнения.Моя термин е 19.07.14 ,още не знаем пола на бебенцето защото се беше обърнало дупешком Simple Smile Утре отново съм на преглед и ще видим дали ще се покаже. Има ли още  някой който не знае като мен ?

# 288
  • Пловдив
Има ли още  някой който не знае като мен ?

Добре дошла   bouquet

Аз също не знам пола

# 289
Момичета понеже имаше мами харесали хаука малибу xl искам да ви кажа че го пуснаха самостоятелно само с летният кош в mytoys.de на 160 евра - демеке  315 лв някъде ( имат 15 евро доставка,   но при регистрация получавате код за 10 евро отстъпка, тоест остават 5 евра - така 165 евро = 322 лв.) + коша за новородено общо ще ви излезе към 470 лв - стига да не ви трябва естествено кошница за кола.

# 290
Значи не съм единствена Simple SmileИначе не ми е прилошавало,нищо различно от обичайното ми състояние.Едва сега се  забелязва  бременно коремче Simple Smile (понеже съм си дебеличка  попринцип Simple Smile )  чувствам се добре  но вече съм качила 10-12 кг без да ям за двама ,което знам че е много .

# 291
Майчета имам много киселини дори и само вода да пия. Ако някой знае какво помага Благодаря предварително   newsm51   bouquet

# 292
  • Пловдив
Майчета имам много киселини дори и само вода да пия. Ако някой знае какво помага Благодаря предварително   newsm51   bouquet

На мен ми помагаше студено прясно мляко и газирана вода.Избягвай храните,които ти увеличават киселините.Има и таблетки Талцид против киселини,които са ОК за бременни

Значи не съм единствена Simple Smile .

А,не си,не си.Има и други момичета,които не знаят пола още.Аз скоро трябва да разбера.

# 293
  • Телиш/Плевен
Mrs Raven, спокойно, има време. Сигурна съм, че скоро ще откриеш ТВОЯТА количка. 1stroller

VeryMe, веднага ги изгони тези лоши мисли и дай път на положителните. Все пак за твое успокоение може би е добре да посетиш лекаря си и той да те посъветва нещо за контракциите. Почивай си и вярвай, че всичко ще е наред до края. Hug

mini_mouse, добре дошла и успех утре на прегледа. Дано разбереш какъв пол е бебокът. Flowers Four Leaf Clover

# 294
  • Ispania
Здравейте Hug.

За спалните 4увал4ета какво да ви кажа Thinking. Голямото ми дете се роди май месец. От ноември натам по4нах да ги използвам и не сьм имала никакьв проблем. Много добре си спеше в тях- а ве4е беше "голям".
Малкото шило се роди ноември. Слагах го сьщо в 4увал4е, то такова мьни4ко какво да протестира. Заспиваше си веднага. Сега оба4е като навьрши годинка ooooh!, е няма на4ин да го сложа в подобно нещо. Купихме и голямо 4увал4е като голямо дете, няма на4ин. Докато не се измькне и не се отвие на воля, няма да се спре. Може цяло нощ да пробва, но докато не постигне целта си няма да се спре Joy.

За пяната без отмиване, при нас е нещо доста разпространено. В смисьл кьпеш детето вьв вани4ката, и сьс сьщата вода до плакнеш Thinking. Не ми харесва на мен оба4е  Laughing.

# 295
: ♥Elfita♥  Благодря ще опитам Simple Smile   bouquet

# 296
Момичета добро утро...аз ходих до тоалетна и вече не мога да заспя....Какво представлява това лятно чувалче,пуснете един линк да знам какво да търся...
  bouquet

# 297
Момичета добро утро...аз ходих до тоалетна и вече не мога да заспя....Какво представлява това лятно чувалче,пуснете един линк да знам какво да търся...
  bouquet
Добро утро и аз така от 7ч. повъртях се малко,но вече немога и станах да ви видя  Grinning
Аз също ползвах чувалче но като попорасна така се усукваше в него милото и намерих друг вариант. Завивах го с по-голямо одеалце и го намушвах в крайщата под матрака,така че да не може да го изритва  Mr. Green
Исках да попитам друго: 30г.с. добре ли е за 3-тата ФМ?  newsm78

# 298
Добро утро мацки  Hug
За чувалчетата малката много се въртеше и все още се върти и няма опция да спи завита.Пробвахме с чувалчета, но много я изнервяха и доста бързо се научи да се измъква от тях.Първата зима спеше с чорпогашник, боди и тънка ношничка, а сега освен ношничката и слагам само едни чорапки.Упражнението е аз завивам след 30сек тя вече е развита и честно казано не я насилвам, както съм казвала и преди тя хич не обича да и е топло или пък да е навлечена
За тази пяна чувам за сефте ама нещо не ми допада идеята на това без плакнене.
Усмихнат ден   bouquet

# 299
Аз ползвах от този тип за през зимата http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12922&cat=28

Общи условия

Активация на акаунт