Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 29 991
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Нека винаги да бъдем обичани!
Само с нежни имена наричани!
Да сме все така красиви,
но и малко диви!
Честит празник милички !  newsm51

# 241
Честит 8-ми март, пупета, които очакват през юли малки пипета !  Hug

# 242
Здравейте момичета. Днес си изкарах един прекрасен ден с моите двама мъже - станахме , направих им бухтички и в 10:30 се качихме на колата и почнахме обикалянето - ние живеем в Гоце Делчев , но решихме да обиколим Люлин по детските магазини  - бяхме в Лабиринт - малко съм разочарована не съм ходила от 1 година и мога да кажа че разнообразието е понамаляло доста- одеалца тип порт бебе нямаше почти само едно розово от испанските, пелени само 2 вида , нямаше кьораво боди с къс ръкав- незнам на лош момент ли попаднах, но....... Е все пак взехме едни ританки лилави и шапчица на сали и 2 кърпички - всичко в лила и комплект 3 чифта чорапки , а взехме и две залъгалки за нук и кремче за подсичане на бюбхен и толкова- че е евтино евтино е - всичко ни излезе 24 лева.От там се прехвърлихме в джъмбо е там взехме 2 бодита за малката - едно с къс и едно с дълъг ръкав( че мъжа ми беше прав - ми ако е хладно и вземем че вали на изписването какво ще правиш) хавлиени кърпи за подложка на седалката за коритото (  и два огромно пакета памук за да и ушия възглавница ( така направихме и с малкия навремето като за първа възглавничка) . После минахме  през хиполенд - там пък гледахме колички за милионен път и взех че се отказах от кангароо анджи - сега  пак имам две колички да се двоумя - пак хаук малибу xl и новата звезда е Лагуна на бертони http://www.bebe-best.com/lorelli-bertoni-kolitchka-laguna-blue-f … 2013-p-47537.html - много ми допадна - изглежда здрава,доста проходима, широка, маневрена е и е лека , със стабилни гуми - но истината е че нямам никакви впечатления от бертони като колички имам предвид здравина - някой ако има опит да сподели

# 243
Честит празник мами и двоен на тези, които чакат момичета   bouquet

# 244
Честит Празник мили дами!
Бъдете здрави ,винаги обичани и много щастливи , желая ви един прекрасен ден !

# 245
Честит празник, мами! Здрави, очарователни, забавни и много обичани! newsm51

# 246
Здравейте момичета. Днес си изкарах един прекрасен ден с моите двама мъже - станахме , направих им бухтички и в 10:30 се качихме на колата и почнахме обикалянето - ние живеем в Гоце Делчев , но решихме да обиколим Люлин по детските магазини  - бяхме в Лабиринт - малко съм разочарована не съм ходила от 1 година и мога да кажа че разнообразието е понамаляло доста- одеалца тип порт бебе нямаше почти само едно розово от испанските, пелени само 2 вида , нямаше кьораво боди с къс ръкав- незнам на лош момент ли попаднах, но....... Е все пак взехме едни ританки лилави и шапчица на сали и 2 кърпички - всичко в лила и комплект 3 чифта чорапки , а взехме и две залъгалки за нук и кремче за подсичане на бюбхен и толкова- че е евтино евтино е - всичко ни излезе 24 лева.От там се прехвърлихме в джъмбо е там взехме 2 бодита за малката - едно с къс и едно с дълъг ръкав( че мъжа ми беше прав - ми ако е хладно и вземем че вали на изписването какво ще правиш) хавлиени кърпи за подложка на седалката за коритото (  и два огромно пакета памук за да и ушия възглавница ( така направихме и с малкия навремето като за първа възглавничка) . После минахме  през хиполенд - там пък гледахме колички за милионен път и взех че се отказах от кангароо анджи - сега  пак имам две колички да се двоумя - пак хаук малибу xl и новата звезда е Лагуна на бертони http://www.bebe-best.com/lorelli-bertoni-kolitchka-laguna-blue-f … 2013-p-47537.html - много ми допадна - изглежда здрава,доста проходима, широка, маневрена е и е лека , със стабилни гуми - но истината е че нямам никакви впечатления от бертони като колички имам предвид здравина - някой ако има опит да сподели

И аз лично съм се спряла на този модел на бертони.Харесва ми.А относно пазаруването всички около мен ми казват,че е рано  Cry Все имало време и всякакви такива,но обмислям живи и здрави влезна ли в 8-ми месец да започна.

# 247
Здравейте мамиии!
Честит празник!!!   bouquet
Исках да ви попитам освен лекциите на списание 9 месеца,има ли други лекции и къде мога да разгледам графика им.За съжаление в моя град няма лекции,но мисля да отида в Стара Загора или Пловдив,но трябва да  взема и ММ...има ли мъже по лекциите и колко време са лекциите.Заплащат ли се лекциите?
Опитвам се да отворя графика,защото в сайта е много малък и не мога да го разчета....,но не ми отваря линка...при вас така ли се получава?
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

# 248
Честит празник мами   bouquet получих най хубавия подарък ,даже две вечери с ритничета ,който няма как да се объркат с нещо друго .Усещам бебчето най вече като съм легнала по гръб и то вечерта  Grinning

# 249
Честит празник и от мен! Обичайте и бъдете много обичани!  bouquet

За покупките да се включа и аз. С първата бременност бях доста едра и все си мислех, че ще родя седмаче. Бебето беше доста голямо, въпреки, че е дама накрая се роди 4 100 . Та още преди седмия месец си бях накупила почти всичко. Всичко беше изпрано, изгладено и галено с дни  Laughing
Аз съм страшно практичен човек, бях подготвила дори дрехите за изписване, както моите, така и на ММ.  Mr. Green Не обичам някой друг да върши моите неща. На принципа съм по-добре аз сама и навреме, както аз си знам. Сега отново смятам така да направя.

Пожелавам повече позитивизъм на всички! Весел празник! Hug

# 250
  • София
elpet, мерси. Болничния ми не е глезотия. Още на консултацията на 04.02 АГ-то ми каза, че е хубаво да се ориентирам към спиране на работата заради контракции, но аз се заинатих. Сега на консултацията на 04.03. вече се предадох.  Mr. Green Ще го карам по леко и се надявам да нямам проблеми по време на болничния.

Аз нямам още хъс за пазаруване. Ще го оставя за по-нататък. Предстои ни да се преместим в ново жилище и това също ме спира. Ако ЖЗ до май месец апартаментът е готов, ще све преместим и ще се развихря  Sunglasses

bee_di, много сладко си си подредила кутията.  Peace

# 251
Честит Празник ,момичета кокичета!Бъдете уважавани,обичани и ценени!   bouquet  bouquet  bouquet

# 252
Здравейте мамиии!
Честит празник!!!   bouquet
Исках да ви попитам освен лекциите на списание 9 месеца,има ли други лекции и къде мога да разгледам графика им.За съжаление в моя град няма лекции,но мисля да отида в Стара Загора или Пловдив,но трябва да  взема и ММ...има ли мъже по лекциите и колко време са лекциите.Заплащат ли се лекциите?
Опитвам се да отворя графика,защото в сайта е много малък и не мога да го разчета....,но не ми отваря линка...при вас така ли се получава?
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5

В Пловдив има само веднъж в месеца на 9 месеца (този месец 18ти). Трябва да се запишеш, но ако не си никой няма да те върне. Аз съм била само веднъж. Не си спомням дали видях татковци, но на курсовете където ходя е пълно така че не мисля че е проблем даже е хубаво и те да чуят какво що Simple Smile Лекциите са около час и не се плащат.
Иначе аз ходя в Селена всеки вторник от 17:30 пак безплатно

# 253
Дами, имаше ли някой специален, който ви забрави на днешния ден? Как реагирахте?

# 254
Здравейте момичета  Hug
Честит празник! Пожелавам ви да сте живи,здрави и много щастливи и обичани майки и съпруги...  bouquet
VeryMy (Мисля,че така беше... Embarassed) купих къси чорапки от джъмбо с дантелки (къдрички) за изписването иначе са памучни и един комплект спортнички. Ще ги кача тези дни в ФБ групата - обешавам Simple Smile Мама ми донесе от Испания уникални роклички... Heart Eyes А сега се връщам да ви чета,че ние снощи посрешахме 8 март и ако ви кажа какви ги свърших ще ме линчувате с камъни,ама какво да се прави един път и аз да съм ,,мама прайдоха" Mr. Green
Количка на бертони аз ползвах с малкия и съм изключително доволна-не ми се разкърцаха гумите след като изтече гаранцията, перях си я в пералнята, не е кой знае колко тежка (те попринцип повечето колички са едни и същи кг. като изключим тези над 1000 лв.,който са олекотени, но на мен ми се струва излишно да дам толкова пари за количка която ще се ползва максимум 1г-1 и половина) сега пак нея ще си ползвам.Модела не помня как се казва иначе по дизайн е същата като тази където мама сънчо е публикувала  Peace
Лека вечер за сега  Hug

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 23:28 от mama@cvety

Общи условия

Активация на акаунт