Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 078
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
# 301
ЗДравейте момичета:)Надявам се да приемате нови попълнения.Моя термин е 19.07.14 ,още не знаем пола на бебенцето защото се беше обърнало дупешком Simple Smile Утре отново съм на преглед и ще видим дали ще се покаже. Има ли още  някой който не знае като мен ?

здравей Simple Smile и моят термин е 19.07.14 и аз все още не знам пола на бебчо Simple Smile. Надявам се тази седмица да се види Simple Smile

# 302
  • София
Какъв е този сняг навън?  Sunglasses За днес бях планирала толкова разходки, а сега не ми се мърда... Поне децата ще се порадват, тази година не се нарадваха на сняг, миличките.  Heart Eyes

# 303
Мили мами,

прекрасен ден ви желая въпреки снега.... Е поне е красиво Simple Smile

# 304
Добро утро   bouquet

Какъв е този сняг навън?  Sunglasses За днес бях планирала толкова разходки, а сега не ми се мърда... Поне децата ще се порадват, тази година не се нарадваха на сняг, миличките.  Heart Eyes

И аз така смятах да ходя да си купя хасе да си ушия чаршафчета - че вечно нещо не ми допада а като си избера хасето е по-друго- ама в тоя сняг няма начин. Моя мъж сега ми звъни и се смее "да вадя ли шейната довечера "

Нищо здраве сега пак почвам да разглеждам онлине магазините Simple Smile

Добре дошли mini_mouse лека бременност  bouquet

За киселини на мен ми помага кола.

Хубав нежен ден дами и без лоши мисли

# 305
добро утро момичета снежко вали и аз се заемам с разглеждането на он лайн магазините , аз също съм решила да си взема хасе и майка ми да ми ушие 2 3 комплекта за креватче за беба  също съм решила и пелените да ми ушие тя а не да ги купувам щеше ми се до Илиянци да отида да се разходя там има много магазини и то с бг стока за бебета но ми се провалиха плановете нешо хич не ми се обикаля . Ей да ви се похваля за 8-ми март мм ми подари кола travel Рено Меган супер сладурска с беба да си се возим е и баткото де но с нея ще кръстосваме пътищата много обичам да карам и да пътувам и съм много щастлива  Grinning Joy Joy Joy .
Гледам че обсъждате и спалните чувалчета аз с малкия имах едно подарък пробвах го да спи с него ноо уви не се получи много се върти и не го понасяше като му го сложа така че ще пробвам с този дето имам ако бебка спи добре ще купя и аз един два  мисля че е добър вариант защото са винаги завитички ...
Приятен ден ви пожелавам !

# 306
  • София
Записах се на всички лекции на "9 месеца" до края на март  Crazy Ако някоя от вас също ще ходи, да свирка, може да се запознаем!

# 307
  • Варна
Добро утро! Сядам за почивка и пак продължавам с чистенето. След два дни с малчугана у дома е като след бомбардировка.  Crazy Въобще вече не си и правя труда да подреждам постоянно щом е у дома, че туко подредя и хооооп на ново се развихря да разхвърля. Играта с играчките се свежда до това да ги разпилей.  ooooh!
Киселини предния път имах само 2 пъти, дано и този път е така. Та не мога да помогна много. Може би е разумно да се наблюдавате кои храни ви пречат най-много и да ги избягвате.
Чувалче също не съм ползвала предния път. Докато не се отвиваше спеше завит и откакто почна да се отвива спи отвит. Явно му е добре. Не го завивам, пробвах - почва да рита, плаче докато не се отвие. За да ми е спокойна душата спи с чорапите, ако не ги събуе на приспиване.  Laughing Mr. Green Възглавница още не иска.
Климатик мисля да ползваме, даже обмислих разпределението на стаята, та да не духа директно върху нас. Wink
Шезлонг може да се ползва от раждането. Малкия обаче не го долюбваше и така и не сме го ползвали.
Sisi_28 честито возило! Много безаварийни пътувания пожелавам.  Hug
Mar_bella идея си нямам какво би могло да ти се е случило... Дано не се повтаря, но ако се повтори се консултирай с лекар за всеки случай.
alek_stz охх милата!  Hug Съчувствам ти, обаче помисли по-добре с кола(някаква) отколкото без никаква. Аз почти месец изкарах без - ужаас. Пък дано по-скоро отколкото предполагаш се похвалиш с джип.  Wink
mary_48 и аз вчера направих един мол. Приспах мъжете и в мола. Добре ми се отрази - поразгледах по магазините, пих кафенце с приятелка, хапнахме по една мелба. Както повече ми трябва. Mr. Green
mini_mouse==>  welcome

