Празникът на мама наближава,а юлчето в корема сладичко си шава - Тема 11

• 30 834
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро дами! Докато се върна от доки и изписахте 2 страници.
За Киселини на мен ми дадоха "Bio anacid" 100% натурален продукт.Малко е гадно на вкус, но облекчава много бързо. Аз имам Гастро-езофагиален рефлукс още от преди и само това ми помага. А за спането аз от самото начало не мога да спя и докато ходех на работа и сега. Когато разпитах свеки какво мисли за чувалче за лятото и тя каза като mama@cvety по голямо чаршафче или одеалце и да се подпъхне под матрачето. Simple Smile

# 316
Здравейте тумбачета  Hug Липсвахте ми!

Не съм изчела още всичко, само последните 2 странички, но ще наваксвам. Надявам се всяка една от вас да се чувства добре и да сте здрави.

Ние се прибрахме. Изживяхме една малка приказка. Толкова съм доволна и щастлива, че думи нямам. Беше прекрасно по цял ден да се разхождам с любимия на такива прекрасни места.

Полетът мина добре. Много бях притеснена и бях пила предварително магнезий и но-шпа, но всичко беше наред. Само на връщане ми потече кръв от носа точно преди да полетим и се бях скрила да не ме видят стюардесите, че сигурно щяха да ме свалят от самолета.  Crazy Всъщност на отиване никой не го беше грижа дали съм бременна или не, но на връщане ми поиската сертификат от лекаря(това го казвам за тези, които мислят да пътуват). Добре, че бях предвидила такъв, нищо че го изискват уж след 7-8 месец.

Освен, че си изкарах невероятно много се изморих.Послените дни особено много ме боля кръста, а през нощта таза  #Crazy ЛЕЛЕ каква болка! Явно се разширявам. Все едно някой ме разпъва на всички страни.
За съжаленеи тук голям студ, аз идвам от 20 градуса. Дано не се разболея. Трябва много да се пазя

За покупките, гледам пуснали сте и анкета. Аз купих някои неща. Не се сдържах. Но нищо практично и необходимо  Laughing Все някакви глезотийки от сорта на бебешки кецове, фланелки и бодита с интересни надписи картинки. Все някакви веселяшки неща от втора, да не кажа трета необходимост.
Направих така, защото там имашем ного избор на веселяшки и различни неща, а тези които са ми необходими вече си ги имаме и у нас.

Връщам се да ви чета и по-късно пак ще пиша  Hug

# 317
За киселините и аз имам от скоро и се образуват от всичко което ям, първоначално не ги разпознавах, защото имам за първи път в живота си, но вече няма как да ги сбъркам. Обясниха ми, че трябва да се яде на често и по-малко и евентуално да се спи под наклон, за да не достигат стомашните киселини на горе. Освен това в никакъв случай нетрябвало да се пие Талцид, защото може да се натовари детето с алуминий. Общо взето седя и си търпя и се надявам да отминат.

Имам въпрос към пиещите желязо, понеже не трябва да се приемат млечни продукти около приема му, това важи ли за палачинки направени с прясно мляко, и тях ли не трябва да ям ? newsm78

# 318
  • Варна
Специално за киселини на мен ми изписаха Гавискон ментови таблетки, които са за бременни, даже си пише, че лекува киселини, възникнали през бременността. Не знам дали има ефект, обаче, тъй като нямам киселини все още (или поне са рядко и се търпят). Взех го веднъж, когато много ме боля стомаха. Май ме облекчи.

# 319
Здравейте, пупета днес бях на ФМ- ще помоля мод-а да смени щъркела с розов stork-girl Всичко е в норма на госпожицата, но се беше сгушила и не видяхме личице. А аз вера се бях юрнала да купувам работки за моменце

# 320
Здравейте юлски мами! Реших и аз да се цопна между вас . Приемате ли още коремчета?   Simple Smile

# 321
Привет, настоящи и бъдещи мами  Simple Smile
Казвам се Вили от Варна. Включвам се, за да обменяме опит заедно и евентуално току виж да намеря мама от кв. Възраждане за разходки  Simple Smile
На 31г. съм, първа бременност. В коремчето ми вече рита 5-месечна мома  Heart Eyes
Терминът ми е около 30.07.
Първите три месеца бяха труднички - с кървене /отлепване на хориона/, после пък повръщане /три дни в болницата на системи/, после и висус с температура и хрема.
Мина това време и вече около месец и половина се радвам на бременността си. Спрях да работя, защото работата ми е свързана с пътуване, пък това ми носеше дискомфорт, а и след кръвоизлива се стреснахме.
При рутинните изследвания на кръв и урина, излязоха "масово" бактерии и нитрити в урината, които сега допълнително изследвам какви бактерии са точно. До вторник-сряда, докато ми излязат резултатите от урокултура съм на Уринал.
Това от мен за начало.
Пожелавам на всички мами леко бременеене  Wink

# 322
Вили-Варна и блускай добре дошли и лека бременност   bouquet

# 323
  • Варна
Много нови, че и варненски попълнения.  Heart Eyes  welcome

# 324
  • Там някъде
Добре дошли на новите мамчета!!! Вили-Варна преди време и аз бях с такива резултати при изследване на урина и се оказа, че имам цистит, който лекувам с някакви прахчета (не помня името) и последно ми бяха чисти изследванията, но все пак ще си ида на преглед на нефролог април. Надявам се при теб всичко да е ок Simple Smile

# 325
Добре дошли на новите мами и от мен.
Относно пазаруването аз лично не вярвам в суеверия, но за сега съм купила саамо едно комплектче от 2 части и две бодита с къс ръкав от Хвърчило. Основните покупки ще правя по към края може би в 8 месец.
Вчера се рових в нета и попаднах на сайт за бебешко и детско спално бельо, одеялца и хавлийки, които на мен доста ми харесаха (може би не са от най- евтините)

http://es-fashion-bg.com/
Възглавничка с каката започнах да ползвам след първата годинка. Преди това и слагах само калъфката, без пълнеж, за да си е цяло комплектчето.
Киселини за сега нямам. Предишната бременност имах много рядко и то в края, но не съм пила нищо - надявам се и сега да ми се размине.
Спането и при мен е проблем - още от началото не мога да спя вечер и се будя сигурно през 3 часа, за да посетя WC-то най-вече  Wink. Когато ходех на работа се чувствах доста изморена, а сега вече излязох в болнични и успявам поне сутрин да поспя повечко.

# 326
Здравейте, мамчета, вече съм у дома. Малко съм стресната, трябва да лежа още повече, отколкото досега  Sad дано издържа... Утре съм на 4 Д, моля се да няма повреда този път  newsm17 и да видя дали е ок бебето и пола.
Ето нещо позитивно, да влезем във форма с бебо след раждането  newsm18
http://www.youtube.com/watch?v=cvlyIjTUq-8

# 327
lokosff добре си дошла  Hug Как си? Казаха ли ти от какво беше това пусто кървене?

# 328
lokosff добре си дошла  Hug Как си? Казаха ли ти от какво беше това пусто кървене?
не точно. Съмнение за отлепване ...и си взех дозите системи и така. Добре, че няма сега...Но много се стреснах:(

# 329
Спането - имах този проблем около третия месец. Като се събудя да пишам около 3 часа и до 5 си стоях будна. Но откакто пия Магнезий, второто хапче го вземам непосредствено преди да заспя и така спя до сутринта. Някъде бях чела, че помагало това и при мен действа.

Общи условия

Активация на акаунт