# 308
Мале, мале какво става тука от 7 сутринта сте почнали да пишете  Crazy то до сега само през деня пишехме и темите за нула време свършваха сега не ми се мисли  Mr. Green
Sisi_28 честита кола и да си я караш безаварийно!
Мама сънчо и аз влязох в пакостник и си поръчах това одеяло  Hug
Добре дошли на новите момичета  Hug
Киселините и аз ги имам от време на време ужасно е - по мое наблюдение ми излизат от сладко(шоколади и др.производни) и маслини преди ми помагаше газираната вода, но от както влязох в 4 месец и се почна повръщането нищо газирано не мога да пия защото още след първата глътка и  Sick , но пък след това ми минават киселините  Mr. Green

# 309
Добро утро!
Добре дошли на ноите момичета!  bouquet
Почивните дни минаха и у нас е като след полицейски обиск. Захващам се за парцала, а после ще правя торта. Ей, така ми се е прияла шоколадова торта, че чак я сънувах снощи.

Ще и нагледам после пак, в почивката Joy

# 310
  • София
Добро утро и от мен. Толкова бързо пишете, че имам чувството, че не съм писала от 100 години  Laughing

Много ми е странно как се наспивате, сигурно важи за тези, които са си вкъщи? Защото аз още ходя на работа, търча да водя и да взимам детето от градина, да я водя на логопед, на рисуване, през уикендите на Витоша и в парковете, да се старая през останалото време в чистенето и готвенето и честно да Ви кажа умирам за сън  Wink Едвам ставам сутрин в 7, с голеееми мъки, чак се замислям дали да не си остана вече вкъщи, че сега и ремонт почнахме и пренасяне ни чака май месец, направо ме боли главата, като си помисля  ooooh!

За киселините - аз имах непрекъснати с първата бременност, сега не са още толкова сериозни, но и преди и сега много ми помагат зелените кисели големи ябълки  Peace

За спането в чувалче - моето дете спеше, имах подарък едно, с което започна да спи от октомври, после купихме и следващ размер, мисля че до около годинка спеше с чувалче. Но до ден днешен си се отвива непрекъснато, просто завита е много много рядко.
Като махнах чувалчето спеше с боди с дълги крачоли, от тези с копчетата отгоре до долу. Някои каза, че слагал детето с чорапогащник, не мога да си го представя това, все едно някой мен да ме сложи да спя с чорапогащник  Shocked
Всеки си решава как да си облича детето разбира се, но моля Ви не навличайте децата, за тях е добре да се калят  Peace Зълва ми и една моя приятелка имат декемврийски бебета. Елате да ги видите как спят голи само с боди с къс ръкав и лека пеленка върху тях, при температура на въздуха 21 градуса. Сега са на 1г. и 3 мес. и са най-здравите деца, които съм виждала. Естествено, като тръгнат да излизат е голяма драма, че трябва да се обличат  Mr. Green

А за шезлонга - моето дете не го понасяше, направо започваше да се гърчи в него и само тогава ревеше  Laughing Беше на приятелка, супер модерен с хиляда джуджавки, музики, вибрации, няколко положения, абе извънземна работа  Laughing

# 311
Има ли още  някой който не знае като мен ?

Добре дошла   bouquet

Аз също не знам пола
И азззз  Grinning

# 312
Добро утро,мами да ви попитам какво мислите за многократните пелени,аз мисля да си взема един комплект от Пакостник.Но ще се радвам ако някоя мама е ползвала да сподели мнение Simple Smile
Приятен снежен ден Simple Smile

# 313
Благодаря ви момичета

# 314
  • Варна
Здравейте! Simple Smile
Чета ви от няколко теми назад и реших да пиша. Записала съм се в августовските отчетни теми понеже по размери на бебчо термина ми е на 09.08 (доста късна овулация) но по ПРМ ми е 30.07 ( и лентичката отдолу ми е според първия термин) Чесно да ви кажа много съм се объркала с тия термини и не знам по кой да се водя. Все пак има голяма вероятност да родя и юли и за това ви чета и реших да пиша Simple Smile
За сега пола е момче, но аз нямам претенции Simple Smile с Хашимото съм отдавна и си пия високите дози еутирокс и стискам палци всичко да е наред Simple Smile
Пожелавам на всички една лека, щастлива и спокоина бременност, и накрая да гушкаме едни прекрасни бебоци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт